FIV in Ungaria 55

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

luck eu am facut la spitalul de langa clinika..doct este Molnar..nu-s daca scrisai corect numele..dar o sa ma uit pe biletul de iesire si iti voi da si nr de tel.e super tareee..plus ca mi-a zis ca daca tot imi face anestezie totala e pacat sa nu fac si laparo..asa le-am facut pe amandoua odata..de decontat nu cred ca-ti deconteaza nimik statul nostru..iti deconta poate numai daca ai fi facut pe asigurare..dar nu cred ca se poate face la unguri pe asig.adica so putea da nu-s daca fac ungurii..la ce asigurari de tot rasu avem noi

stai ca revin

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

luck nu prea gasii mare lucru..
Adresa: 6725 Szeged, Tisza Lajos krt. 107.
Centrale num#259;r de telefon: 62/544-000
asta de la spital..
stai sa vad ce mai aflu si te anunt,
va pup pe toateee..amr inca nu se termina..

luptatoarea mea

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Am intrat sa va arat pozele mai noi cu Teo si ca sa nu mai am reclamatii, apar si eu in ele. Vizionare placuta!
Apasa aici

alsima multa bafta!
Micky baga si aici poze cu voi!

Multumesc tuturor inca o data pentru urari!

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Crisis, e tare dulcica Teo! Sa-ti traiasca! :) Am tot citit ca nu e bine sa lasi nimic in patut cu bebe - paturica, jucarii, perne sau alte carpe. Banuiesc ca tu stii mai bine, dar am zis sa-mi fac datoria si sa-ti spun.

Laura 13+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cris, o frumusete de fetita aveti voi, sa va traiasca
Liana, amr 2 ?
Luck,
tuturor

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16)
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Wai crisis...ce Teo minunata aiiiiiii!!!!!

Sa-ti traiasca mami, si sa fiti fericite!!!!!

Eu azi am primit mail de la Zadorica: ET maine, 12 mai, ora 13.30

Va doresc numai bine tuturor!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Alsima, bafta multa!

Laura 13+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Alsima, maine la ora de ET o sa ma gandesc la tine si o sa iti trimit cele mai bune ganduri. Iti urez anticipat 'LA MULTI ANI!' si sa dea DD ca anul asta sa ai parte de cel mai frumos cadou pe care l-ai putea primi vreodata .

Crisis, e superba TEO! .

toate FIVoasele: foste, actuale si viitoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Liana
multumesc frumos de informatii , imi sunt necesare.Laparoscopia ai facut-o pt desfundare trompe sau pt ca sa vezi cum stai cu ele.Anestezia era oricum pt histeroscopie?
Mai spune-mi te rog cum te-ai inteles cu el , ai fost cu cineva care ti-a tradus?
Tu zici ca doctorul e ok?
mamagiuliei

alsima
iti doresc ca maine de ziua ta sa ai cel mai frumos cadou iar peste 10 zile sa vii cu un test pozitiv !!!Bafta multa !!!

Mergi la inceput

alsima multa bafta maine.
luck laparo am facut-o ca sa fie facuta..eu vroiam doar histeroscopia dar daca tot mi le facea pe amandoua am zis ca nu am ce pierde..eu aveam doar o trompa buna..asa ca mi-a prins bine sa o fac.de inteles m-am inteles cu ajutorul lui gyongyi..ea a fost cu mine tot timpul..poti sa iei legatura cu ea ca sunt sigura ca te va ajuta.si da anestezia o faceam si daca faceam numai histero..
va puppp pe toateeee.

luptatoarea mea

Mergi la inceput