FIV in Ungaria 55

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns urziceanu spune:

Liana30!!!!
(te verific si ma gandesc la tine)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Cris La multi ani si de la mine,te cred ca ai cel mai frumos cadou din viata,ai o fetita superba,ma bucur enorm pentru tine
Liana

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Cum cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Ciau fete dragi!!!
La multi ani criss....ma bucur mult pt fericirea ta...sa dea Dumnezeu sa te tina toata viatza!!!

Am primi azi mail de la Zadorica:" 4 out of the 6 oocytes started already to develop"

Suntem tare, tare fericiti!!! Asteptam vesti maine....Probabil pe luni va fi ET, maine se decide. Marti e ziua mea... Cred ca voi avea cel mai fmos cadou!!!

Va pup pe toate si va multumec pt sustinere!!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

alsima, ti-am spus sa te linistesti ca o sa fie bineee...ai vazut, alta data sa asculti de unii mai in varsta dintre noi... Bafta multa !!!

liana, suntem alaturi de voi

Klu 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Cris, la multi ani si felicitari! Sa-ti traiasca fetita!

Sima1, felicitari! Sa-ti traiasca comorile!

Alsima, dupa cum spuneam, super rezultat! Ma bucur mult!

Liana nastere usoara si bebita si mami sanatoase! Asteptam vesti!

Laura 13+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Alsima, ce vesti grozave ! Iti doresc mult succes si in continuare!

Luck, inca nu stiu cand e prima mea vizita la Szeged. Sotul meu, dupa 3 luni de tratament pentru astenozoospermie, are doar anumite valori ale spermogramei usor imbunatatite, insa diagnosticul ramane astenozoospermie, deci la el e clar; asa cum a sugerat dr Z, eu am facut laparoscopie pt chistul ovarian ce il aveam, am facut si restul analizelor; acum astept sa zica dr Z. cand sa mergem la primul control.
Probabil ca vom avea nevoie sa facem FIV+ICSI (e doar banuiala mea ca asta e solutia).

Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

balanta tm
si eu zic ca banuiala ta in ceea ce priveste ICSI e cea buna in sensul ca da , si eu cred ca veti face dar asa cum zici si tu el Z o sa hotarasca cum este mai bine.Multa bafta !!!
alsima
ceva vesti ? Ai sunat astazi la clinica sau mergi dimineata la ET ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Liana
daca mai esti langa noi spune-mi te rog inca o data pt ca nu reusesc sa gasesc postarea ta veche ce anume interventii ti-ai facut tu la clinica din Ungaria , la ce dr si la ce clinica.Pleeeaasssseeee !!
Pt ca as vrea sa-mi fac si eu cel putin histeroscopia , ma mai gandesc si la altele,si ma bate gandul sa merg in Ungaria.
Ne deconteaza statul roman ceva ?
AMR-ul tau o sa se termine maine?
Iti doresc din suflet o nastere usoara si te asteptam cu vesti !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

luck, am sunat dimineatza la clinica si ne-a spus biologul ca embrionasii nostrii s-au dezvoltat toti 4 si sunt ok in continuare...

I-am scris si lui Zadori si mi-a spus ca 70% sunt sanse ca transferul sa se faca MARTI, fiindca vem niste embrionasi "very nice"!!! Exact de ziua mea!!!! Dar maine dimineatza se decide!!!
Asa ca...mai asteptam un pic...

Va puup si va doresc mult succes!!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pupy76 spune:

Micky sa-ti traiasca puisorii, sa fie sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii. Datorita voua celor care ati reusit, ne dati si noua putere sa luptam mai departe.

Mergi la inceput