FIV in Ungaria 55

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Cris LA MULTI ANI si muuuulta fericire! Pupici si de la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Saluti, fetelor...
Acum am ajuns acasa.
Azi am facut punctia. Am avut 5 foliculi pe ovarul stang si 3 foarte mici pe dreptul. Totusi zadorica mi-a spus ca a recoltat 6 de pe stangul. Acum, el n-a mai vehiculat niciun alt numar si eu am avut impresia ca sunt 6 ovocite. Sunt tare confuza si ma tot gandesc. Nu mi-ar fi spus daca ar fi fost mai putine ovocite???

Ma cam doare burtica, acum sunt in pat si sunt tare obosita. Maine dimineatza trebuie sa sun sa vad ce facembrionasii si probabil ma lamuresc.
Offfffff......dar mai e asa mult pana maine....

Va pup pe toate...

PS Endometrul era azi 9,5mm

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Alsima, eu il nu il cunosc inca pe dr Z. personal, ci doar am avut un schimb de email-uri cu el, am citit si auzit multe despre el; mie mi se pare un profesionist adevarat, asa ca, inca o data iti sugerez sa ai incredere in el. In alta ordine de idei, din ceea ce ai scris tu, se pare ca pana acum, organsimul tau a reactionat bine la proceduri. Deci toate merg in favoarea ta . Mai e un pic pana maine cand vei da telefon si probabil ca te vei linisti .

Ade, am incredere in dr Craina, il vad foarte sufletist de fiecare data cand merg la control. x4.

toate FIV-oasele: foste, viitoare si actuale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Am intrat si eu s-o verific pe Liana

Micky, felicitari!!! Sa-ti traiasca puiutii si sa va bucurati de ei! Sa fiti sanatosi!

Alsima, ai un rezultat excelent! Ai incredere in Dumnezeu si vei vedea ca va fi bine!

Luck, imi pare tare rau pentru nereusita, dar nu te da batuta!

Noi suntem bine. Ieri am facut 13 saptamani.

Laura 13+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

criss
LA MULTI ANI !!!
sa fii sanatoasa si iubita si tot ce-ti doresti in "noul an" sa ti se implineasca.
alsima
super rezultat , te asteptam cu vesti despre embrionasi !!!
Ai vazut ca a crescut endometrul?
miki
ai doi copii minunati , sa va traiasca si sa va bucurati de ei !!!
balanta tm
chiar ca e un medic deosebit "nenea"Zadori , abia astept sa ne spui parerea ta dupa intalnirea cu el.Pe cand o sa fie ?
Multa bafta !!!
Laura
e greu , dar trebuie sa merg mai departe .
sandica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Liana
pe cand vesti de la tine ???
O sa-ti caut postarea , stiu ca ai facut mai multe chestii la Szeged si cred ca am si eu nevoie de una alta.
Te tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Laura la mai mareeee..te puppp
alsima tinem pumnii.
luck sunt aci si astept intrebarile..numai cauta ca ti le spun in directsi mai lasa gandurile de m.p.nu e cazul la tineeee..te pupppp

AMR..4

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Helppppppp.Ajutati-ma si pe mine sa ma lamuresc, cred ca urmeaza
sa-mi pun un dignostic, tot citesc la voi ca aveti un diametru la endometru de 7-8-9 mm pana 10 zi CM si nu este bine(am inteles ca in urma unui tratament hormonal scade)ok. Dar analizandu-mi din nou dosarulam realizat ca la mine in ziua 11-12 de CM era de 14mm, nu este cam mare? avand in vedere ca ptr IAD am facut stimulare cu Ovamit.
Iar ptr.FIV am facut puregon si cetrocide iar la ultima monitorizare(12 zile CM)aveam 14 mm si in a 15 ziCM am facut punctia,pana la ET(48) nu a mai crescut endometru,oare? si a imbatrinit endometru meu?.Si nu avut timp embrioni sa se nideze fiindca era deja "batran"
In legatura cu CM il am acum la 24-26 de zile( CM l-am zapacit de tot).
Asa, inainte ca, sa va zapacesc de tot sunt si eu programata la Szeged pe 24.06 dar la doctorita si vreau sa ma duc cu lectia invatata si sa stiu pe ce sa pun accent la intrebari
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Va multumesc tuturor pentru urari! Sunteti minunate!

Intr-adevar este cea mai frumoasa aniversare din viata mea. Dumnezeu mi-a daruit cel mai frumos cadou si fericirea ce o port in suflet nu am crezut vre-o data ca poate exista.

Liana sa inteleg ca in 4 zile ai marea intalnire, da?

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

stiu ca si tu tot pe-aci ma verificide aceea iti scriu aici ..
La multi aniiiiiiiiiiii..sa fii iubita si fericitaaaaa..je te iube mult Delfinutzoooooo

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput