FIV in Ungaria 55

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buluna spune:

Alsima, sa stii ca suntem multe gravidute si mamici care nu am avut o perioada de tratament ca la carte si tot am reusit. Eu ma hiperstimulam si era mai nasol, dar la tine...oho...sunt atatea sanse...poate sa fie tratamentul mai lung daca este nevoie...si nici nu cred ca este asa rau cum crezi tu. Stai linistita si sa vezi ca o sa fie bine pana la capat.
Iti tin pumnii.

Luck, imi pare tare rau pentru tine, dar sunt sigura ca o sa reusesti. De fapt sunt sigura ca o femeie muta si muntii din loc daca vrea si persevereaza...Multa bafta in continuare, data viitoare va fi muuuult mai bine.

Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Luck trebuie sa mergem mai departe! Va fi bine, ai sa vezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

dent , buluna , sandica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Buna seara,
Am fost azi la echo, mi-a spus Zadori ca endometrul e 8 mm azi, a crescut 1 mm fata de ieri. Am 5 foliculi frumosi pe ovarul stang si 3 foliculi de 7,8 si 9mm pe dreptul, care probabil nu mai au timp sa se dezvolte.

Mi-a spus Zadorici ca ar vrea sa ma mai vada o data maine, asa ca in seara asta am ramas la Gyongy.

Daca totul e ok, punctia va fi vineri...
Doamne ajuta!!!

Va multumesc mult pt vorbele de incurajare, chiar ati reusit sa-mi dati putere!!!
va pup

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

alsima
suuppeeerr , 5 foliculi frumosi sunt suficienti asa ca te asteptam maine cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KLU1973 spune:

alsima, ziua a 7a endometrul 8 mm e bineeee are destul timp sa mai creasca si oricum tb sa fie min 8 mm...5 foliculi iti sunt de ajuns...nu te mai lamenta aiurea ca o sa fie bine ai sa vezi...

gyongyi si doru

Klu 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alsima spune:

Citat:
citat din mesajul lui KLU1973

alsima, ziua a 7a endometrul 8 mm e bineeee are destul timp sa mai creasca si oricum tb sa fie min 8 mm...5 foliculi iti sunt de ajuns...nu te mai lamenta aiurea ca o sa fie bine ai sa vezi...

gyongyi si doru

Klu 25+

Gata, nu mai zic nimik...Sper sa ai dreptate!
Pupici!

Luna MAI e luna MEA!!! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

alsima asculta ce spune klau ea are perfecta dreptate..te pup
klau ete ca n-am somnfacusi tu ceva?
luck te pup. capul sus si inainteee.
buluna fatooooooo ce dor imi era de tine..pune mana si manaca ca lumea ca vezi ca esti anemica..te pupp
pis te pup

luptatoarea mea

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Myiia spune:

Fetelor, va multumesc de primire!

Felicitari lui Micky pt puiutzii mici!

Mergi la inceput

alsima
Endometrul creste cu 0,5 mm pe zi iar dupa pregnyl creste cam cu 1 mm pe zi. Ideal e sa aiba peste 10 mm la ET ca sa aiba in ce sa se implanteze embrionii. Eu cred ca are suficient timp sa creasca la tine pana atunci.
Bafta !!!

Mergi la inceput