FIV in Ungaria 55
Raspunsuri - Pagina 3
teacdrn spune:
luck-imi pare rau ca nu ai reusit...Noi avem situatii asemanatoare asa ca mi-e si mai teama de ce va fii.... Iti doresc sa ai putere si incredere pentru a incerca iar , cand se va putea!!!
te pup, tea
KLU1973 spune:
Luck,imi pare rau iubita pentru nereusita ta...banuiam ca-i asta avand in vedere ca nu aveam nici un raspuns din partea ta
alsima, eu inainte de punctie am avut 4 foliculi pe stangul si 4 pe dreptul...si ce folos ca nu a putut sa-i scoata decat pe cei de pe dreptul, care au fost de ajuns. Pentru endometru poti sa iei ginseng fiole, 1/zi dimineata pana la ET...se gaseste in Szeged la orice farmacie. O sa fie bine...o sa vezi !
Klu 25+
luck spune:
klu
tea
pot sa-ti spun ca nu imi vine sa cred , la raspunsul pe care l-am avut la tratament.
Toti doctorii m-au convins ca singura mea problema este raspunsul slab la tratament , ei acum am raspuns bine ....
balanta_tm spune:
Luck, stiu ca in momentele astea, cuvintele sunt de prisos.
Iti trimit cele mai bune ganduri pe care le am si o imbratisare virtuala .
mihaele spune:
Luck iubita nu am cuvinte nu a-mi vine sa cred stiu ce inseamna esecul este crunt dar capul sus odata si odata va rasari soarele si pe strada noastra
pisix spune:
LUCK - am intrat pe forumuri englezesti si era acolo o tipa care a reusit a 11-a oara. Suna disperant dar am vrut sa emfoasez faptul ca desi ti se pare ca daca nici acum nu ai reusit ... nu vei reusi niciodata, ei bine nu e asa.
Poate mai sunt ceva investigatii care ti-au scapat, poate fi ceva banal, poate ... n-a fost sa fie acum. Dar luck draga mea, ai incredere in data viitoare
luck spune:
mihaele
balanta tm
multumesc din suflet draga mea si multa bafta la apropiata intalnire cu nenea Zadori.
pisix
sunt intr-o stare... sa spun groaznica si cuvantul asta exprima intr-o masura mult prea mica ceea ce simt si imi e asa de greu sa ma gandesc acum la fiv nr.11 !!!
pisix spune:
luck - englezoaicele sunt varza si la ele forumul e mai mult asa, grup de suport
La noi forumul are rol de informare, studiem mult si de aceea invatam singure si alegem inteligent, asa ca nu trebuie sa ajungem la 11 incercari sa reusim
Stiu cum te simti si ...tare mi-as dori sa-ti pot face o transfuzie de incredere daca as avea cum
dent spune:
LUCK,imi pare foarte rau!Va veni si ziua in care vei reusi!Stiu ca e greu,la mine azi se implinesc 5 luni de la punctie,aproape zilnic calculez cate saptamini as avea,daca singurul embrion avut, s-ar fi prins.Mergi la Zadori pt ecograf.Eu asa am facut si atuci mi-a vazut polipul in uter,a aparut in urma stimularii hormonale.Din cauza lui nu s-a prins embrionul,e ca un sterilet pt sarcina.Mi-a recomandat histeroscopie.Te pup si sa treci peste acest moment!
MICKY2007,bun venit pe lume dragilor tai puiti!!!Sa creasca mari si sanatosi!!!
ZAPP,eu am facut histeroscopie in februarie cu dr. Craina,in ziua a 14.Inainte cu o zi la eco a vazut ca inca n-am ovulat,deci nu eram "gravida"( cu doua trompe varza).Sa nu-ti fie frica! Nu doare deloc,eu nici n-am singerat.La 3 ore de la interventie,ma plimbam pe hol (sunt calita dupa 7 anestezii generale).Pt ce ti-au recomandat histero? Mie pt polip uterin.Te si mult succes!
buluna spune:
MICKY, MULTI PUPICI SI MULTE IMBRATISARI PENTRU TOTI TREI. SA FII SANATOASA SI SA TE BUCURI DE TOATE MINUNILE PE CARE LE FAC MICUTII TAI. PAREREA MEA ESTE CA AI CRESCUT FOARTE BINE PUIUTII, SUNT DESTUL DE MARICEI PENTRU 2. SUNT SIGURA CA SUNT FRUMOSI SI SANATOSI CA MAMICA LOR. ABIA ASTEPT POZICILE...
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
33+