Fiv in Europa (19)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Lavinutza eu la 3 si apoi 4 Menopur pe zi am produs chiar mai putin foliculi si de si mai proasta calitate decat la 2 Menopur pe zi....but then again eu sunt caz mai rar....la tine care este problema mai exact?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Pisix, da, nici una in Austria. Ma bucur din tot sufletul pentru voi amandoua. Meritati din plin toata bucuria, pentru tot ce ati facut pentru toate fetele de pe forum. Eu am urmarit cam de la primele capitole subiectul si stiu tot ce ati facut voi, cata cercetare, cat timp in care ati prelucrat informatii si le-ati oferit tuturor.
Felicitari si multa bafta in tot ce veti dori sa faceti. Sa aveti sarcini usoare pana la capat si bebei sanatosi, destepti, frumosi si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Avalon felicitari din suflet. Sarcina usoara la termen si bebe sau bebei sanatosi.

Cine urmeaza?

elena +28 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari! Sa se ia la toata lumea as vrea, si sper sa va ajut cu tot ce am acumulat de-a lungul timpului... veti reusi si voi, asa cum Moniland ne-a zis- va veni si timpul vostru!
Intr-adevar, subiectul asta e "copilasul" meu si am pus mult suflet sa-l fac cu ajutorul lui Pisix si al KITTEI- de fapt la dorinta lor, pentru ca eu pana la urma nu am mai ajuns in Austria... am facut fiv la Budapesta si ma mandresc cu asta, pot s-o spun ca dupa 3 fivuri in RO (ultimele 2 la clinica particulara), cand am ajuns la Budapesta -mi-am zis ca intr-adevar asta e Europa!

Mai am un "copilas" pe forum, un subiect creat de mine in 2004 care era foarte frecventat pe vremea cand incercam natural... ajunsese undeva pe la cap. o suta si ceva si se numea "Endometru, ovulatie, temperaturi si altele...", dar pe vremea aia nu ma numeam Avalon pe forum, ci altfel (am cerut ulterior inchiderea acelui cont).

Stiu ca este in focuri acum KITTA si vreau sa-i urez:
BAFTA MAXIMA, KITTA!
Te rugam, Cristal sa ne tii la curent cu evolutia ei!

Oana, sa stii ca am citit cu atentie postarile tale... in afara faptului ca ai un umor pe care-l gust, si ii povestesc si sotului meu "ispravile" tale, ei bine m-a interesat mult reactia ta la tratamente... stiu ca esti nemultumita de rezultatul stimularilor si imi permit sa-ti dau un sfat... daca vrei sa-l urmezi vei vedea diferenta: tie iti trebuie combinatie de FSH cu LH dar cu o doza mai mare de FSH (deci combinatie de gonal sau puregon cu menopur), si nu doar gonal, sau doar menopur. Organismul tau va produce in sfarsit numarul de ovocite necesar sa-ti asigure reusita. Parerea mea, daca-mi permiti...

pupici tuturor

********************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate **********************

Avalon 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

ofofof Avalon ce sa mai zic ma simt ultimul om de pe lume cand ma gandesc la rezultatele mele spectaculoase...not!....ma bucur atat de mult de reusitele din ultimele luni si ma gandesc ca sunt atatea fete care au simtit ce simt eu siu care au crezut ca nu mai este nici o solutie (Moniland, Pisix,Doris, Miky, Nusy, OanaM si daca omit pe cineva scuze dar mai sunt fete)le astept acum pe Kitta, Kora, Luca, Lilianafi cu rezultate bune.....ca vad ca ne vine randul fiecareia(crede-ma Fire, ne vine randul si noua)

Esti a doua persoana de pe forum care-mi spune de combinatie FSH cu LH... de aceea am schimbat doctorul, pt ca o tine una si buna cu o chstie care nu da rezultate...tratamentul propus de el este acum pt a patra incercare era Fostimon plus Suprefact si, surpriza emisiunii doza imensa de Pregnyl ca sa 'luam totul dupa acolo'ca sa-i folosesc cuvintele......
Martea viitoare am intalnire cu noua mea doctoreasa intr-o clinica privata mica,(ce-mi doream eu satula fiind de fabrica de facut copii unde am fost pana acum) are tot dosaru meu iar eu am un acatist de intrebari si am sa pun cap de lista chiar chestia asta menopur cu gonal sau puregon). O chestie ciudata este faptul ca eu am anumite presentimente (nu's dusa cu pluta si nici nu cred in cai verzi pe niste peretzi dar simt uneori niste chestii)..Si am o chestie cu acest gonal, vreau sa-l incerc pt ca de cand i-am auzit prima oara numele mi-a venit in cap 'cu asta raman eu gravida'jur jur jur(femeile normale au o reactie din asta la vederea unui barbat isi zic 'asta va fi tatal copiilor mei:):l))io-s cu musiu Gonal, cu asta voi face eu copii:)!
Deci crede-ma eu vreau sa ajung la Gonal doar ca nu mi-l pot da de una singura;;;astept cu interes intrevederea de marti si-oi sti mai multe

Si in final , apropo de ispravile mele, vreau sa spun ca , pe viitor copiii mei sunt in sigurantza nu ma voi atinge niciodata de parul lor pt ca mi-am incercat capacitazile coafurizitice pe catzel si zici ca-i the Hellraiser, as pune poze da mi-e ca ma depisteaza astia de la protectia animalelor si am dato-n bara (am un coker englez superb , culoare rara, alb cu 6 pistrui maro, blana superba.....si i-am tras niste linii pe cap si spre nas de toate marimile si lungimile acu zici ca-i sharpei, e mai rau decat ciuntit am plas de m-am rupt cand l-am vazut,am intrat in panica, am vrut sa-l fac mai bine si i-am mai tras niste dungi..am ascuns oglinzile din casa de teama sa nu-i distrug imaginea de sine din frageda pruncie...am sunat la barbat a venit de urgentza acasa...io ma pregatisem sa-mi fac valizele sa plec in lume ca deh mi-am pocit copchilu..m-am calmat insa si d'acu stam toti trei in casa si asteptam sa-i creasca parul...

Intrebarea nu e daca ci cand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Avalon - sa fie pana la capat si sa te bucuri de puii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Cata

happiness is a choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia79

Cata

happiness is a choice

Si io , da ce te-a apucat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

pai, nu stiu asa de bucurie. si imi place ca scrii fara semnele tiparii, tu te bucuri sincer pentru ca stii ce inseamna asta in curand o sa ne bucuram pentru tine, fata draga nu-ti fa probleme.
io vad viata asta ca si un joc in care cu cat faci mai multe puncte ti se contabilizeaza undeva si Universul asta STIE cand e moentul sa ne "redeem" punctele. Asa ca noi ramanem in joc.

happiness is a choice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Avalon FELICITARI!!! si aici la subiectul tau. Multa sanatate si sarcina la termen . Sunt cu ochii pe tine
Oana ma facusi sa rad cu lacrimi... nu de bietul catel. O sa-i creasca mai greu blanita, dar intrebarea mea este unde face pp? Sau il scoti afara numai pe intuneric.
Parerea mea, cu un tratam naturist bun luat acum inainte de FIV cel putin 2 luni vei reusi sa scoti cateva ovocite de calitate. Dc vrei sa-ti recomand cate ceva sa-mi spui dar inainte tb sa-ti stiu povestea.

Miki Anul asta pun de-un pui
DOAMNE AJUTA!!

Mergi la inceput