Fiv in Europa (19)
Raspunsuri - Pagina 9
claudia79 spune:
miki, si io m-as baga la naturiste pt endometru, dar mie mi-e cam frica medicii mei scriu pe toate siteurile ca nu sa iau in timpul ivf. voua nu vi-i teama ca se baga peste tratament?
happiness is a choice
luck spune:
oana
parerea mea e sa ai incredere in ce spune miki , si pe mine m-a ajutat sa am nu 2 ci 3 ovocite de calitate.
Stimularea la care si eu am raspuns cel mai bine a fost gonal+menopur (gonalul contine doar fsh iar menopurul fsh+lh).Eu am inceput stimularea cu o doza mare de gonal si menopur iar apoi mi-a mai scazut din menopur.
oanademunck spune:
Miki iti trimet pm:)
Referitor la catzel cand ii vine il scoatem in curte (da' n spate ca vecina mea (da da si ea )tre sa nasca peste 2 saptamani ne e sa nu-i creem complicatii inutile
Luck si tu te-ai luptat cu asa ceva? ce alt tratament ai avut inainte de gonal si menopur?pupe
pisix spune:
Oana eu nu am respectat tratamentul dat de Platteau
Eu pana la el am facut 3 FIV-uri, tratamente diverse si macar atat am reusit sa-mi dau seama ca daca urmam tratamentul lui rezultatul nu ar fi fost spectaculos
Asa ca am avut o schema total diferita compusa de Avalon. Si am avut record absolut de ovocite ever.
oanademunck spune:
Pisix la ce te referi cand spui ca nu ai respectat tratamentul Platoului? adica el ti- dat ceva si tu ai luat altceva sau cum? imi poti explica mai exact plizzz
Ce-ti face pralinutza?
pupe
cristal1995 spune:
Avalon: felicitari, iubita, chiar ma intrebam ce e cu tine...
Pisixule: sa ne spui si noua reteta norocoasa, sau o lasi pe autoare?
M-a sunat Kitta azi, ca a fost la echo, si i-au mai prelungit tratamentul cu inca 4 zile!!!! Eu nu mai inteleg nimic, cred ca depaseste 18 zile de stimulare! Sper sa fie totul bine pana la capat. Zicea ca are tot 5-6 foliculi, dar cresc greu. Punctia o are sigur luni, pe 18... Cam atat.
Va pupic pe toate
Aly-in cautare de mama-purtatoare
KITTA spune:
AvaloaneFELICITARI MAXIME! In primul rand, aflasem vestea de la fetele de suflet de pe forum, dar ti-am respectat dorinta si superstitia si m-am abtinut ca nici macar pe mail sa nu iti scriu. Eu acu, plina de hormoni fiind pland de numai stiu, de se uita sotul si u stie daca e de bine sau de rau! Imi doresc pentru toate veteranl o inatlnire cu BB care fiecare cum ii are, unele de vreo 2 ani, iar altele mai proaspete cu ei in burtici! Asta este ce v-am dorit voua intotdeauna si ceea ce imi doresc si mie. Avaloane, oare iti prezisesm 2, ca o mai dau si in bara cateodata, la gemeni nu prea imi iese ghiocul Dar ce e importnat este ca daca am zis macar de unul si s-a adeverit tot e bine si inseamna ca si la mine se va adeveri.
Acum despre mine: mi s-a prelungit tratamentul de o sa ajung la vreo 17 zile in total, la inceput am avut 300 Gonal F + 2 Menopur apoi a mai scazut Gonalul la 225 si a crescut Menopur la 3. Asa cum a zis Avalon ca acum e mamica FIV-ului reusit, se merge pe combinatia FSH + LH, acu' nu stiu care e LH-ul ca eu la FIV-ul asta m-am prostit de tot. Mie mi-au facut nise analize inainte de a imi schimba raportul, dar oricum nu stiam cum sunt, mi-au zis doar ca sunt OK. Azi le-am primit si in scris dar tot nu stiu cum ar trebui sa fi, etc. Deci, aici nu ti se spune nimic ce dimensiuni au foliculii, iar de endometru cine mai poate sa stie. Deci sunt intr-o deruta totala si deci f. relaxata. La prima eco au zis ca sunt 2 foliculi, apoila urmatoarea au zis ca au mai aparut 4 mai mici si sa ii cresttem si pe aia. Eu - nu siu de ce ca stiu f. bine limba lui Shekespeare- intelesei ca am 4 pe stg + cei 2 pe dr., dar azi la eco inghesuiala mare era pe dreptul, iar cand dr. m-a intrebat daca simt ceva dureri pe ovare zic ca da pe stangul ca doar acolo stiam eu de data trecuta ca sunt. Ca sa vedeti cum e cu efectul Placebo! Cand azi doar 2 pe stangul si aia fac o zarva asa mere. Cica daca ma dor sanii, eu da; cica si asta ar fi semn bun pana acum.....Apoi, doar congratulations, dr. f. bucuros de productia mea de m-am simtiti nevoita sa ii tai elanul ca nu aici era problema mea ci sa vedem noi mai departe cum se divid, de parca nu stia care erau ultimele 2 esecuri. dar astia debordeaza de optimism, de parca si mie imi transmisesera ceva ca am spart punguta cu 2 bani la cumparaturi, ce imi mai ramase dupa 2 ture de supliemntari de medicamente cu 2 penuri de Gonal si toate cele....Luni, am punctia si apoi om vedea ce o vrea DD si pentru mine, ca daca nu iar urc in top forum Deci, la momentul actual nu stiu nici ce dmensiuni au si nici despre endometru! SI daca stiam la ce imi folosea!
Avaloanepoate ne scrii si noua daca ai avut ceva adaugat in mod special de data asta! Eu am avut aspirina si Lovenox - heparina, ca altceva nu vad ce as putea sa mai primesc in plus. Bine si Vit. E, Femibion si alte alea..
Pana luni mai am viata frumoasa, dupa aceea sper sa nu cad iarasi in butoi...
Avalon spune:
KITOOOOO, doi mi-ai ghicit, fata si baiat! Si stii ceva, eu cred ca ghiocul tau nu a dat gres, dar aflam pe 19 cand ma duc la Iosup, ca Iosup nu da gres!
Doamne, nu vreau decat sa vina si clipa ta! Uita-te in jur, hai ca mai ai putin KITO si te vad si pe tine burtoasa, ce crezi ca eu ma imaginam vreodata asa? Ziceam ca numai altora se intampla, mie nu... ma trezesc dimineata si zic : oare viseeeeez, sa ma ciupesc? M-as culca la loc sa nu cumva sa dispara visul...
Asa sa fii - relaxata, e unul din secrete, daca nu poti fi atunci ia ceva, nu stiu, trage pe nas, vezi tu... am glumit, ideea e ca eu presimt ca de data asta iese ceva... si nu te speria ca stimularea e mai lunga de data asta, nu tot ce e iesit din standarde e rau, ci poate la tine tocmai asta trebuia , un timp mai lung ca sa ai mai multe oo... acum cred ca bati recordul, nu? cu cat mai multe, cu atat mai bine!
Nu mai lua nimic ca nu mai ai ce, poate doar pana la ET poti bea cate un pahar de vin rosu, ca face bine la sange. Aaaa, un mic secret, in ziua 6-7 dupa punctie faci un diphe de 0,1- ii zice injectia de implantare. Ma gandesc la tine sa stii si ma rog pentru tine. Doamne-ajuta!
********************** Cand prezentul va fi trecut, visele vor deveni realitate **********************
Avalon 11+