Fiv in Europa (19)
Raspunsuri - Pagina 7
KoraPop spune:
luck am facut analizele genetice loa BIOS DIAGNOSTICS care le-a trimis in Italia la un laborator specializat si renumit datorita unui prof. dr. in domeniul geneticii.Am citit pe undeva ca ti-ai facut TSH si este 5? Poate acolo e problema.Eu de la subiectul vostru am aflat ca TSH trebuie sa fie < 1.Bafta multa draga mea,nu te descuraja,trebuie sa mergi inainte!
lili bafta multa si tie.Eu am fost la eco si sunt ok pentru ziua de azi ( zi 5 de stimulare).Urmatoarea eco miercuri.
Tin pumnii tuturor!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Blanche25 spune:
Lili pup fata dulce, sa fie un succes plin! Ma bucur ca deja esti pe val! Si tare imi miroase mie a gemenasi , si mai ales cu Kora de manuta, sigur se lasa la amandoua cu vesti bune!
Luca am recitit de 2 ori ca eram pe jos de cotcodaceala. Super rasturnare si gataaaa, s.a terminat cu amanarea! Numai bine
Kitta si mai bine, sa vezi ca ramane ceva si la rece, noi iti tinem pumnii stransi tare din toate colturile lumii, si ii multumim mult lui Cristal pentru tot.
Cristal eu sunt cu sufletul alaturi de tine in tot ceea ce urmeaza.
Ice, FELITARIIIIIIIIII!!!!!!!!! Bravo!!!, Sa ai o sarcina usoara si la termen!
Floriroxi & familia FELICITARI, sarcini usoare si la termen!
Pupici pentru gravidutele care nu ne.au uitat!
LAVINUTZA spune:
Dragele mele - raspund si eu la apeldesi n-am lipsit nicio zi de la semnat condicadoar ca nu am ce sa spun......dupa episodul cu sarcina chimica din feb dr meu mi-a zis ca pe el il depaseste si ca sa merg la cineva specializat pe probl de sterilitate ; mi-am facut un examen si aparent totul e ok - am fost la dr Albu de la Medlife cu tot dosarelul la mine si mi-a zis ca recoamndarea ar fi sa fac 2-3 inseminari pana la un nou FIV. Ideea e ca eu nu prea cred in inseminare si nici in nu inteleg dc mi-a dat sa fac 2Menopur/zi in conditiile in care eu am ovulatie si la trat cu 3Menogon de la FIv am "produs" 3 foliculi maturi- adica cu 2 Menopur cred ca ramane cel mai probabil acelasi ca si fara....nu stiu ce sa fac....este si f scump la Medlife ; In fine voi vedea cum va fi - si dc nu - imi strang banutii si rabdarea si ma pregatesc pt FIV 2 cred ca la Wels
in rest- sunt bine- am devenit din ce in ce mai obsedata de subiect si am toate sansele sa fiu si mai si - in jurul meu toata lumea e pusa pe gravideala ...
Va pup si sunt alaturi de voi
Lavinia
LucaLuca spune:
Lavinutza, dupa cum se vede si aici, pe forum: cine a ramas o data gravida, cu perseverenta si rabdare ramane si a doua oara! Ai sanse uriase, mai ales ca la tine se intamplase natural. Doamne-ajuta sa se intample din nou curand si sa fie bine pana la capat!
Eu vineri dimineata fac prelevarea prin biopsie a celulelor endometriale, tot atunci afl daca voi face parte din grupul activ sau din grupul martor al studiului, si apoi fac blocajul cu decapepyl (l-am decalat c-o zi din cauza intarzierii ovulatiei, dar e ok).
Deci, saptamana asta incep fiv-ul, de-adevaratelea. :)
---------------------------
New pics: http://villaprovence.wordpress.com/english/
luck spune:
kora
nu numai ca am avut tsh-ul 5 (acum l-am redus la 2)dar am si anticorpii antitiroidieni pozitivi si tiroidita autoimuna si cred ca asta joaca un rol important in nereusita mea.
Spune-mi te rog daca iti amintesti cam cat te-a costat analizele pt cariotipul genetic.
Multumesc si iti doresc din toata inima multa , multa bafta !!!
pisix spune:
Fetelor, ati aflat ???
Avalon (fondatoarea acestui subiect) s-a intors !!!
Si ...nu oricum
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137003&whichpage=15
pisic77 spune:
Pisix, daaaaaaaaaa, asta da, veste buna..........
Voi fondatoarele acestui subiect ati reusit amandoua
Felicitari din suflet inca o data si tie si stai cumintica si ai grija de burtica
Felicitari si aici Avalon, sarcina usoara si la termen
pisix spune:
pisic, si paradoxal ... nici una in Austria (cum a fost subiectul initial) dar evident, amandoua in ... EUROPA !!!
Haideti fetelor ca recrutam pentru Odisee
Va pup pe toate, iar pentru Luca, Liliana, Kitta, Kora si cine mai e acum ... pe BAFTA MAXIMA !!!
oanademunck spune:
Super veste, felicitari Avalon!!!!!!
Multe reusite anul asta multe din ancienne au reusit din fericire lucru care mie personal imi da fffff multa putere si incredere ca poate cine stie odata s-oadata voi fi si eu
pupe