*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anes spune:

Ramo, criss, ma gandesc ca poate bubitele fetelor sun totusi alergie la vreun aliment introdus. Nu cred ca este suficient tratamentul local.

criss, stiu ca iti place Remusica! Multumim!

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Bravo Miky-ea ca ati evadat din Bucuresti. Inseamna ca mititica voastra a respirat aer curat. Super... de voi ca ati reuist sa va incarcati plamanii cu aer cat de cat curat. Bravo.. asteptam poze cu voi. Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui Miky-ea

Dragi mamici,am revenit...
In week-end am evadat din Bucuresti si a fost bine,am fost si pe la tara...
Ati scris foarte mult zilele acestea,o sa incerc sa nu uit pe cineva.
Isa,superbe pozele de la botez!Rafael e un scump,e extrem de expresiv,iti seamana iar tu esti o mamica f frumoasa!
Anes,Remus e tare scump si ceea ce iese clar in evidenta e veselia lui(are un zambet )
Otiliav,ai 2 gogosele delicioase!Felicitari!
Ginye,e spre bine...in curand o sa-si regleze somnul,putere multa,draga mamica!
Miki,felicitari pt dintisorul lui Andrei!
Eli,sanatate multa si mult succes cu !
Nebunica, condoleante!
Sorvint,f scump puiul tau,are o privire ... !
Diamisha,felicitari pt progresele Soniei!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia
http://good-times.webshots.com/album/569856510OLRmQy

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008) 19 saptamani
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Esti tanara, inca iti mai trebuie experienta vietii. Nu le stii chiar pe toate. Nici eu nu le stiu pe toate,,, tot timpul in viata inveti, nu poti spune ca gata ai invatat totul. Nu trebuia sa ne dai detalii sa ne spui cate scoli ai terminat sau unde lucrezi. Acest forum este dedicat exclusiv micutzilor nostri. Prin acest site nu doreste sa se scoata nimeni in evidenta, care este mai tare. Nu mi se pare corect sa sari imediat ca de ce nu poti. Oricum nu m-am bagat dejeaba in seama. Mi-am spus punctul de vedere, ca nu mi se pare corect ca trebuie sa ma justific in fata ta de ce nu pot veni la intalnire. Incearca sa nu mai sari imediat.

Citat:
citat din mesajul lui mar_ysa_28

Am scris messajul anterior inainte sa citesc toate "sfaturile binevoitoarelor".

Malinas merci pt felul cum ai explicat, ai perfecta dreptate dar vezi tu asa sunt oamenii, nu asteapta si parerea ta, se grabesc sa aprecieze ei...ca vorba aia unii sunt "directori de marketing" si se cred buricul pamantului si nu inteleg ca eu la varsta mea 22 ani am terminat o facultate la zi de 4 ani cu media 10, sunt studentza anul 2 la a doua facultate, am experienta 4 ani in administratia publica locala...expert intr-un cabinet Parlamentar,consilier de Deputat, etc....nu ca astea ar fi relevante insa nu as fi reusit daca as fi fost vreo retardata!!!!Chiar sunt o mama bune pentru copilul meu si nu aceept ca alte persoane sa ma insulte! Mai ales daca nu ma cunosc. Accept cu mare placere sfaturi insa nu pe cele care vin din pura rautate...imi plac oamenii pozitivi si amabili nu cei care se hranesc cu veninul pe care il arunca in jur.

Anca merci pt sustinere.
Mirtha, Babyzapi tocmai am spus ca nu a fost decat in spirit de gluma.
Monicus no coment-poate o sa iti treaca, stii nu iti face bine daca esti suparata...ce sa zic....deja sunt atacata din toate partile...doar nu ma asteptam sa isi vada fiecare de treaba lui...si aici revin la persoanele carora le place sa se bage si ele...poate poate vor fi apreciate.

Alra...chiar imi pare rau si nu vroiam sa te acuz...in mesajele anterioare chiar mi-am asumat intreaga responsabilitate...Chiar am o parere buna despre tine si despre felul tau, cum incerci sa iti cresti copilasii (care sunt doua fetitze scumpe foc), si pe care le admir cu placere de fiecare data cald le vad sau citesc despre ele.

Denisa, super mami de Leyre Alexandra 08.11.08

www.flickr.com/photos/32020823@N08/" target="_blank">Fotografii noi cu bombonica mea

Povestea nasterii

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Bine ai revenit printre noi draga mamica....diana21.. asteptam pozici....

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Sa vin, sa nu vin? Tocmai cand ma gandisem ca mi-e dor de "scutece", dau sa intru si ce vad? Iar discutii aiurea...Of!
Da' hai ca totusi scriu, mi-ati lipsit tare mult si de data asta sper sa nu imi mai iau jucariile si sa dispar !
Va pun si poze cu Tudor imediat, s-a facut flacau frumos si vreau sa ma laud cu el!
Va pup pe toate!

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am fost la dermatolog la Bioderm...o doamna dr f draguta.I-a luat proba de pe bubite si au examinat-o la microscop...nu stiu sa va spun diagnosticul (nu l-am inteles, Sara plangea de somn, era agitata), dar si dansa a zis ca sunt din cauza ca e grasana, ca are gusa, ca acolo transpira tot timpul, se aduna scame, laptic, ceiut...
Trebuie s-o spal cu sapun Nivea cu ovaz, pt. copii si s-o dau de 2 ori pe i cu Nidoflor timp de 7 zile.Pe 11 sau pe 14 mergem la control.Doamne ajuta sa treaca, ca simt ca mor, as vrea sa le iau eu, numai sa nu le mai vad la ea.Sper sa nu se mai intinda...trebuie sa am grija cum o dau cu crema, ca am impresia ca cele 2 mai mici le-a facut din cauza ca am dat-o eu cu crema la cea mare si s-a intins...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

http://community.webshots.com/user/Ramona198080

Mergi la inceput

Super frumoase pozeeeeeeee... sa iti traiasca strumfii si sa va bucurati in continuare de ei... multa, multa sanatate [re]diana21[/red]

Citat:
citat din mesajul lui diana21

Multumesc de (re)primire !

poze cu strumfii

http://family.webshots.com/photo/2533807930104325352JgUqcW?vhost=family

................

Bebe e un mancacios, am inceput si noi diversificarea la 5,2 luni cu cereale de orez, iar dupa o saptamana, legume. Manaca bine, are peste 7 kg si vreo 68 cm la sase luni.
Nu sta singur in fundulet, sta sprijinit intre perne, se rostogoleste, si-a descoperit de curand piciorusele...Dinti inca nu are, dar suntem in crize de doua saptamani.
De Paste am fost cu ei in Delta, ne-am distrat super, iar copiii au mancat de-au rupt.
In rest...toate bune!

Nu am mai intrat pt. ca intr-un timp incepuse sa fie o atmosfera cam aiurea aici si nu am vrut sa ma mai enervez (ca ma stiti ca io-s gura mare si greu ma pot abtine ). Insa m-am gandit la voi si am mai citit uneori pe-aici. Adevarul e ca scuteceala da dependenta!
Pupici!

Diana, mamica Domnisoarei Nasturel (14.08.2004)
si a bebelushului Tudorel (27.10.2008)

Dialoguri strumfesti

pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui oceanborn
Bianca Alexia de Micky_ea alta dulceata! in rochita verde

Multumim!

Mamica fericita a printesei Bianca Alexia