Abdomen extra-plat (2)
Raspunsuri - Pagina 14
danat spune:
Am revenit de prin preumblari fetele mele subtirele, actuale si viitoare! Deh, promovam gandirea pozitiva, nuuuu?
Sa va zic ce am halit pina acum:
- ora 8:00 cafea cu indulcitor si lapte
- ora 10:00 - 3 felii paine wasa integrala si apa, apa, apa
- ora 13:30 - salata din andiva, salata mixta, cascaval ras si peste conserva cu mustar/ apoi bag vreun litru de ceai de urzica
- seara nu stiu...probabil iar o salata, ca imi plac de nu mai pot (inca, ca dupa vreo 2 saptamani de salate, om mai vedea)
Apropos de retinut apa, am fost si la dr de familie care mi-a dat sa fac analizele de hormoni (ca am si alte disfunctiuni legate de ciclu, piele, etc) si sunt tare curioasa cum vor iesi. S-a mirat si dinsa ce umflata eram la maini, fata, acum dupa ciclul cand in mod normal asa ceva se intampla inainte de.
Mi-am cumparat frumusel pastilute cu extract natural de urzica si frunze de mesteacan, care ajuta la scoaterea apei din organism.
Si am baut si apa, asa pe drum, si la dr...si am facut un pishu abia dupa 2 ore de la baut Vad ca retin nene apa, mai ceva ca prosopul. Daca va trebuie un burete nou, iata-ma!
Conchita semintele nu erau sarate, ci din alea simple, doar decojite si neprajite.
Deus multam de sfat cu apa, e f logic ce spui, de fapt teoretic stiu si eu asta cu bautul de apa care face sa circule altfel fluidele in organism. Apropos, ca tu te pricepi: acum ceva ani (vreo 9) cand am slabit eu frumusel 12 kile, faceam si masaj de drenaj limfatic si dupa masaj mergeam de cateva ori la pishu in decurs de o ora Asta fiindca se debloca tot limfaticul si dadea afara suplimentu lde lichide. Asa bine ma simteam...eram o subtirica. Asta m-a ajutat mult atunci la slabit...dar si dieta tinuta strict, si electrostimularile.
Dar vom fi noi ce-am fost, nu?
Ia sa va citesc ce ati mai scris si revin.
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
Marina spune:
53 asta e fixul meu...trebuie sa-mi demonstrez cumva ca pot scade sub 55 astia si ma pot mentine...face bine la creierul meu
delphin spune:
Te inteleg perfect Marina cu "face bine la creier", dar tocmai astea 2 kg sunt al naibii de greu de pierdut pt. ca corpul nu prea ar avea nevoie, mintea insa zice da.
Eu am fost o data la 52-53gk, sotul zice sa nu ma mai vada niciodata astfel, cica eram urata rau la corp. Eu ascult parerea lui :).
Am ajuns cu iaurt slab si paine graham, asta acu' vreo 10 ani, intr-o saptamana! La fiecare masa, un iaurt mare si o chifla de graham. noaptea mergeam la munca, ziua dormeam :)
Eu as vrea acum 55 :), dar e la fel de dificil. Greu trec pragul de 56, mai tare oscilez intre 56-58
rivali spune:
Am reusit sa linistesc piticul,asa ca incerc sa scriu si eu ce am papat azi.
-dimineata iaurt cu cereale
-pranz- file de peste la gratar fara garnitura(alaptez si nu pot sa mananc,salata verde,varza,rosii, cartofi) si fara paine si cateva masline verzi umplute cu gogosar
Am baut 2 cani de ceai (chimen cu anason) si inca vreo doua de apa.
diseara sa vedem ce o sa mananc.
La mine cam greu cu mancarea din cauza colicilor piticului. Mai nou se zice ca nu conteaza alimentatia mamei dar in cazul nostru se pare ca da
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
rivali spune:
voi daca aveti pofta de ceva dulce cam ce mancati?
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746
Deus spune:
noroc ca nu am pofte de dulce decat f rar:) atunci mananc din ciocolata copilului!
Azi am papat salata a la Sanda: morcovi rasi pe razatoarea mica, telina rasa pe razatoarea mica, castravete ras pe razatoarea mare, marar proaspat tocat, ulei masline, sare si peste un pahar mic de iaurt cremos...As putea sa mananc zilnic salata din asta, nu am avut alune in casa dar merg de minune aruncate prin ea.
Mi-am facut planul si diseara mai pap o salata si cred ca un pepene galben
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
ane2 spune:
V-am ascultat sfatul si am vrut,n-am vrut la 10 dim am papat un iaurt zero grasimi.
ora-13:30 doua copanele cu 2 rosii,intre mese am mancat fistic si acum la 18:00 o sa pap o salata cu pui.
Astazi mu am apucat sa ajung la sala, inschimb am mers cam o ora pe jos...se pune?
Carolina si eu tot 2 joburi am, dar imi plac si nu as renunta la nici unu din ele
Off in seara asta avem o petrecere si ce ma fac cu toate bunataturile care se servesc......ce n-as da sa am iar 20 de ani sa mananc ce vreau si cand vreau.
Delphin, ce calduri sunt pe la voila noi o singura data au fost 47 si-am simtit ca mor.
Gata eu am fugit sa ma pregatesc ptr petrecere.
Anita si Rachella -17.o1.2004
Marina spune:
sterg ca era pe bani cartea , nu-mi plac astia de cer bani pe solutii miraculoase
Plizzz deci cati feet si inch pun la 170 cm
turturica spune:
ana, bine ai venit in club. Mie mi se pare ca nu maninci prea mult, dar probabil ca nu e bine ca nu ai un program fix de masa, asta am inteles ca conteaza.
ane, pai cu manechinele te compari? Pai fetili alea au vreo 18-19 ani, n-au facut copii, poa' sa manince orice la virsta asta, nu ca n-ar minca oricum numai patrunjel fiert. Io nu mi-as dori sa am o silueta ca a manechinelor, mi se par muuuult prea slabanoage si nu cred nici ca-i sanatos pentru organism sa fii in halul asta de slaba.
danat, nu te mai cintari in fiecare zi, si eu eram tentata azi sa ma cintaresc, nu de alta dar de 4 zile n-am mai pus gura pe dulciuri, da' m-am abtinut, astept pina simbata, ca sa am motivatie ca lumea sa fiu cuminte.
caro, si eu am brate groase, dar sper ca exercitiile alea cu ganterele sa ma ajute sa le modelez un pic, ca acuma mi se pare ca arata rau de tot.
Sa va zic si eu ce-am mincat pina acuma, cumva cred ca am mincat cam mult:
mic dejun: cereale integrale cu iaurt bifidus
gustare: 1 felie piine integrala cu 1 bucatica de brinza
gustare: 1 mar, un pumn de alune
prinz: supa de linte, morcov, cartof dulce, telina si praz cu o juma de felie de piine de secara
gustare: 1 grapefruit
Am mincat cam mult, nu? Si-acuma mi-e foame, mai citesc meniurile voastre si mai ca-mi vine sa fac o plimbare pina la frigider. Nu e de bine, cred ca-i cazul sa fac exercitiile alea pentru brate.
Inca nu m-am hotarit ce maninc deseara, probabil ca o sa fac o salata, desi mai am spaghete cu fructe de mare, dar cred ca o sa exagerez cu carbohidratii in cazul asta.
Mami de Mara (19.08.2008)