Abdomen extra-plat (2)
Raspunsuri - Pagina 13
ana_a spune:
am uitat sa va zic ca am fost de dimineatza sa-mi fixez traseul pentru alergat. Am de urcat si un mic deal din spatele casei, in jurul a doua strazi, sper sa nu alerg cu cainii dupa mine...
Nu am vazut caini hai hui...dar nu stiu la ora 6 dimineatza cum va fi Va spun maine.
Eu inainte sa ma casatoresc alergam in fiecare dimineatza de la 6 la 7 vreo 2 ture de cartier si tare bine ma simteam, dupa care mergeam la scoala si mai apoi la job...ce vremuri....
proud mammy
micul artist
in joaca
carolinah spune:
Hai ca v-am lasat asa cu ochii in soare... da's asa de ocupata zilele astea la serviciu de mor. De mai mult de 2 luni am 2 joburi (al meu si inca unul de imprumut, pana gasim o solutie...) asa ca am timp de net asa printre picaturi.
Ca sa fie f clar va spun ca partea aratata in poze e partea corpului meu cea mai reusita, sa nu credeti ca sunt nu stiu ce frumusete. De aceea si vreau sa ma focusez pe asta, ca prea m-am focusat toata viata pe defecte si am decis la un moment dat sa schimb foaia. Asa ce de atunci inainte nu m-am mai uitat in oglinda direct la celulita de pe picioare si la bratele muuult prea groase, ci ma uit la fata frumoasa (sic) si la abdomenul decent pt o femeie de 34 de ani si cu 2 copii. Ca asa am decis eu intr-o buna zi, sa fiu pozitiva. Ca viata e scurta... nici nu stii cat de scurta. Si daca am decis asa, asa fac. Si la sala la aerobic la fel: de ce sa vad ca sunt nu stiuu cate mai slabe ca mine? Mai bine m-am uitat si am vazut ca sunt putine cu o fata mai frumoasa ca a mea
Bun, acestea fiind zise, sa va spun meniul de ieri:
MD: corn flakes bio cu iaurt
D: piept de pui fiert in bulion, ciuperci, compot de piersici
Sn: 1 mar mare si niste crackers integrali
C: budinca de dovlecel (facuta doar cu albusurile oualor si cu branzica de vaci) un iaurt mic si ananas
Total 1400 cal conform fitday
Inca nu pot face sport. Am incercat eliptica pt ca dr imi daduse liber, dar ma doare, asa ca am lasat-o balta.
Si m-am masurat: am 89/67/93. Cam haotice dimensiuni... Mai ales ca am pulpe si brate groase, da' macar sunt construita armonios;-)
White Pisana spune:
Revin cu un link cu exercitii pentru brate si piept pe care eu aveam foarte bunul obicei sa le fac in completarea exercitiilor Pilates (am niste gantere micute): http://www.servicevie.com/entrainements-et-exercices/exercices-pour-la-poitrine-et-les-bras/a/1638 (scroll down si apoi mergeti inainte cu page suivante)
Probabil ca pentru o persoana obisnuita cu sportul sunt prea usurele dar pentru o lenesa ca mine sunt destul de bune.
Merci de raspunsuri Deus!
carolinah spune:
Deus, dat fiind faptul ca eu am brate f groase (muschi mari de la sportul din copilarie/adolescenta + grasimea maturitatii peste), crezi ca flotarile sunt suficiente? De la exercitii cu gantere mi se pare ca se ingroasa si mai tare...
angelinajoli spune:
Si eu as vrea sa slabesc dar nu am chef sa fac nimic pt asta,credeti ca stand degeaba as putea-o realiza?
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelinajoli Si eu as vrea sa slabesc dar nu am chef sa fac nimic pt asta,credeti ca stand degeaba as putea-o realiza? hey! |
da, este posibil dar trebuie sa fii atenta sa nu te gandesti la nimic in timp ce nu faci nimic sa slabesti, pentru ca daca initiezi procesul gandirii, se intinde axonul, se contracta dendrita si iti creste masa musculara, deci si greutatea
sper ca sfatul meu iti va folosi, astept raspuns urgent daca a functionat
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/suburbia-i-love-you/" target="_blank">Suburbia, I Love You!
delphin spune:
Ma intreba cineva, cat e de cald aici. Pai avand in vedere ca sunt in Africa, e cald de africa, adica acum la 11h sunt 37°. La 12H30 vor fii 45°.
:) Cand am pove de "sportul" din casa(smotru) era asa, in spirit de gluma, sigur nu se pune, daca s-ar pune ar trebui sa fim slabe rau, nu?
Am ramas sa spun meniul de seara:
Iaurt slab facut in casa cu o lingura de fructe rosii+ un bol de cereale si +4 linguritze din prajitura sotului, doua guri de soda Orangina, ca eu asa fa, deschid frigi si scot sticla, beau doua guri si am pus-o la loc!
Azi dimi: copkil la scoala si o tura rapidos de 2 km pana la biblioteca
9h30 bol de cereale +3 biscuitzei cu un pahar mare de apa cu lamaie
si apoi un pumn de cipsuri caci nu stiu de ce imi trebuia ceva sarat.
pup
carolinah spune:
Delphin, eu cred ca toti biscuiteii, gurile de praji, pumnii de chips etc etc se aduna si consumi multe calorii goale de-a lungul zilei, nici nu-ti dai seama cat de multe!!!
Eu constat ca de cand fac tracking de calorii pe Fitday.com, am mai multa grija ce mananc. N-o sa fac asta mereu ca este obositor si esti sclav, dar te ajuta sa te orientezi mai bine si sa stii al un moment dat din ochi ce si cum. Si revii daca ai alunecat aiurea, asa cum mi se intamplase mie.
Ex: azi la cina face mama clatite si eu vreau neaparat sa mananc pt ca n-am mai mancat de vreo 2 ani, cred. Asa ca am trecut pe fitday tot ce intentionam sa mananc azi si am taiat corespunzator astfel incat sa incapa clatitele in cele 1400 cal pe acre mi le-am propus.
Evident ca dpdv nutritiv nu am castigat nimic ca am taiat mancare ca lumea ca sa mananc tampenii, insa caloric sunt OK pe ziua de azi si nu voi ajunge subnutrita ca 1 zi/an am mancat aiurea.
Pe de alta parte, daca m-ar apuca nebuneala si maine si poimaine etc, as vedea ca am luat-o razna ca 3 zile la rand am mancat 70% din calorii sub forma de carbohidrati...
delphin spune:
Carolinah, sunt constienta ca aceste "guri" pe ici pe colo fac multe calorii, ideea e ca nu sunt intre mese ci la mese. Deci fac parte din masa mea.
Eu am precizat ca mananc haotic si total neechilibrat! Daca ar fii sa fac ca tine, pai as spune ca gurile alea de prajituri sunt carnea pe care n'am mancat-o si tot as! :)
dar eu sper sa gasesc undeva un echilibru!
Acum refuz sa ma privez de lingurile alea de prajitura si de biscuitei daca mi-e pofta. incerc sa fac diferenta intre pofta si doar dorinta de a manca.
Marina, intrebare intrebatoare, la cate kg vrei sa ajungi daca nu-ti este bine la 55? Eu cred ca tu ar trebui doar sa-ti modelezi corpul, sa te mentii la aceste kg si sa modelezi prin sport!
Si cum intre timp am mancat masa de pranz, raportez:
2 rosii cu putina vinegreta+ 50g branza feta+2 biscuiti fibre si fructe = un pahar de apa cu lamaie si o bomboana cu vitamina C!:)