Abdomen extra-plat (2)
Raspunsuri - Pagina 12
puskin spune:
Ane2, cand spun seminte si nuci ma refer la: seminte de in, seminte de dovleac, susan, seminte de floarea soarelui, nuci, migdale, caju, fistic, alune braziliene, nuci de macadamia, nuci pecan. Toate astea trebuie mancate crude si nesarate, altfel isi pierd din proprietati.
Mai poti manca peste (somon, macrou, sardine, ton, dorada, fructe de mare), poti pune uleiuri in salata.
Si eu tot de grasimea de pe solduri incerc sa scap...scapi de ea cu dieta si sport.
ane2 spune:
Puskin deci maine ma duc sa cumpar fistic si alune.
pestele desi nu-mi place il manac cu chiu cu vaia .
o sa caut in album sa va arat before 84kg after 58kg.....da sa nu va speriati da?
Anita si Rachella -17.o1.2004
ana_a spune:
Buna fetele!
Ma primiti si pe mine in clubul vostru?
Va citesc de ceva vreme, si acum m-am hotarat sa ma inscriu si eu la abdomen plat.
Nu pot sa zic ca am multe kg (69 de la 74) insa am o burta urata...ramasa dupa 2 sarcini de care vreau neaparat sa scap. Tind macar spre 60 de kg ca apoi sa pot visa la 55...sa vedem.
Deocamdata am reusit sa dau jos 5 kg fara sa mananc seara si sa renunt complet la dulciuri.
Vreau sa ma pun pe alergat in jurul casei dimineatza la 6.20 sa vedem daca ma si pot tine de treaba.
Deocamdata nu am timp de mers la sala, asa ca ma orientez cum pot...
Am si eu o bicicleta insa este plina de praf...din pacate. Musai sa o scot din debara si sa o folosesc...este si de imprumut si indata o cere proprietara si eu nu pot sa ma laud ca am folosit-o
Toate cele bune!
proud mammy
micul artist
in joaca
danat spune:
Neata fetele!
Raportez si eu ca ieri, inafara de salata mare raportata la 12, am mai mincat asa:
- ora 17 cateva seminte de floarea soarelui si dovleac (din alea crude, decojite - sa fi fost cam juma de pumn - ca simteam o nevoie ingrozitoare sa rontai ceva sunt si la sfarsit de perioada rosie...)
- ora 20:00 un bol mic cu salata verde si telina rasa + 3 felii cascaval
si gata!
Am stat cumintica, nu paine, nu dulciuri, cafeaua cu indulcitor si cam atit, apa nu am baut multa, recunosc, cam 1,5 kg...
Dar sa vedeti timpenia timpeniilor acum, m-am trezit cu 1,3 kg mai mult decat ieri !!!! Va vine a crede? Ma simt umflata la maini, la fatza...ce o fi? Eu v-am zis ca retin apa ceva de groaza in organism, dar chiar asa, cu dieta si eu ma umflu?
Revin dupa ce il duc pe pui la gradi!
Sa aveti o zi cu spor!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
conchita spune:
Danat, semintele alea erau sarate cumva? ca de la sare multa retii apa.
Ana_a, bun venit, cum sa nu te primim?
eu raportez azi doua ore de urcat pe munte cu sonia si juma de ora de bicicleta. dimineata am mancat o salata de fructe cu un baton de cereale, la pranz o salata cu tot felul de frunze verzi, pui la rotisor bucatit felii in salata (deci nu multe, poate o lingura-doua), cu almonds si ulei de nuci si avocado. o banana si un pahar cu lapte la gustare si la cina am facut pita multigrain cu cascaval, rosii si castraveti cu marar si stafide. ieri nu am putut sa fac Sassy Water pentru ca am lasat lamaile la magazin, nu stiu cum. poate nu mi le-a pus doamna aia in sacosa, asa ca azi m-am dus dupa lamai si am facut adineauri, va zic maine ce gust are.
Qamar spune:
neatza!:)
danat, cred ca trebuie sa iti gasesti chestiile care PE TINE nu te baloneaza si te slabesc
e cam devreme pt mine dar incerc sa explic
sotul meu e raw vegan, mananca numai fructe, legume crude, seminte, smoothies, freshuri, etc
a inceput chestia asta in urma cu vreo 7 luni si in primele 2-3 luni a slabit (cu mancat raw si 20 min eliptica/zi) aprox 15 kilograme la 38 de ani...Ceea ce e bine zic eu.
Am incercat si eu chestia asta, desi nu ma impac deloc cu cruditati...siiii....intr-o saptamana pusesem 2.5 kile, in conditiile in care am mancat doar salate si multe fructe si seminte...
Concluzia a fost ca avem sist digestiv diferit (aici ma gandesc si la chestia aia cu grupele de sange, el are A2--culegatorul?-- si eu O -vanatorul)...asa ca am renuntat si continui cu de-ale mele...
revin
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/suburbia-i-love-you/" target="_blank">Suburbia, I Love You!
Qamar spune:
parca mai intreba cineva de raw diet, aici a scris mai multe : http://www.edragonu.ro/tag/raw-food/
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!
www.bebelissimo.com/suburbia-i-love-you/" target="_blank">Suburbia, I Love You!
Deus spune:
Buna dimineata !
DANAT- Cu cat bei mai multa apa, peste 2 l, cu atat mai mult cureti organismul si nu te umfli. Eu daca nu beau suficienta apa ma trezesc cu ochii umflati, rinichii nu pot sa-si faca treba bine fara apa.Sora mea pateste la fel si cum bea mai multa apa, merge mai des la baie si spune si ea cum simte pe pielea ei ca nu se mai trezeste umflata (ochi,maini,picioare)
Dimi pregateste-ti o sticla de 2 l cu apa si te lupti cu ea toata ziua. Sunt doar 8 pahare de apa:)si la astea sa nu iei in calcul cafeaua, supa sau sucul de fructe!
ana_a Bine ai venit:), vezi la pagina anterioara am pus pt Turturica niste link-uri utile cu exercitii pe care le poti face si acasa:)
www.de-azi.ro
poze familia mea
inspiratie si putere...pentru cine crede ca nu mai poate...NEVER, NEVER, GIVE UP !
http://www.youtube.com/watch?v=flRvsO8m_KI
http://www.youtube.com/watch?v=vMCnjMbUOFg
Marina spune:
danutza toate cartile recomanda cantarirea saptamanala taman pt a evita stresul asta zilnic, nu am dat jos nimic, am dat un kil hai ca pot baga o bomboana etc.
nu te descuraja!
ana_a spune:
Buna dimineata fetele!
Intreba cineva daca mai sunt fete care au de dat jos mai mult de 4-5- kg. Si eu! Am de dat cam 12 kile ca sa ma simt OK, insa cele mai multe sunt pe burta.
Eu cred ca sunt cea mai haotica la mancare....
Stau departe de piata si ajung cu greu la verdeturi...
Fac ciorbe pe care le mananca numai juniorul cel mic, astialalti doi baieti mananca unul la soacra si unul la camim...asa ca gatesc doar in we si in ultima vreme nici in we ca facem gratare in curte si primim ciorba la galeata de la soacra....
Nasol ca sunt complet derutata....daca ar fi dupa mine nu as manca mai nimic, mai beau cate o cana de lapte batut pe la amiaza si pe la 14-15 imi fac cate ceva pe gratar sau vreo salata da nu foarte complicata....si beau multa apa.
Ma mir din ce traiesc....si sigur daia nu slabesc ca nu mananc ce trebuie.
Ieri am mancat ciorba de spanac si varza calita, dar spre seara ma corupt sotul cu cas+ceapa, nu era mare bai daca nu era la ora ff tarzie.
In fine, azi gatesc pentru junior ficatel de pui sio o sa mananc si eu cu el.
Intrebare: cand faceti abdomenele? dimineatza sau seara?
Am sa caut exercitiile care sau postat in spate, sa vedem daca le pot face ca sunt cam lenesa....insa mi-am dat seama ca burta nu merge jos fara sport, in plus risti sa curga pielea pe tine, chiar si slaba fiind...
turturico mi-ai rascolit amintiri placute de pe vremea cand aratam ca si tine!!!offf offf Ar trebui sa-mi pun poza cu mine la mare in costum de baie cu abdomen plat si tazte ca doua mere pe desktop si sa imi sara in ochi de cate ori ma apuc sa rup frigiderul!!!
puskin, felicitari pentru transformare!!Super vizibila si cred ca te simti si tu fff bine!
ce parere aveti despre ceaiurile de slabit?As bea cate o cana seara dar mi sa nu imi stric stomacul care si asa este alimentat haotic...
Sper ca alaturi de voi sa invat si eu sa mananc sanatos
conchita si mie mi-ar prinde bine neste retete super simple da fara ingrediente nemaiauzite ca aici la Bistrita nu gaseste multe...
se vede da? ca mezinul doarme si io stau la soare cu laptopul pe burta???Mai bine ma duc sa fac neste abdomene!
O zi buna!
proud mammy
micul artist
in joaca