Abdomen extra-plat (2)
Raspunsuri - Pagina 15
puskin spune:
Turturica, ti-e foame pentru ca ai in alimentatie preponderent carbohidrati. Astia nu tin de foame, ba din contra...
Cand mi-e pofta de dulce ori mananc fructe (am grija mare la cantitate), ori imi fac inghetata mea descoperita acum cateva zile. Sau beau un capucino.. Mi-am mai facut biscuiti din ou, migdale si unt, inghetata de lamaie, inghetata de cocos, smoothie cu lapte de cocos. Toate astea indulcite cu stevia.
Aseara am baut o limonada de lamaie de exemplu. Care era mai mult acra decat dulce, dar buna rau.
Macrina spune:
MArina, cauta kg converter pe net, uite ce am gasit la inch: http://www.classicinternational.nl/einchfeetconverter.htm
Puskin dar shake-ul de fructe nu are calorii multe?
turturica spune:
puskin, lintea am inteles ca are o gramada de proteine, nu? Ca de-aia am si facut supa cu linte, plus bucata de brinza ca aport de proteine. Sint derutata, credeam ca daca renunt la faina alba, cartofi, dulciuri ar trebui sa fie ok. Carbohidratii ii iau doar din cereale integrale si piine neagra, nici asta nu e ok?
Cum faci inghetata aia?
Si tot mi-e foame ...
Mami de Mara (19.08.2008)
puskin spune:
Macrina, nu e shake, e smoothie. Depinde ce pui in el...eu pun fructe de padure si kefir/iaurt sau lapte de cocos si iaurt.
Turturica, are si proteine insa are mai multi carbohidrati decat proteine. Oua, carne, peste de ce nu mananci?
Posibil sa iti mearga bine si cu o dieta in care sa ai preponderent carbohidrati. Mie nu imi merge.
turturica spune:
puskin, mersi de ajutor Deseara intentionez sa maninc piept de pui la gratar cu broccoli. Echilibrez balanta in felul asta?
Oua nu prea maninc pentru ca nu le pot minca fara piine si de-aici iar ajung la carbo, in schimb peste maninc, dar asa s-au nimerit zilele astea sa nu-l am in meniu.
Mami de Mara (19.08.2008)
danat spune:
Apropos de ce spuneti voi fetelor de dulciuri, eu cand ma apuc de dieta, nici sa nu mai aud cuvintul dulce! Ori le scot de tot, ori intru in ele pina la gat vorba vine...insa nu pot asa, cu picatura.
Dupa salata de la prinz, am mai mincat cateva seminte de floarea soarelui crude, nesarate si la ora 16:00 am baut un capucino (as renunta si la asta ca are tot felul de porcarele in el, dar ma apuca un somn dupa-amiaza si am chef de o "alintatura" si n ude cafea ca dimineata...). Rezultatul: de vreo ora sunt groaznic de balonata Daca ma intep fac fisssss. Si inca umflata de apa, chit ca am baut azi...la greu, si ceai de urzica si apa.
A! Si legat de cantaritul zilnic, aveti mare dreptate, demoralizeaza, insa mie imi ridica un semnal de alarma. Nu aveam pretentia sa slabesc dupa 2 zile de mincat cuminte, insa nici sa am IN PLUS 1,3 kg?!?!
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
danat spune:
Stiam eu ca uitasem ceva care ma rodea: Conchita nu mi-ai spus (sau nu am bagat de seama daca mi-ai raspuns)...ce marime e aia 2?
Dana mama lu'Radu Stefan(Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Hobby
puskin spune:
Turturica, ar trebui sa fie ok.
Nu ti-am zis de inghetata. O fac asa: zmeura congelata (200g), kefir cam 200-250ml, 1-2 lingur de smantana lichida, indulcitor. Le pun pe toate in blender si le mixez pana iese inghetata.
ana_a spune:
turturica, mie nu mi se pare ca ai mancat mult...
eu am mancat asa:
cafea fara zahar
ficatel facut cu morcov si telina si o lingura de pireu cu o jumate de varza salata
supa de pui cu fidea
un mar
si o bucata zdravana de cas...mama lui de cas ca tare bun mai este si nu ma pot abtine...cu 2 felii de paine
si acum imi este foame...
revin ca ma solicita juniorul sa mergem la culcare
proud mammy
micul artist
in joaca
delphin spune:
Hop si eu!
Vin cu raportul de seara!
iaurt slab+un bol de cereale(eu mananc cerealele fara lapte, uneori cand imi tuna pun apa rece peste)+o patratica de cioco neagra+un suc de portocale indoit cu apa rece caci trebe sa ma racoresc.
Voila!
off topic: Deus ce tatuaj vrei sa-ti faci? Soarele lui Versace in jurul buricului?
si eu am un tatuaj, dar pe bratul stang