Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 9
Nerantula spune:
Ramona, super smechera Anduta cu danteluta si ochelarii de soare!
Uof, de fiecare data cand trebuie sa-i dau siropelul lui Gruia imi amintesc postarile tale cand te chinuiai sa-i dai si Andei Eurespalul parca si o tineai de nasuc, asa facem si noi si plange de ii iese sufletul!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
CD27 spune:
Hello, am revenit, ne-am adunat si noi dupa drumuri, la propriu
Am vazut bebici cu febra, tinem pumnii sa fie bine si sa nu mai faca febra Gruia si Dimitri
Am vazut si putzoiul Sasha, e un scump si ii sta bine in roz, e trendy, ma bucur ca totul bine
Noi am fost la dr astazi si nu stam foarte bine, il ultima luna a luat un pic peste 100 grame (desi mie mi s-a parut ca a papat mai bine decat in alte luni), dr ne-a dat analize de urgenta, i-a luat o eprubeta plina de sange a plans atat de tare, pana a inceput sa se innece si cand i-a tras acul din vena a tasnit sangele pe jos, doamne ce miluta mi-a fost de el si eu a trebuit sa-l tin, sotzu nici n-a vrut sa vada
Pana una alta ne-a dat iar multivitamine si peritol (asta nu stiu ce e, o sa ma apuc acum sa caut info)
Mutarea ne-a stresat rau neuronii (unul al meu si restul ai sotzului) asa ca in prima seara n-am reusit sa montam patutzul pliant(am taiat captuseala, eram siguri ca e ceva pe la mecanisme, l-am trantit de toti peretii si nimic) asa ca eu am dormit cu Mikul la mama intr-un pat mic, iar piciul toata noaptea se baga pe partea mea si ma impingea cu picioarele, iar sotzul a dormit in deplasare, buuuuun, a doua seara a decis sotzul sa ne reunim in noua casa, eram pe punctul de a dezmembra de tot patuztul, de a-l lipi cu Picatura si alte manevre, cand am sunat cumnatul care din cuvinte ne-a explicat cum se face si intr-un minut era montat moaaaaa, acum o sa ma apuc de brodat, sa-i aranjez baiatului patul ca atarna toate atzele pe el si mecanismele sunt la vedere
Cum au petrecut picii primul 1 Mai?
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Nausica spune:
Oof, imi pare rau sa aud de bebelusi cu febra si de mamici deprimate pe tema diversificarii. Boo, ai incercat si smecherii gen schimbat linguritza, schimbat temperatura mincarii, dat cu seringa etc?
Noi sintem foarte bine, ieri a venit doctoritza pentru vizita Aniei de 6 luni si pt vaccin. Are 7900g, 70cm, 2 dinti iesiti (jos) si 2 pe cale sa iasa (sus). A ris la doctorita, s-au conversat, s-au iubit, asta pina a intepat-o. A plins putin, dar a ramas nelinistita pina a vazut-o pe doctorita plecata.
Draguta doctorita noastra, am sarit pe ea cu lista de intrebari, in mare parte pentru cind vom pleca, luna viitoare. Doamne, cit de mult si de repede poate sa vorbeasca! Sotul meu, care e mai direct asa, a intrebat-o la un moment dat: "Dumneavoastra luati vitamine?"
Ne-a cerut si poze, una pentru fisele cele noi si una pentru un colaj cu poze cu bebelusi pe care il face la cabinet. Dragutza idee.
In rest, cu diversificare merge bine. Nu minunat, ci bine. A mincat si brinzica, si iaurt, dar nu se da in vint. Pina acum, ca sa am succes garantat, masa de legume trebuie sa fie compusa din cartof dulce, dovlecel si pastirnac, iar cea de fructe din dovleac si para. Ambele cu sau fara cereale si cu putin lapte de-al meu. Daca vad ca nu mai vrea ii dau putin lapte si apoi mai incerc o data. De cele mai multe ori reusesc sa-i mai dau citeva linguritze bune. Si oricum, dupa ce terminam de mincat papalica, bem laptic.
Azi ne-am plimbat prin oras, apoi ne-am asezat la o terasa sa mincam, dar a inceput ploaia. Asa ca ne-am tras inauntru. Cipi a fost cuminte, ar fi fost si mai cuminte daca nu urla muzica in restaurant (muzica ok, de altfel), lucru care ii silea pe toti clientii sa vorbeasca tare.
Atit despre noi. Pup toti bebelusii, fara exceptie, iar mamicilor le urez weekend placut.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
gaia.nevia spune:
O noapte usoara, dragele mele !
Copiii mei au cazut lati amandoi pe la 7 si nu s-au mai trezit.
Radu a avut un episod de urlete inexplicabil, nu l-am putut nici trezi de tot nici linisti de tot, a fost oribil. In brate tacea si parea ca doarme, cum ii schimbam pozitia sau isi baga degetul in gura, se punea pe ragnit.
Or fi alti dinti... oricum, scarry-harry. Dirty-harry a fost alta data
Miruna, ai fost mortala cu Rozina si o noapte fara febra, la fel si lui Gruia.
Baltata Bianca ce-o mai face?
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
babytza spune:
Seara buna mamici
Imi pare tare rau sa va gasesc aici atat de suparate si cu puiutii bolnaviori Of , va doresc tare tare sa le treaca repede si va astept maine cu puiutii mai bine Nu va mai iau pe fiecare la rand , ca sunteti multe suferinde O noapte cat mai linistita
Andreea ada nu e termen la poze. Cand strang mai multe o sa dau drumul la clip si mamicile care imi trimit poza mai tarziu vor fi adaugate la vremea respectiva
Roxi parca va si vad luptandu-va cu patutul Sunteti de coma !!! Ma bucur ca ati reusit sa il montati pana la urma , e o adevarata arta sa il montezi Imi pare rau de bilant, dar nu te mai supara , va recupera el in timp.
Peritolul este un sirop pentru pofta de mancare. Si are ca efect secundar somnolenta. Sa nu te sperii daca il vezi mai molesit. Insa sunt si cazuri in care efectul este exact pe dos, ii da o stare de agitatie. Nici asa sa nu te sperii
Ramona mandruta ta ne transmite ceva cu body-ul ei ???? E o dulcica cu oculari si bascuta Rezolvasi cu calculatorul ???
Lumi mai dar tu nu esti deloc la curent cu noutatile...ntz ntz ntz....nu ai aflat nimik de cei doi dintisori ???? mamica si hunii
Noi am fost la familia lui sotu in vizita azi. Evident ca puiul nu a reusit sa adoarma pana a m ajuns si a stat treaz de la ora 12:30 pana la 6....din fericire a fost tot un zambet spre deliciul strabunicii lui. Le-a aratat cum se taraste ca rama, cum sta in picioare si cum rade in hohote Nici de papat nu a papat de la 1 pana seara la 7...dar a recuperat cand am ajuns acasa. Acum doarme ca purcelusul. L-a cam obosit ziua asta
Aaaaa.... azi am folosit pentru prima oara scaunul de masina. Si i-a placut, a dormit ca imparatul in el
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
Paula-Laura spune:
seara bune!
M-am intors si eu de la gratare si fuga sa vad ce ati mai scris!
Multe floricele pt mamicile chinuite de bebei mofturosi la mancare , din pacate sunt multi pitici :(
Alexa mie pediatra mi-a zis sa nu incep diversificarea in ziua in care a facut vaccinul, sa astept cateva zile sa se linisteasca. Cred ca ar trebui sa mai amani putin. si sper sa nu aveti reactii la vaccin!
Nerantula, Muuh sper sa nu fie nimic grav si sa se faca puii bine repede! Si eu stiu de la un doctor neonato ca se da novocalmin la febra peste 39 deoarece pot aparea convulsiile si astea sunt mult mai periculoase pt bebelusi. Jumatate de supozitor.
Luminita bafta maine sa fie hunii cumintei si sa va destrabalati si voi putin
Ramo e mortala Anda. Ce scrie pe body? (ca nu se vede )
Ma duc si eu la nani ca piciul sforaie de mult deja(dupa ce azi toata ziua a avut doua reprize de somn de 30 de min )
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
Paula-Laura spune:
Mimihoo se poate face tratamentul ala in timpul alaptarii? Sa ne spui cum a fost
Mami de Mihnea (09.10.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=7a2406b2610465e5331ebf&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete
gaia.nevia spune:
Fetelor, Peritol nu e chiar un sirop pentru pofta de mancare...
Ni l-a recomandat si noua pediatra pentru Teo, dar n-o sa-i dau.
Va atasez un prospect http://www.pcfarm.ro/prospect.php?id=2136, dar puteti sapa mai intens.
Este un antialergic, si este un medicament serios, nu un cocktail de vitamine...
CD, ma tot tin sa-ti spun ca si noi avem de furca cu afurisitul de patut pliant. Prima data cand l-am montat, am sunat o prietena, care mi l-a dat pe barba-su la telefon, n-am inteles nimic, i l-am dat pe barabata-meu, si tot asa.
Din chestia asta in timp (patul a plecat la mama) am retinut doar ca e un schepsis si tre sa nu ma enervez. Cand l-am demontat a mai fost cum a mai fost (ca sa-l iau la munte) dar cand am incercat sa il montez la Sambata a fost cosmar. Adica, tot m-am enervat si am dat cu el de pamant de cateva ori.
Acum cred ca am retinut. Cand il stangi, tragi intai de manerul din fundul patului, marginile cad singure. Cand in desfaci, intai smucesti marginile, apoi cade singur fundul patului. Asa de simplu ca n-are cum naiba sa-ti iasa din prima.
Auzi, daca nu mai ai pat (in stare civilizata) nu-l vrei pe al nostru (nu, nu ala pliant, ci ala de lemn!)
Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri
babytza spune:
Ada corect ai zis mea culpa, am incurcat oalele. Si chiar stiam ca e de alergii ca si eu i-am dat Tinei pt o reactie uratica la capsuni. Dar am ramas in cap cu Vi-sol-ul Oanei si asa am scris....eram setata pe vitamine
Dar de cele multe ori i-am dat seara, atunci cand era agitata sau bolnavioara si chiar functiona, o linistea pe timpul noptii.
Roxule scuze de greseala
Alina o noapte linistita si fara reactii la vaccin
Pentru ieri cu intarziere:
La multe lunite Robert de aurora , Salih de banu , Maria de mariana !!!
Si pentru puii de azi :
La multe lunite Lucas de bitza ,
Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David
anamona spune:
Muuh si Nerantula sanatate multa puiutilor si o noapte usoara cu temparaturi normale.
Eu iara am dat peste o bona mai ciudata....de data asta mi-a placut mult la caracter, are un copil de 2 ani si dupa ce povestea l-a ingrijit exact pe stilul meu...Insa buba e ca e atat de saraca incat imi pun intrebari asupra conditiilor de igiena in care traieste.....iar despre faptul ca isi gasea greu cuvintele, l-as pune pe seama emotiilor....
ufff....