Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Nerantula, Miruna sa treaca repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula el ia nurofen si ii dau alternativ si supozitor cu eferalgan. Inainte de spital baga-l in baie. Eu asa am facut dimineata. Baie in apa calaie, nu rece dar nici calda. Impachetari daca sta, Dimitri nu sta, prefera baia clar.

Alina eu nu stiu de la ce face. nu are nimic in rest.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

o fi azi ceva in atmosfera?? ca nici dav al meu n-a papat azi legumeleel care manca tot radeam bine cu lingurita din castronel ca nu-i ajungea....

fructe in schimb a papat tare bine dimineata peste 200ml dar de atunci lapte neam(adik 100 dar e putin) si acum la legume s-a strambat a papat cateva lingurite

boo,tzitziri,nerantula sa treaca supararea...off ce pui mofturosi avem

vreau si eu sa-l vad pe sasha! imi da cineva parola ca iar n-o stiu

pupam micuta printesa elena!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

am vazut putoiul de ratonele un frumos!si-i sta bine in roz

ramona ms pt parola

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nu se gaseste in farmacii eferalgan (supozitoare) de 150mg

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

happy 1 mai muncitoresc .
am ajuns cu bine la mama , va transmit o gura de aer proaspat
maia e ok , alearga dupa animale ,e foarte incantata de ce vede in jur
babytza eu nu am nici o poza aici , promit ca maine iti trimit una , sper ca nu e prea tarziu
mai revin cand pot , deocamdata recuperez timpul pierdut cu ai mei
pupici la toate fetele

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Nerantula, daca nu primeste antitermice oral, da-i supozitor.
Noi folosim Paracetamol sup. 150mg pt bb sau 250mg pt Teo (bb mai mare )

De asemenea Novocalmin, daca treceti de 39.5 cum vad, intrebi de concentratia cea mai mica (parca 250 era, nu bag mana in foc, eu am 300mg acum pt Teo) si ii poti la la 12 ore jumatate de supozitor.
Eferalgan mi se pare apa de ploaie la febra voastra, are doar 80mg paracetamol in el pt bebe.

Succes si sa va faceti bine repede.
Ce am retinut eu din nenumaratele episoade febrile de la Teo :
- antitermic se da la 4 ore, alternativ (nurofen / panadol sau paracetamol) - spun alternativ pentru ca nu se poate da acelasi antitermic mai devreme de 8 ore (ficatul...)
- trebuie mentinut tratamentul 3 zile chiar daca nu scade febra. Daca nu cedeaza nici dupa 3 zile, inapoi la doctor, poate urma antibiotic sau mai stiu eu ce poate fi.... (Doamne fereste).

Febra foarte mare, fara alte simptome decat eventual rosu in gat pe care nu prea ai cum sa-l vezi, timp de 3 zile - poate fi una din bolile copilariei... (poti sa-l cauti de ganglioni inflamati pe la gatut, in spatele urechii) - varicela, rubeola... din nou, Doamne fereste!

Multa sanatate si va pupam cu drag!

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

ho ho ho....uppss e cu 1 mai muncitoresc, asta pt care mai munceste.Eu cresc copil.

carla l am vazut pe Sasha, este un scump.Ma asteptam sa vad un bb pricajit sau cu vreo pb. vizibila la foto.Este super crede-ma!
Eu sincer nu am inteles ce probleme are!Care e diagnosticul, sau eventualele pb care ar fi.Daca e prea mult, sa-mi raspunzi voi intelege.Si vrem poze si cu tine!Eu tot timpul imi aduc aminte de pozele cu Ratzonelul la maritish

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Salutari!

Paula, e fain izoprenul, nu stiam decat de cele ptr cort, habar n-aveam ca sunt si asa.... tre' saluam si noi, om vedea cand om ajunge in Metro...

Boo, imi pare tare rau. Nici nu stiu ce sa mai zic.... eu l-am vazut pe Alex in poze, nu mi se pare deloc un copil slab! Mi se pare un copil f normal, nu stiu ce grafic ti-a aratat medicul.... in fine, sper sa treceti peste asta, mai ales tu, ca el nu pare sa fie deranjat.... dar daca tu esti senina, poate va merge mai usor si diversificarea.... e usor sa vorbesti, uf... va tin pumnii!

Oana, pierd pariul, nu-i asa...? Ma bucur totusi ca pari optimista. O stare proasta a ta nu-l va ajuta cu siguranta... eu sunt sigura ca o veti da de capat, si tu si Boo si Nerantula!

Preety, io te bat! Ce e aia mama denaturata? Sau credeai ca esti wonder woman si deodata ai descoperit ca nu-i asa??? Enerveaza-te cat vrei si ia-o de la capat, ca n-ai ce face.... vorba Babytzei, o sa fie si mai bine!

Sabinel, o si ptr tine!! Eu zic sa lasati depresiile, pe mine ma ajuta f mult plimbarile f lungi si sportul/efortul. O saptamana sau doua e greu, dar apoi se vad rezultatele.

Laura, amik, sper ca puiutii vostri sa revina la ganduri mai bune cu papa!

Nerantula, sanatate multa puiului!!! Despre restul, nu pot sa mai zic nimic, sigur va fi bine, cand va fi momentul.

Ada, nu fii trista, ia uite o si ptr tine!!!

Muuh, ne tii la curent, te rog, despre Dimitri... multa sanatate!

Ratonel, ma bucur mult, mult ca sunteti bine!!!!

Am admirat cei 6 dinti ai lui Alex de Boo - ma rog, cei 4, ca doar atat putem vedea! - si pe soricelul Babytzei in parc. Dar, ma mir, Babytza, voi chiar nu aveti niciun dinte?? Ca stiu ca tot ziceai trebuie sa iasa... hmmmm

Noi suntem bine, am fost in plimbari pana acum... totul bine, atata doar ca nu mai vor sa doarma ziua aproape deloc... orice le-as face.... motiv pentru care sunt destul de maraiti... azi au dormit pana acum, la ora 17.00, in 2 reprize cam 50 de min... si am impresia ca lui Robi nu-i prieste iaurtul... de Duminica le dau iaurt, si de ieri Robi varsa putin dupa fiecare masa de iaurt.... stau la panda sa vad dcaa asta e cauza...

va pup pe toate, sper sa ne regasim cu vesti mai bune.... maine merg la un botez, nu o sa fiu pe aici. las hunii cu socrosenia, nu va spun ce emotii am!!!!!(parca vad ca facem cale intoarsa in 30 de minute)

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Ada, multumesc mult, foarte utile informatiile! Stiam si eu cate ceva despre infectiile astea cu febra, ca-s fie virale, caz in care febra e fluctuanta, ca la noi si nu are rost sa se dea antibiotice, fie bacteriene, cand febra ramane constant sus. Virusii ar trebui, in 3 zile, sa cedeze, sper sa nu ne complicam foarte mult, desi fiecare ora mi se pare de plumb
Miruna, impachetari nu suporta nici Gruia, dar o sa-l mai imbaiez cand se trezeste, acum doarme imbracat lejer dupa un supozitor cu paracetamol.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput