Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Nerantula, din putina mea experienta (doar o data s-a intamplat, din fericire) subscriu la ce a spus Ada.Noi dupa o zi am scos Panadolul si febra a revenit.Deci se tine musai tratamentul alternativ la 4 ore chiar daca ti se pare ca febra cedeaza.La noi diagnosticul a fost 'angina virala acuta' - adica se vedea, cu ingaduinta, putin rosu in gat.Crede-ma ca si mie imi venea noaptea aia sa ma urc pe pereti cand avea 39.1,dar usor usor s-a facut bine.
Ce am mai retinut eu este sa nu las febra sa treaca de 39.Atunci pun Novocalmin si/sau bai caldute (calai).Si nu plec cu copilul la spital pana nu scad febra.Sanatate multa.

Lumi, am zis la un moment dat sa sistam pariul(nu vreau sa pierzi).Noi sa fim sanatosi!Chiar ma gandeam acum cand il vad pe Gruia bolnavior ca sa fie si mofturos dar sa fie sanatos!Acum e tot ce conteaza!
Sunt optimista acum (desi ma mai apuca depresia) ca imi dau seama ca nu ma gandeam eu deloc dupa ce am nascut ca o sa am lapte sa ii dau exclusiv si uite ca si acum la 7 luni jumate tzizi e baza- ceea ce nu visam in visele mele cele mai frumoase.
Asa ca incet incet trebuie sa pape si el....ca toti mofturosii de aici

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Am reusit si eu sa citesc

Nerantula Am vrut sa te sun ...dar nu vreau sa il trezesc pe Gruia ...asa ca iti scriu aici

Daca febra continua sa revina asa peste 39 ...eu zic sa dai o fuga cu Gruia la Budimex...in Urgenta...acolo il poate verifica..git,urechi, burtica..si se fac si analize de singe pe loc ..ca sa verifice daca e vorba de vreo infectie ..doamme fereste...asa vei avea un diagnostic clar..si eviti orice complicatie ..care ar putea aparea stind cu febra mare mai mult de 24 de ore..

Am uitat sa te intreb.. cind am vorbit ..daca are si mucisori..parca nu ..oricum daca era o raceala simpla eu zic ca nu trebuia ca febra sa fie asa mare...asta e parerea mea...

tine-ne la curent ...si suna-ma la nevoie

si SANATATE MULTA LA AMINDOI.

LIDIA de Izabella-Cleopatra (20.09.2008) si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Mamidestefan, deocamdata a scazut la 38.2 si sigur dupa baita ce va urma o sa mai scada, sper sa nu ajungem la spital. Maine dimineata mergem la doctorita noastra, azi n-a putut sa ne vada si-i face si analizele de sange pe loc, are laborator instant.
Oana, Lumi, Babytza, Iepurica, Nushulica

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Miruna Nici nu stiu cum sa iti multumesc ...chiar mi-ai luat o piatra de pe inima ...
ca eu mama paranoia...tot ma gindeam ca cine stie poate pediatrul meu repezit nu s-a uitat bine...si eu stau asa cu bebelusha mea..
Nu mai vorbesc de faptul ca eram pregatita sa ii schimb toata gama de baie..sa blochez toata diversificarea ...etc...
oricum sunt putin in stare de alerta ...dar macar am o speranta ca in citeva saptamini scapam de petele astea.

Stateam si ma gindeam..ca daca ciuleam si eu urechea mai bine la discutiile de pe vremea cind eram mamici de pepenasi..poate aflam de homeopatie mai devreme ...dar cum sunt Toma necredinciosul..mi-a trebuit sa imi ajunga cutitul la os ..ca sa incerc si asta

si multumesc mult pentru info ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula sanatate iti doresc si eu la noi febra nu mai scade i-am dat doua doze de nurofen, acum il bag la baie. Pipaie-l la urechi sa nu fie otita. Eu l-am apasat si nimic.

Atentie la NOVOCALMIN scrie pe el ca nu se da copiilor sub 4 ani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Mamidestefan, deocamdata a scazut la 38.2 si sigur dupa baita ce va urma o sa mai scada, sper sa nu ajungem la spital. Maine dimineata mergem la doctorita noastra, azi n-a putut sa ne vada si-i face si analizele de sange pe loc, are laborator instant.
Oana, Lumi, Babytza, Iepurica, Nushulica

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

bine ca a scazut...

inca ceva am uitat..neuron obosit

Tine-l la sin ...din ora in ora..chiar si mai des ...ca sa fie cit mai bine hidratat ..asta ajuta sa mai scada si din febra ...si sa fie cit mai putin agitat....atit deshidratarea cit si agitatia ii duce temperatura si mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Nerantula sanatate iti doresc si eu la noi febra nu mai scade i-am dat doua doze de nurofen, acum il bag la baie. Pipaie-l la urechi sa nu fie otita. Eu l-am apasat si nimic.

Atentie la NOVOCALMIN scrie pe el ca nu se da copiilor sub 4 ani

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Uof, mititelul de el! Si Dimitri tot suparatel e? Ca Gruia numai intrun marait o tine Acum e putin mai linistit, se vede ca i-a mai scazut febra si mai are si el o urma de chef de joaca.
Seara se accentueaza mai tare, in general, febra, nu?
Multa sanatate puiului! Si tie, mamico, inima cat mai usoara, desi stiu cat de greu e!

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

mamidestefan la Alexei eczema a durat aproape doua luni. A iesit in valuri apoi a trecut tot treptat, nu zic sa nu faci investigatii suplimentare dar ca sa stii.
Oana Novocalmin cat i-ai dat? Un supozitor intreg? Eu am in casa doar de 300 pentru Alexei si scrie clar ca doar dupa 4 ani asa ca ma intreb de ce l-am mai cumparat.

Diseara la 22:30, la Antena 1, e filmul "Boogie". Eu l-am vazut si m-am regasit foarte tare in el (intr-un anumit fel evident). Dar este un film despre generatia noastra pe care cred ca, daca aveti timp si chef merita sa il vedeti. E film romanesc, sa nu ma injurati dupa aia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Miruna, Nerantula multa sanatate puilor vostri.

Miruna, uneori la otite copilul nu simte durere la palpare. Asteptam vesti bune de la amandoi.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Nerantula nu e marait. E ca deobicei doar ca atunci cand febra creste prea tare e rosu ca focul in obraji si zici ca ai in brate o soba care se agata de tine. Va doresc ce imi doresc si mie "Noapte buna si fara evenimente."

Mergi la inceput