Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Buna fetelor!

Imi pare rau sa aud ca mai sunt copii care nu mananca. Si eu cred ca nu trebuie sa ii fortati. Pe mine m au dat la cresa de la 3 luni pana pe la 1 an si jumatate. Comparativ cu sora mea mai mare care a fost f precoce, eu am vb spre 2 ani si am fost anti mancare pana pe la 30 ani. Oare de ce?!
De ex, in disperare de cauza, prin clasa I mama imi dadea sa mananc ea. S a linistit cand m am intoxicat si asa m a lasat in pace.

Cred ca va este greu, dar este mai sigur pt copii. Sunt copii mai mancaciosi si copii mai putin pofticiosi. Nu toti sunt la fel. Mihai de la nastere s a dovedit un mancacios, dar daca nu mai vrea nu ii mai dau, indiferent daca a mai ramas o lingurita sau 1/2 din portia obisnuita . Singura concesie pe care am facut o a fost sa il las sa se joace la masa cu suzeta sau cu o jucarie din plastic, si asta numai pt ca asa l a obisnuit bona.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Babytza, nu e vorba atat ca nu am ce povesti cat ca nu prea mai am tragere....recunosc....incerc sa nu ma las coplesita de maraiala lui David din ultimele zile si de distractia cu mancarea dar imi consuma ceva din energie.Si eu nici nu sunt o tipa prea energica de fel.Acum stau pe Pepsi sa ma mai stimuleze.
Cum era cu dintii aia?Doi....oho.Sa va traiasca

Am luat azi din Selgros iaurt Humana cu mere si caise.O sa incerc totusi de duminica sau luni ca sa fie mai aproape de momentul cand pot sa dau 'alarma' daca e ceva (am si eu o problema sa nu fac chestii noi in weekend, ca in timpul saptamanii e mai usor de sunat/vazut un dr).Imi e cam teama ca stiu reactia lui David la laptele praf (desi toata lumea zice ca nu a fost de la laptele praf diareea lui de la 2 zile), dar sper sa se impace totusi cu lactatele..

Nerantula, sper ca ati plecat la munte si ca va distrati!Poate i se face lui Gruia pofta si de altceva decat ceapa

Boo, nu suna 'tampit' daca te consoleaza ca si altii sunt la fel de .."rau".Adica stiu ca se zice sa nu e bucuri de raul altuia, dar asa sa te 'bucuri' ca nu esti singura nu mi se pare de condamnat.

Ratonelu, ma bucur ca sunteti bine si ca nu e nimic demonstrat pana acum!

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

tzitziri, deci nu esti la gratar....

cred ca plec acasa.....plecam mai devreme.
va pup....si abia luni mai intru...de acas nu prea amtimp...si nici chef de calculator....stau atatea ore in fata lui la serv.
week-end placut!

auzi.....dela ce vine tzitziri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Oana, din pacate suntem acasa si bolim Iar de mancat, nici nu-mi pun problema acum, altceva decat san ..
Miruna, cum mai e Dimitri, sper ca ati invins febra aceea!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Oana, din pacate suntem acasa si bolim Iar de mancat, nici nu-mi pun problema acum, altceva decat san ..
Miruna, cum mai e Dimitri, sper ca ati invins febra aceea!

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Imi pare rau..cred ca mi-a scapat ceva.Ultimul post era cu 'nu mai are febra'....am sarit eu peste vreunul?
In fine...insanatosire grabnica.Ne-a spus si medicul de familie ca - citat 'copiii astia au talentul sa faca cate ceva exact inainte de concediul parintilor' - si s-a adeverit si la noi o data...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

azi cica am inceput si noi marea aventura, diversificarea dupa citeva virfuri de lingurita de piure de morcov cu cartof dulce, si-a facut sila si a ori am uitat, ori la Alexa a mers altfel:(
cine imi trimite si mie parola de la bobocei? ca ce stiam eu nu merge neam.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Nerantula suntem stabil, are 38.2 deocamdata fara alte simptome. Il pandesc sa vad ce si cum. E vioi, activ, nimic schimbat la el doar ca din 6 in 6 ore devine o soba mica si miscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Oana, am sters postul acela, a durat foarte putin minunea Acum suntem la 39.5 si mai am putin si disper, deja am inceput sa vizualizez spitale si perfuzii
Miruna, cum l-ai stabilizat? Gruia scuipa nurofenul, pe care abia reusim sa i-l strecuram in guritza, si nu primeste nimic nimic in afara de san (adica nu apa, ceai)

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Miruna, sanatate piciului! cred ca am citit pe diagonala, dar de la ce face febra?
Nerantula, multa sanatate lui Gruia!
noi ne-am vaccinat ieri si inca nici o reactie, DD ajuta sa fim bine.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Nerantula, nici cu supozitor nu scade febra? nu te mai gandi la prostioare, o sa va faceti bine.
cum ma fac cu fii'miu ca a inceput sa ma muste cind suge, asa spre sfirsitul mesei, de plictiseala.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput