Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 20
babytza spune:
Roxana dar de ce sa fugim de tine ???? Eu am inteles ca el el victima nu batausul
Pup micutul Mik 

Mimihoo acum am vazut pozele trimise de tine , doar le salvasem in folder. Moooooaaaaaaama ce misto e aia cu voi doua 

Este atat de expresiva zici ca e de revista
E mortala, mereu am considerat ca pozele alb-negru sunt cele mai misto. Cool
Ai inteles deci pe care o opresc ![]()
Fetele, no offence, toate pozele sunt frumoase, de fapt boboceii
, dar asta e speciala, in viziunea mea cel putin. 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
Mimihoo spune:
babytza, multumim frumos. tat'su e maestru pozar, eu doar ma refeream sa nu ma mai traga de par :-))
Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
bitza2008 spune:
Mey, noroc cu Babyboy
uitam sa felicit si printesa de 300 Anda, pt dintzisor...incet, incet raman cu singurul copil cu gura cheala!
Mimihoo acum m-a traznit! Alergolog avem unul bun in Bt

Pt rufele sensibilosului, in afara de Dermalin, ce alt dero mai este?
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
babytza spune:
Cristina
mai ce bine papati
eu inca nu am curaj sa il incerc cu usturoiul , mi-e sa nu refuze...
Ma apuc de pampers, ca e cam plin ...
Edit : auzi la ea...se ferea sa nu o traga de par 

ce modesta este ea ..... [=))] mai , ma mai feresc si eu dar tot nu imi ies pozele asa ![]()
Am uitat sa va spun, ma amuz teribil cum imi tineti isonul cu dintzocii 

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
CD27 spune:
Bravo Raducu
mare papacios, mami de Raducu, baga-ti mintile in cap, ce inseamna asta, ti-am zis ce cioco buna am facut? am avut o reteta mishto![]()

Nepotul nu stiu de unde are apucaturile astea, nu cred ca l-au batut, tipa la el, dar de batut nu cred, problema e ca parintii se amuza daca el loveste alt copil sau (in cel mai bun caz) nu zic nimic si probabil copilului i se pare ok sa loveasca
Rox din ce am vazut eu copii batuti devin si ei batausi, cu altii mai neajutorati ce-i drept
, dar sa nu fugiti de noi ca nu va fi cazul, vom fi cuminti![]()
M-a zapacit dr, m-a pus naiba sa o intreb de ficat si mi-a tinut o predica..., s-a lasat cu printat foi cu info de pe net sa citesc ce si cum, ca e usor digerabil bla bla...si apoi mi-a explicat cum sa-l fac: il fierbi o ora in lapte, apoi il pui un pic pe gratar sau teflon cu un strop de ulei de masline si poate pui si un firicel de sare ca sa aiba un gust sa il manance

pai mai bine ii dau eu carne si gata, ca nu trebuie sa mai fac 1000 de operatiuni![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
preety spune:
Bitza eu am renuntat la Dermalin... nu-mi placea deloc cum se comporta... si am trecut direct pe Ariel fara nici o problema ![]()
Baby_boy nu cred ca ai suparat pe nimeni
... imi place ce bine papati... mie dr mi-a zis iaurt cu fructe sau cereale si branzica cu fructe sau cereale... poti adapta dupa bunul plac ca sa nu-i dai de 2 ori cereale.
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
andreea_ada spune:
neata 
La multe lunite Sofia pui de mimihoo

felicitari pui de andy.g,andy.garlo
pt dintuci 
noi suntem ok ... respiram aer curat ![]()
o duminica faina sa aveti 

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica
claudinna spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui _irina_![]() ![]() mamici cu experienta si mamici cu dalmatieni am o intrebare: Deea are 4 pete rosii pe un obraz. Seamana un pic cu ciupiturile de tantar, ieri am zis ca asta o fi, dar azi sunt mai mari, nu mi se pare ok.Are cineva IP-ul lui Babymom? Eu ma duc sa o caut prin Oradea sa ii dau un fir de internet, numai ca nu am IP-ul ei. fericita de Andreea-Maria |
asha a avut si Razvan...de fapt inca mai are usoare urme: l-a mushcat un tantar cu siguranta, pt ca l-am vazut la el pe fata...a fost totul ok o sapt, apoi au inceput sa se mareasca si sa se inflameze, asha ca am mers la dr care a zis ca e o reactie alergica. ne-a dat un antialergic (Zyrtc parca) si un unguent. i-am dat doar cu unguent, pana s-au estompat...adica cateva zile, iar acum, la apropae o luna, inca se mai vad, dar sunt pe trecute
blog in scutec
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
cristineescu spune:
Bitza, e clar ca nu-i prieste tratamentul. V-a vazut deja un dermatolog?
Noi am fost cu DA la vreo 3 iar de la primul am primit un tratament care ii uscase fruntea in asa hal ca zemuia.
Fugi la alt medic sa va vada.
Andy.p, ce draguta esti ca intrebi de noi cu apa. Pai uite, de 2 zile, adik de cand m-am plans eu la voi aici pe forum si de cand i-am cumparat copilului scaun de masa (high chair pt ada) s-a schimbat copilu meu.
Imediat cum am venit cu scaunul de la carrefour l-am pus in el si am desfacut un borcanel. Ma uitam la copil si nu-mi venea sa cred cum deschide gura sa caute mancare. Si la final a baut si apa, deh, ca omul dupa masa.
Iar azi in parc, cred ca s-a dat mare in fata Sofiei ca stie sa bea si cu biberonul a baut apa si din biberon.E drept ca tot faceam exercitii de ceva vreme.
Deci mancam si bem si mai nou avem si un dintisor. ASA MAI DA.
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

fericita de