Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 19
tzitziri spune:
Laura
Mimihoo,zi repede ca sunt pe faza![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
andy_galro spune:
laura, mimi, cristineescu, babytza 

de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mimihoo Babytza,luminita multumim mult! ![]() ![]() ![]() tocmai ce-am culcat-o si stand cu ea mi-am adus aminte crampeie din statul in spital cu ea. tare m-a mai durut cand au scos-o. a trecut si-acum am o mandrete de fetita care zice "mama" si ma tot gandesc sa nu-i iasa ceva pe piele ca o pup toata ziua :-) |
Ce frumos ai zis

Lumi pupicei

Irina sper sa nu fie nimik cu printesica, vb Luminitei , poate e o simpla alergie. Sa ne spui cum sunteti

Bitza oooof, saracutzul

Am vazut ieri la farmacie o crema de la Mustela , nu stelatopia, altfel ii zicea. Era cu dedicatie pentru pielicia atopica , foarte foarte uscata. O sa ma uit maine cum ii spunea exact. Era vreo 75 ron. Daca vrei , iti spun exact denumirea ei. Va poooop

Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
CD27 spune:
Buna dimineata si de la noi, vreau si
si
sunt chiauna, m-am culcat tarziu rau din motive de
iar Mikul are un nou obicei groaznic se trezeste noaptea (nu stiu la cat, 3 sau 4) si plange rauuuuu
, se linistea cu suzi, dar de cateva seri nu mai merge decat luat in brate si dormit la noi in pat
, sotul zice ca se sperie de maimutzoii lipitzi pe perete care arata bizar la lumina veozei
Fetelor sa nu fugiti de noi acum, n-o sa-l las pe Miku sa fie un bataus, promit, promit
, Andutza e singura care il cunoaste mai bine si poate sa confirme ca n-a agresat-o, doar a vrut sa-i fure servetele
(pentru ca noi nu aveam
)
Andy_g felicitari, ai gasit dintzocul
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
Mimihoo spune:
tzitziri, trimis PM 
babytza 
si floricele la toata lumea 

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida
andy_galro spune:
CD in sfarsit
ca saracutul de la 4 luni il chinuie si tot nu iesea si abia acum la 8 luni jumate
s-a gandit sa iasa...sorry de constipatie....sper sa nu te tina mult
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
preety spune:
Neata la toata bobocimea.
Multumim de
si de
!
CD nush daca de asta s-o speria... Sorina de ex se sperie de voci... daca eu vb din bucatarie cu tasu care e in sufragerie face niste ochi mari si speriati... dak ridic tonu mai tare e de groaza... cred ca trebuie sa-i tin mai mult tv-ul sau un radio ziua deschis...
Luminita
micutii! Ne pare rau ca a fost nebunie la botez...
Laureta super tare bebelina... chiar ca-ti trebuie pastile de inima!!!
Andy_garlo / Ramona felicitari ptr dintzoci!!! 
Ramo sa-i treaca soatzei repede! Da ce-o fi cautat in blender
...ce-ti e cu barbatii astia ![]()
Cristineescu, Sorina bea apa din dop... cand vede dopul (de la sticla de Dorna) casca gura cu mare placere... uimitor, dar profit sa bea si ea apa
... si mai nou de cateva zile, se mai trezeste in somn (ma rog mai mult se foieste ca treaza nu e
... si-i indes un bibe cu apa in gurita... ia 2-3 guri si adoarme la loc. Asta de vreo 3 ori pe noapte (deja stau cu bibe la picior). Ideea e ca eu ma bucur chiar daca ma trezesc noaptea ptr chestia asta ![]()
Babytza ce viteza are soricelul 

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
bitza2008 spune:
Mimihoo notat info, multumesc mult!!
Babytza
multumesc, orice sfat e binevenit!
Merg acusi la farmacie sa vad ce gasesc sin tot ce am trecut pe lista.
Andy.g felicitari pt dintzoc!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze
andy_galro spune:
preety, bitza 
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
baby_boy spune:
Va salut bobocime.
V-am citit in fiecare zi..insa n-am mai intrat pentru ca asa am simtit.. in plus…o sa scriu mai rar ...si.o sa am grija sa nu mai intru prima ...poate iar nu vad ca nu s-au postat datele de nastere..si iar enervez pe cineva.
In primul rand mamici de puiuti bolnaviori Nerantula si Muuh..multi pupici si sanatate multa la puiuti !!!
Cristineescu pup puiut, sper sa pape mai bine..apica nici noi nu bem...doar ceiuc si ala in deplasare..sau putin cate putin..pana ne facem fleasca toti 
Din ce in ce mai multi iepurasi pe aici..Ramona si Andy_galro felicitari pentru dintzoci !!!
Nikolici pe unde umbli ?? gratare ? mare ? ceva 
Babytza...wow ce soricel vioi in premergator....superrrrr...dar dintzoci aveti ceva ? ca nu mai retin 
Bitza ma bucur ca ai mai intrat..sper sa scapati repede de probleme..
Lucas
Laureta ..ai incurcat-o cu Bianca ..trebuie sa stai cu ochii pe ea mereu..e delicioasa
Cd
Milkul . Sa nu-l mai lasi sa-l bata verisorul...oare de unde o fii invatat asa ceva ? nu din familie ??
Lumi pup hunii pretiosi
Despre noi..suntem bine..Raducu imi mananca si urechile...avem mesele cam din 2 in 2ore..din motive de foame mare... daca depasesc 2 ore avem circ..plange de rupe cand ii dau sa pape..nu are rabdare sa vina lingurita.
Avem un meniu foarteee diversificat...alalteri am papat la pranz supica de vitel cu morcov, telina, dovlecel si spanac cu usturoi, ieri cu loboda...ii place orice i-as da...azi i-am pus ceapa...da un gust bun supicii.
Avem asa..dimineata o para cu branzica si un biscuite sau banana cu branzica sau mar cu portocala si biscuite. La 11-12 supica, urmatoarea masa iaurt ..uneori cu banana..ieri l-a vrut simplu..si la 4-5 cereale. Seara iar cereale si lapte. Si-a cam inlocuit mesele..laptele doar noaptea..seara si dimineata. Voi ce le mai dati dupa masa de iaurt? Nu prea as vrea sa –i dau de 2 ori cereale..chiar daca sunt diferite.
Azi vreau sa-i fac mamaliguta cu branzica si iaurt .
Ups..iar sunt la sfarsit de capitol..promit sa nu-l mai potez odata la inceputul urmatorului.![]()
Cristina , mamica de
Raducu (7.10.2008)