Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Nerantula, Muuh pentru mamicile greu incercate! Cum sunt puiutii azi?

CD, uff, imi pare rau ca l-au intepat pe Mik, sper sa nu fi fost degeaba! Sanatate multa, aveti grija de voi!! Si tenl departe de varul sau, daca parintii aiai ai lui nu vor/stiu sa ia atitudine! Sau ia tu atitudine, altfle Mikul se va transforma intr-un mic bataus si nu e ok....

Cristineescu, imi pare rau!! Va tin pumnii sa treceti peste, sa fie doar o etapa, sa papati si sa beti apica... si multa sanatate!
Ah, sa stii ca nici noi nu bem apa, nici din biberon, nici din canute, am cumparat mai multe tipuri de canite si degeaba! Mai ramane sa incerc cu paiul...[alcoo]

Babytza, ce spui? Aveti doi dintisori? hehe.... sincer, abia il astept si pe al treilea, sa vezi atunci ce-ti fac!!

Ada, daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, cam asta e sentimentul!!! Un amalgam de mandrie si iubire si ceva din dorinta de a ramane mereu asa! Poze cu ei amandoi la masa ne arati??? pls... pls...

Irina, nu, nu sunteti ultimele, suntem si noi tot fara dinti.... si sper sa treaca petele alea, poate fi de la ceva ce a papat?? Un fel de alergie?

Andreea de la Edi ptr Maia! Preety de la Robi ptr Sorina! (ce de nurori!!)

Laureta, fuse bine la botez, piticutii cuminti foc, eu inlacrimata toata cand am ajuns acasa de dorul lor... una peste alta, bine! mamica, dalmatianul si sora dalamatianului, fosta dalamatian si ea! (nu se mai intelege nimic, este?)

Ramona, felicitari pentru dintisor!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

La multe lunite cu intarziere pentru cei sarbatoritii din 1 mai si din 2 mai, precum si pentru mica Sofia!

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

Babytza,luminita multumim mult!

tocmai ce-am culcat-o si stand cu ea mi-am adus aminte crampeie din statul in spital cu ea. tare m-a mai durut cand au scos-o. a trecut si-acum am o mandrete de fetita care zice "mama" si ma tot gandesc sa nu-i iasa ceva pe piele ca o pup toata ziua :-)

Nerantula, imi pare rau ca Gruia e bolnavior. Iti sugerez sa incerci homeopatele. "Silicea" este buna si la infectii. concentratia ... 9-15 CH. Vb cu mamidestefan sa-ti dea coordonatele homeopatului ei si fugi la el. mie doctorul mi l-a recomandat pe Pavel Chirila, dar ink nu am coordonatele lui si am mai auzit de cineva (Silvia ...) care sta pe la Dristor, o doctorita si dc vrei iti trimit tel si adresa ei dar este doar recomandata nu si testata.

Ramona (300) felicitari pt. dintzos!!

Irina, incearca cu crema de fundulet ... are oxid de zinc si nu cred ca are ce sa-i faca rau. eu o dau pe Sofia cand vad bubite cu Avene pediatril pt. fundulet si le usuca f. bine.

andy_g, fii pe faza ca iese

sa aveti o zi frumoasa si ... insorita!

PS: cum fac sa-i pun fetei scorurile de la nastere pe prima pagina? imi poate cinev trimite parola sa schimb semnele de intrebare sau trimit la o mamica care are parola (mi-e indiferent) ?

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Eu sunt tare amarata...pielea aspra si uscata a lui Lucas e acum descuamata cu crapaturi ce seamana cu vergeturile, la culoare rosii. Asta dupa ce am dat, la sfatul dr, vreo 5 zile cu vit. A fara alte cosmetice.
Maine merg iar la dr... dar nu prea sunt aici pediatri de valoare, dermatologi nu mai zic vad ce fac maine dak nu, merg la Is sau Sv...si, ca sa fie mai aiurea, in seara asta sotul pleaca din tara pt o sapt
Peste toate, am baiat mare de 8 luni si are 9,7 kg, a luat 700g luna asta. Ma mai alina ca e vesel si mananca.
Sanatate tuturor!

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.Multumim de si de ...ff bun.

Mimi sarbatoritei..i-a mai crescut parutzul??Pune datele aici si una dintre fetele care se ocupa de listutza ti le va scrie.

Lumi ma bucur ca nu a trebuit sa va intoarceti acasa...am o nunat luna asta si nu stiu cum voi merge,tinanad cont de faptul ca asta mica nu sta nici cu taica-su noaptea,d-apoi cu altcineva.

Nerantulama bucur ca nu ati mai avut asa febra mare

Cuscraaaici MIkului si va gasim noi,venim cu premergatorul sa ne dam la intrecere

Cristineescu noah cum stati cu apica??

Babytzasuper soricelul cum merge cu premergatorul..am vazut si eu ca le trebuie loc ptr asa ceva..la noi nu prea are ,plus avem si covoare,le trage dupa ea

Ada poze,poze

Irina nu a muscat-o tantarul??

Laureta alpinista o faci pe Bianca

Ramo felicitari ptr dintishor

Oana

Andy_gunde-i dintisorul???

lala cred ca te ditrezi de minune cu fetele

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Este acolo!!!este acolo!!!! nu sunt nebuna
AVEM 1 DINTZISOR !!!! YUPEEEEEEE!!!!!!!!

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Merci,Tzitziri, chiar ieri am luat din carrefour suc de mere de la nestle dar nu i-am dat inca pt ca i-am schimbat cerealele cu unele cu mar si portocala si a facut kk de 4 ori in 24 de ore si asta ne mai lipsea.

Uite cu ce a functionat: ii dau sa rontaie un biscuite fie po...ulari fie de la humana si vrea apa dupa. Oricum am seringa pregatita.

Babytza, David a pus gand rau la scarile alea.

Laureta, data viitoare te rog sa pui avertisment pentru astia mai slabi de inima cand pui filmulete din astea.

Harri doarme ca boieru pe picioare, nu a zis nici "pas" cand am facut eu "fass" cutia de bere fara alcool . Deci ma relaxez, viata e frumoasa.

Haideti sa facem galerie pentru dintisorul timid a lui Andrei de Andy_galro.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Bitza, imi pare rau de pielicica micului. Eu cunosc un doctor alergolog f. bun in Iasi. Dr. Georgeta Sinitchi. Cand am terminat facultatea era la policlina nr. 1 - cea de langa Sp. Sf. Spiridon si cred ca acum este sefa la Alergologie la Spiridon... nu stiu dc te-am ajutat.

Sofia are dermatita atopica si pielea era f. uscata si arata in unele locuri ca solzii. Solutia a fost o crema pe baza de oxid de zinc si Trixera+. Acum nu mai are nimic, dar o dau cu Trixera 1 data pe zi sau 1 data la 2 zile si ii fac baita la 3-4 zile (apa usuca pielea) cu apa la 36-37 grd. Samponul este de la Rangali - un sampon organic, si dupa ce se termina i-am luat (deja) Trixera.

Mergi la inceput

andy, multumim de urare
i-a crescut, are acum aproape 1/2 de cm si ma gadila cand stau cu fatza aproape de capul ei :-)
cu datele, le-am mai scris de vreo 2 ori dar cred ca n-a fost nimeni pe faza :-) as prefera sa trimit cuiva datele in PM sau intr-un e-mail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Este acolo!!!este acolo!!!! nu sunt nebuna
AVEM 1 DINTZISOR !!!! YUPEEEEEEE!!!!!!!!

Il incurajam sa iasa la lumina !!!! Felicitari !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput