Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 17
babytza spune:
Am uitat sa felicit un iepuras mic si dulce 
Ramo felicitari pentru dintzoc !!!!! Pupam 
La multe lunite Sofia de Mimihoo !!!!!!!!!!! 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit David
tzitziri spune:
Neata la toata lumea.Eu dau Pepsi, pentru amatoare![]()
Babytza, inteles
.Trimit si eu azi o poza
Cristineescu, daca nu a scazut in greutate e bine!Ca spuneai ca nu bea nimic....pentru ca David nu a mai facut kaki de joi am recurs aseara la sucul de mere cu struguri de la Hipp.Ajuta la inia o pauzarea scaunelor (la noi era cazul), dar sa stii ca a si baut din el cu destula placere.Ca idee de hidratare, desi cel de mere in special ajuta si la altele unde e cazul.
Nerantula,deci acelasi diagnostic l-ai avut si voi ca noi cand am avut febra.Atuni trebuie sa treaca dupa 3 zile de tratament si nu mai revine curand![]()
Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)
300 spune:
Buna dimineata! Multumim de cafea, Cristina, de Pepsi. Titziri... M-am culcat cam tarziu insa Anda s-a trezit la 8.20 si mi-am dat si eu trezirea deh ce sa fac?
Moama am vazut si eu campionii la sport ai odiseei. Laureta e griozava Bianca,voiam sa scriu altceva dar nu mai am cuminte. Cata mobilitate!
Nerantula va invidiez pentru mamica aia la purtator. Eu n-am mai iesit cu sotul meu de cand avea Anda cam o luna. Azi sper sa nu ploua, mergem la casa mai la pranz si poate facem un gratar. Ca ieri dejaaaa....
Sa va zic faza tare de ieri. Am tot insistat la tati sa iasa cu iepurila pe-afara - inainte de accident desigur. A imbracat-o cu aplomb, a montat-o in carucior, tot tacamul, ies ei pe scapa... si constata ca ploua torential. Tati tasese draperiile iar in bucatarie eu am pusa o folie pe geamuri si era hota data drumul asa ca nu auzeam cum ploua :)) Asa a stat Anda in scaunul de masa pus pe pat in fata geamului larg deshis, pana a luat-o somnul.
Babytza frumos ca David a avut atata spatiu sa se destrabaleze i premergator. Cam asa avea Raluca in sufrageria alor mei. LA noi... nu prea cred ca ar avea atata loc :(. Intr-adevar sunt morti dupa premergatoare. Sa vezi cand ajung sa chiraie de bucurie si sa se loveasca de tot ce intalnesc in cale de dragul shocului :))
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
lala77 spune:
CD27, cu premergatorul la noi a fost asa : cand am pus-o pe Alice prima data avea 6 luni. S-a uitat putin la el, i-am miscat eu piciorusele putin si imediat a inceput sa baraie si sa mearga cu spatele; dupa cateva zile mergea si cu fata.Anna nici dupa vreo 3 saptamani de cand sta in el nu s-a prins cum functioneaza. Desi i-am aratat.Ce-i drept, de cate ori sta in premergator , vine sora-sa si spune "nici o pobema, tai inistita ca te imping eu"
si o impinge mereu, iar ea saracuta n-are cum sa invete ceva la viteza aia.O mai pune bona cand e Alice la gradinita dar tot nimic. Deci fiecare cu ritmul lui.
Babytza, ce viteza are! Nici nu mai stie incotro s-o ia!![]()
Laureta, am vazut si cataracioasa mica. Aoleu, mi-a stat inima. Cred ca si tie cand o filmai. ![]()
Bebelina mica doarme. Ce vreme urata afara. Parca venise vara. Sau nu?!
Mi-e asa urat ca trebuie sa-l ducem pe tati la aeroport azi si daca era frumos ne plimbam si noi putin ca fetele.
andy_galro spune:
neatza! pe cand vroiam si eu sa ma laud ca avem un dintzisor aparut ieri, azi dimineatza cand l-am controlat tocmai am vazut ca nu mai simt nimic la mana....si nu sunt nebuna...toata lumea l-a vazut ieri...si azi a disparut frate

....eu nu mai inteleg nimic
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
gaia.nevia spune:
neatza, si niste
proaspata.
Mama ce m-ati binedispus cu copiii veseli si mobili! Felicitari, sunt superbi, te ung la suflet (adica, asa sunt copiii, nah
)
Soricelul vitezoman si Bianca alpinista, suuuuper tare!!!
Si pe mine ma tot chinuie un gand sa iau premergator pentru Radu, ca Teo n-a avut, deci nu avem pe stoc.
Dar la ultima vizita pediatra iar mi-a zis "sa nu cumva sa va luati premergator"
Deocamdata ieri am fost ocupati rau sa facem casa zob si s-o asezam la loc.
CD, eu vorbeam serios cu patul, ca l-am impachetat si l-am depozitat. Mi-a luat 10min sa-l desfac (am surubelnita electrica, sac!!!) si inca 10 min sa-l transform intr-un pachet de 65/125/15cm si sa-l var sub patul mare.
Asta am facut cat sotul si Teo erau la Ikea sa arvuneasca divanul.
Apoi am avut musafiri, au venit nasii si am balit la prajiturile pe care le-au adus... i-au adus lui Teo o trotineta, mama ce a fost prin casa!!!
Acum fug ca s-au trezit. Va pup pe toate, si pe Anda care are dinti noi!!!!

Ada, mama de baieti:
Teo
(10a4a2007) si Radu
(22a10a2008), poveste despre inceputuri
300 spune:
andy probabil i s-a inflamat gingia. Nu dispera, dintisorul e acolo. Cred ca am patit acelasi lucru, simtisem ceva acum cateva zile apoi n-am mai simtit si nu i-am dat atentie. Atunci ma gandeam ca se pregateste sa iasa nu c-ar fi iesit. Deh, e primul dintisor cu care ma confrunt!
Verifica des si pupa-l pe dintzos!
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
_irina_ spune:
Pupici, am adormit piticutza si acum imi fac de cap. Adica am reusit sa imprastii punga de lapte praf in toata bucataria si acum astept o zana sau ceva de genul, care sa imi stranga dezastrul. Katze e foarte fericita si se tot plimba pe acolo, ea o fi ajutorul meu?

mamici cu experienta si mamici cu dalmatieni am o intrebare: Deea are 4 pete rosii pe un obraz. Seamana un pic cu ciupiturile de tantar, ieri am zis ca asta o fi, dar azi sunt mai mari, nu mi se pare ok.
Are cineva IP-ul lui Babymom? Eu ma duc sa o caut prin Oradea sa ii dau un fir de internet, numai ca nu am IP-ul ei.
fericita de
Andreea-Maria
andy_galro spune:
300 dar l-am simtit taios la mana....in fine...tot or aparea ei pana la urma
...pupici si voua
de
Andrei Petru(18.08.2008)
Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru
You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones
luminita2008 spune:
Neatza!
Multumesc de
Oana
si de
Cristina
!
Ziua de ieri a f ok ptr noi, hunii au fost fff cuminti, nu ne-am intors din drum, am lipsit vreo 7 ore, ne-am intors la timp pentru baita! Nu pot sa va spun ce dor mi-a fost de ei si cat i-am tinut in brate apoi acasa... am si avut ceva de asteptat, dormeau cand am ajuns si abia asteptam sa se trezeasca...
Botezul insa mi-a lasat in gust amar... am asistat de fapt la 5 botezuri intr-unul
, a fost horror, imbulzeala mare intr-o biserica minuscula si bebei care plangeau isteric pe 5 voci.... slujba a durat mai bine de 2 ore, erau lesinati bietii copii cand s-a terminat...urat.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi