Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Am reusit sa mai citesc din urma si m-am amuzat cu soacrele care pupa manute si strabunicile mai pupa manute, dar eu nu m-am raztoit inca ca si asa il vad rar, dar e intr-adevar aiurea, mai ales ca batraneii pupa cu balute, am uita sa va zic ca eu de mica eram antipupat, ma alergau sa ma pupe

La 'nu te supara frate' eu ma suparam

Nici eu nu zic socrilor in nici un fel Soacra mea nu-l pupa pe manute dar de paste i-a dat sa bea bere din paharul ei si l-am zarit pe Miku luand o ditamai gura si i-am dat un cot sotzului care a tzipat o data de era sa-i cada soacrei paharul din mana

Alexia unde esti? Acum trebuie sa vii pe la mine, avem o casuta mai mare si putem alerga, pana vii o invat si eu sa fiu asa cavaler ca hunul Edi si o sa-ti fac multe declaratii, deocamdata pot doar sa iti cant 2 melodii: la la la si bla bla bla

Astazi am vazut o niste chiloti haiosi la nadravanul de nepot, adica era scutec pampers dar nu se prindeau se imbracau ca niste chilotei

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

laureta chiar ca e pericol sa iti stea inima, nu mai ai liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Avem aici un soricel rapid

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Roxana sa fie intr-un ceas bun mutarea in noua casuta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

vai Rox cum fuge shoricelul, al meu sta in premergator,. nici un pas nu face, doar isi face vant ca sa se deplaseze e adevarat ca nu il pun zilinic in premergator, il tin la mama, dar e ca un cerc viciios, eu nu il iau la noi pentru ca nu pare piciul interesat, iar el nu cred ca vrea sa mearga pentru ca nu il pun zilnic
Toti picii care merg in premergator au fost interesati de la inceput? pot sa mai sper?

Mergi la inceput

Roxi azi a mers prima oara asa rapid Prin casa nu e asa vioi, se mai impinge in calcaie si a descoperit de vreo 2-3 zile ca se poate si cu fatza Asta in curte, unde aluneca mai usor. Si eu il pun cate putin si nu il pun mereu. Deci rabdare, ca va alerga si el prin casa si sa vezi atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nino nino faceti loc ca va musc cu cei doi dintisoriiiiii.Pupam vitezomanul mic

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Laureta, ce tare eeee Bianca! Si perseverenta, nu s-a lasat ea pana nu s-a cocotat acolo! Mami, nu pastile de inima iti trebuie, ci scobitori pentru pleoape, sa nu adormi nici o clipa cand e treaza mica exploratoare!
Babytza, am vazut micul soricel vitezoman, ce raliuri pe acolo! Super ca e sociabil, Gruia nu e, de fiecare data cand se strange mai multa lume in preajma devine certaret si face ce face sa ne retragem numai noi doi pe undeva, ai acolo ma iubeste tare

Noi suntem mai bine, acum nu mai avea febra deloc, iar in ultimele 12 ore nu a mai depasit 38.5. Sper ca e ultima zi de cosmar cu infectia asta!
Aseara, sau mai bine zis azi-noapte, am avut si noi curaj sa tragem o fuga la Mall sa vedem un film, ca tot era mama la noi, nu am mai avut o iesire in 2 de aproape o luna cred; am venit foarte relaxata!
Miruna, voi cum sunteti?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Dau si eu eu o cafea la mamici ca tare imi sunteti dragi.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Neata si de la noi

Ooooo Cristina multumim de cafea

Nerantula pai asta mi se pare direct declaratie de dragoste de la Gruia... Te vrea doar pentru el

Miruna te asteptam cu vesti , ati scapat de febra ?

Mergi la inceput