Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

didi sa stii ca mie mi-au mai aparut diferente din astea, acasa o greutate, la dr alta, acum probabil depinde mult daca facuse pipi inainte sau nu, la ce interval fata de masa l-ati cantarit, nici eu nu sunt inca lamurita daca e bun cantarul nostru (care arata de obicei mai putin)

mda...asa cu bataia, chiar s-au suparat ca noi tot ziceam ca l-a batut si ei ii dadeau ca aia n-a fost bataie, ca e forma de cunaostere, ma enerveaza rau, mai ales ca nu e prima data si vinovat nu e copilul, ci ei ca nu ii zic nici pas, din contra il tot lasa pe langa Miku (care sta in balansoar) ca sa vada ce face, cum reactioneaza. Eu stiu ca la vasrta asta copii nu au amintiri, dar totusi cred ca Robi a prins ceva...poate teama si cand se apropie copilasi de el vrea sa ii loveasca.
Ieri la dr era un pici de 8 luni care mergea in picioare tinut de manute si a venit sa il pupe pe Mik, l-a luat de gat cu ambele manute si a deschis gurita sa il pupe si Mikul s-a speriat si il impingea si el insista sa il pupe si al meu il tot impingea, e speriat de bombe, mi-era o rusine de mama copilului

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

CD au amintiri si ii tin cam una-doua saptamani. Nu are de ce sa iti fie rusine ca Robi fugea de alt copil. Alexei si acum la aproape trei ani nu suporta sa fie imbratisat, pupat, luat de mana de alt copil. Prima data se fereste a doua oara riposteaza, eu spun calm copiilor si parintiilor daca nu inteleg dupa ce spune Alexei:"Te rog nu pune mana pe mine nu imi place." sa il lase in pace ca se lasa cu pumni si picioare daca respectivul copil nu se retrage sau nu este retras. Cat despre cunoasterea prin violenta apoi de asta nu am auzit. Alexei il mai altoieste pe Dimitri dar niciodata nu incurajam asta, nici noi la randul nostru nu l-am batut niciodata si sper sa nici nu o facem. De fiecare data ii spunem calm ca il intelegem ca ii este greu dar bataia e umilitoare si degradanta pentru amandoi. Si o tot spunem si o vom spune pana i se face sant pe creier. Daca ale tale rude nu inteleg il poti lua pe Robi in brate cat e copilul mai mare prin preajma sau ii poti distrage atentia celui mare de la copilul mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Daca e vorba de diferente la cantar sa va ppovesteasca Ada ce-a patit la medic.

Oricum nu exista 2 cantare si 2 ceasuri la fel.

La topicul despre violenta copiilor subscriu si eu ca nu e normala o asemenea manifestare. Cell mult ar putea fi explicata prin lipsa de coordonare a miscarilor inca prezenta la un an si putin, a.i. o mangaiere se poate transforma intr-o lovitura. Mie mi s-a intamplat cu Raluca la aproape 3 ani cand a vrut sa o mangaie pe Anda mica-mica pe cap si si-a luat prea mult avant. SI chiar nu vrusese sa o pocneasca pe bebelina...

Oricum, tu suspectand violenta, indeparteaza-l pe Mik din preajma copilului mai mare , tine-l in brate cand vin aia in vizita si cu asta basta. Ca sa fac o gluma, racoreste-te cu gandul ca mai trziu il va pocni si mikul de sa-i sara fulgii .

Multumsc din nou pt gandurile frumoase, sotul meud eja nu mai e asa suferind ca aiesit cu vecinul sa caute o farmacie non-stop sa isi poata lua antibioticul mai repede. . Probabils a fumeze si cateva tigari.

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Muhh, Ramo merci, nici eu nu am auzit pana acum de treaba asta cu violenta care duce la cunoasterea altor copii si nu sunt de acord, chiar daca nu l-a lovit tare (si sunt sigura ca nu l-a durut foarte rau) Robert s-a speriat si mai mult d-aia a plans. El se mai joaca cu copii, s-a jucat frumos cu Andutza, dar uneori nu stiu ce il apuca, daca au amintiri de scurta durata asta o fi...a luat frica Noi am evitat sa il lasam pe cel mare sa se apropie pentru ca nu e prima data cand il loveste, dar cumnatii insista si chiar ii pun impreuna daca nu suntem atenti
Muhh ce rau imi pare ca nu l-am vazut si pe Dimitri in parc, Alexei e tare scump si smecher, cum sarea el gardul

Intr-o nota mai vesela si pasnica, Robitza a mancat astazi primul bicuitel, era un biscuitel pentru copii, foarte tare si i l-am dat in ideea sa-l roada pentru ca probabil ii mai iese un dinte (baleste si roade) si el a inceput sa pape si l-a papat pe tot

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Cristineescu,in afara de metodele 'clasice' se pot face niste analize care sa arate daca chiar e deshidratat.Adica mie nu mi se pare problema ca nu papa ci ca refuza si sanul.Sau ca in fine, refuza si lapticul de orice fel ar fi el.Sfaturi nu am, stii doar, ca nici pentru noi nu am gasit solutia, dar tin pumnii sa gasim cu toatele solutia perfecta!
LE:l-ai cantarit?E mai apatic decat de obicei?Vezi vreo schimbare la el?Adica sa nu se deshidrateze foarte tare daca zici ca nu umple nici pampersul.Nu vreau sa te sperii, dar daca pierde un anumit procent din greutatea corporala se poate ajunge la chestii mai urate
Eu de forta majora as incerca (desi altfel nu sunt adepta) ceaiurilor indulcite.

Tzitziri, in 2 luni nu a luat nimik in greutate. Schimbari nu sunt, ba chiar e f activ, e mereu pe jos, are treaba, am impresia ca de asta nu vrea sanul decat cand e aproape adormit. Luni merg la medic sa ma lamuresc ca alta e la telefon. O sa incerc si alta formula de lapte poate o accepat ca Nan nu vrea.

Mamica lu' anda, multumesc. Mancam impreuna iaurt, fructe, legume fierte. Si intr-adevar e curios. M-am prins azi de o faza: mananca banana daca i-o dau in mana dar nu o vrea pasata sa i-o dau cu lingurita. E un pas inainte. Si am facut o gaura maaare intr-o tetina si i-am dat asa apa cu biberonul. Incercam chestii sa vedem ce merge.

Laptik este, dar nu reusesc mai mult de 80 ml la un muls. O sa ma mulg mai des sa-i dau la biberon sa vedem ce zice.

Aveti grija de tati vostru. Sanatate.

Andy.P, e bine ca bea. Eu am mai incercat cu capacul de la biberon sau cu paharul avent. Bea cateva gurite. Am mai incercat cu cana cu cioc de la care am scos supapa ca sa curga si curgeeeeee peste tot.

Nerantula, harri nu a luat deloc in greutate in ultimele 2 luni. Prima luna am dat vina pe viroza ca ne-a cam chinuit si am zis, hai, fie. Acum l-am cantarit eu acasa si nu a luat nimik. Luni mergem la medik sa vedem ce e de facut.

Sanatate multa lui Gruia.

Didididi, intr-adevar, a luat pana in luna a 5-a cate 1 kg pe luna pana am inceput cu diversificarea. Pe urma l-am suspectat si de infectie urinara ca a luat 200 de gr. Si cand ma gandesc ca la un moment dat imi faceam griji ca e prea grasut.

Felicitari pentru 9900!

Sanatate multa si lui Dimitri.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello girls

Sa incep cu sarbatoritii :

La multe lunite Sebastian de aly , Dimitri de Miruna , Vlad de zambetmic , Anna de Lala , Ciprian de Alina !!!!!!!!!!!

Azi am fost la ziua nasicului. Piciul s-a simtit extraordinar de bine. Se pare ca este foarte sociabil si ii plac copiii in jurul lui. Era numai cu ochii dupa ei si alerga cu premergatorul dupa ei. Imi era teama ca poate se va speria, dar din fericire nu a fost cazul. Plus ca i-a placut la nebunie spatiul marep e care il au nasii in casa lor si faptul ca nu au covor pe jos si aluneca bine pe parchet. Valentina la fel, s-a simtit minunat . A fost o zi superba pentru noi.

Ma bag acum la citit si facut conspect

Cristina imi pare tare rau ca nu sunteti bine. Chiar ma intrebam ce e cu voi, nu ai raspuns nici pe mess... Abea astept sa ne vedem in parc. Acum daca ati scapat cu gatul poate iesiti mai des

Oana eu am spus ca nu trebuie musai sa fie poza cu specific de paste. Eu , spre exemplu voi pune o poza cu el in carut. Doar sa fie din perioada sarbatorilor, sau macar recenta. Ideea era doar sa nu fie cu bebicul pe la 2 luni

Alina yamiiiii cu tiramisul tau...o sa fac poc la cta am mancat azi

Ramo naspa cu virusul asta....sper sa ii dai de cap cat mai repede. Mai, cu mancarea am inceput sa nu mai stresez, ca nu imi ajuta la nimik. Are momente si momente. Azi dimineata spre exemplu a baut laptele la 7 si la 10 nu a vrut neam fructe sau cereale. Nu a vrut nimik. Si nu l-am obligat ca oricum nu aveam nicio sansa. Cand nu vrea el nu e chip sa il faci sa deschida gurita. L-am dus la nani, ca era ora de nani si cand s-a trezit si-a papat piureul de legume . Toata portia lui obisnuita. Asa ca incerc sa nu disper, desi luna asta a luat cam 300g. Imi dau seama ca e din cauza durerilor de gingiute...astept sa trecem peste asta si vedem atunci daca e nevoie de vitamine , sau daca va papa iar asa cum obisnuia. Dar il vad ca il doare si doar atunci nu papa, in rest are mese la care ma uimeste cat poate sa bage la burtica Si nu ma refer de la o zi la alta, ci de la masa la masa....

Angelyna poze pt clip. M-am gandit sa fac un clip cu puiutii in perioada pastelui, sa ii vedem si noi cum au crescut Astept pozulica Noi spunem da da , adi adi, tatata, baba ... da numai de vreo doua zile si murim de ras cand il auzim ce se chinuie Cel putin Valentina se tavaleste de ras cand il aude

Corrina scuzeeeeeeeeeee , eu am trimis parola....uitasem sa ma deloghez of of mai mai , tare aiurita sunt

Ada pup mamica fericita cu puii ei

Nerantula of mai mami, cel mai dureros mi se pare sa u stii ce e cu puiul tau... sper sa nu fie nimik grav cu Gruia...dar de la dintisori nu ar putea sa fie ? Multi pupici pentru tine si pentru micutul Gruia

Miruna sper sa nu mai faceti deloc febra la noapte si asteptam maine sa ne spui cum sunteti

Roxi Valentina nu a facut niciodata cunostinta in felul asta Si nici ea nu si-a luat-o in felul asta. adica se mai lasa cu nisip in ochi si lopatele in cap , dar asta la locul de joaca , cu galceava pe jucarii Altfel nu am avut parte de pitaci violenti. Cel putin nu cat a fost mica...ca la scoala si-a luat-o de la un coleg care isi dorea tare mult sa se bage in seama cu ea in clasa inatai si el asa a considerat ca o atrage
Am citit si continuarea . Nu ai de ce sa iti fie rusine de reactia lui Robert. Paate nu avea el chef atunci sa fie pupat. sau nu ii placea de moaca lui Lasa cupilul in pace

Ramo uf saracul sot...Pupa-l tu sa ii treaca, eu nu imi permit

Dididi Apropos de cantar, sa stii ca si noua ne iese mereu diferit la cel de acasa fata de cel la dr. Habar nu am de ce , ca ambele sunt electronice
Felicitari pentru bilant

Noi azi am papat ( mai mult molfait ) prima coaja de paine. Din lipsa de covrigei, ca i-am uitat acasa. Si tot azi i-am dat iaurtel bio cu bucatele de mango si de piersica. Si le-a papat. Eu ma gandeam ca o sa scuipe, si altul nu aveam la mine dar nu i-a displacut. Ma bucur ca am descoperit cu ajutorul unei mamici din parc, ca am la coltul strazii un magazin unde au delicatese si produse bio , ca eu dormeam pe mine, habar nu aveam de produsele bio. Nici macar nu am avut curiozitatea sa intru acolo, asta dupa ce m-am ratzoit la patroni ca isi parcheaza masina in strada si nu am eu loc sa trec Acum am devenit clienta lor fidea , daca tot ii plac piciului astea bio. Si e bine ca sunt si la gramaj mai mare, ca astea de la humana nu ii ajungeau o cutiutza

Printesa mea iubita Valentina Soricelul meu iubit David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Babytza, vroiam sa te intreb pe unde e magazinul cu produse bio ca noi practic suntem vecine in bucurestiul asta mare dar cand ai zis ca sunt recipiente mari, hmmmmm, nu ma mai joc ca harri nu papa nici un sfert din iaurtul humana.

Harri Alexandru (10.09.2008)

Mamica ta, Cristina.

Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a

Mergi la inceput

Cristina au si la cantitati mai mici. Asta cu fructe e mare , are 180g , cel simplu si cel din lapte de capra sunt mici. Oricum sunt mai multe feluri, ai de unde alege E la intersectia Vasile lascar cu Maria Rosetti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

ultima noastra trasnaie asa

sau asa

cred ca imi cumpar niste pastile de inima

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

laureta am vrut sa ma ridic de pe scaun sa o prind e tare dulce Si poti sa incerci cu aspacardin ( parca asa ii zice )

Mergi la inceput