Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Se anunta o zi linistita, am mesterit o placinta cu loboda si crema de morcov pentru bubulina - care intre noi fie vorba a fost eccelenta - sorbea din lingura, parca nu era acelasi copil! - pana cand... tati si-a bagat gherutele in blenderul meu crezand nu stiu ce s si-a taiat rau de tot un deget. L-am trimis la urgent singur ca nu stiam cum sa ma misc mai repede si acum asteapta la usa la radiologie.

Of sper sa-l doara cat mai putin si sa se vindece repede, parca m-am taiat eu. La degetul ala nu mai are amprenta acum.

Nerantula in schem de automedicatienu am inclu s vreun siropel noaptea ca Anda nu avea febra ci doar o tentativa. I-am dat nurofen atunci pentru ca mi-era teama de niste dureri crancene in gat pe care si eu si sotul meu le aveam - si speram sa le calmeze pe ale ei daca ar fi avut si ea. Cam asa. Multa sanatate, ma gandesc la puii mici Gruia si Dimitri...

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

hello gagics,

va citesc si eu si cu greu ajung la zi...pup toata bobocimea

am vazut filmulete cu Elsa si soricelul care in curand o ia la picior

am vazut poze cu doi huni minunati si indragostiti lulea

vad ca sunt multi pitici bolnaviori insanatosire grabnica va doresc
ramo sanatate sotului

LE edit:pls dati-mi si mie parola de pe bobocei2008

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Rectific ce scriam pe pagina trecuta despre dintosi! Avem un dintos! Avem un dintos!

Acum imi dau seama ca parca mai simisem ceva grunjos, dar acum nu mai exista niciun dubiu, Anda este iepurila... azi o iepurila portocalie.

Cum ziceati ca alaptati iepurasi?

Sotul meu e bine, l-au pansat, osul nu a fost atins, i-au dat ketonal si antibiotic si recomandare de 14 zile medical de luat de la dr. de familie. Of. 14 azile o sa se uite la Anduta cum face baita, avem tatic invalid!

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

300 aoleu taticul saracul, refacere rapida si fara dureri

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Hop si noi, am scapat de musafiri
Va multumim pentru incurajari, deja sunt mai linistita, inca n-am pus mana pe rezultatul analizelelor (recoltate la medlife, procesate la budimex....cine stie pe unde umbla acum in drum spre noi), am vazut ca Peritol e un panaceu universal, cred ca o sa-l incerc si pe asta, sa vedem.
Cu greutatea nu stam excelent, dar a luat 3 cm luna trecuta, deci avem 71cm

Ramo multa sanatate lui Luci, sa se faca bine repede ca sa ne faca o sharja de clatite. Am vazut-o pe Anduta, ne e dor de ea, e o scumpa
In casa noua e bine, doar putina murdarie persistenta, n-am reusit sa curat rosturile de la gresia din baie, asa ca saptaman viitoare am treaba in rest e bine, e multtttt mai cald, fara sa bagam calorifer electric (noaptea se da caldura aici), e la etajul 1, avem o mica gradina in fata, singurl inconvenient este lipsa liftului, dar par oameni ok si sper sa nu-mi fure caruciorul daca il las jos pana duc/aduc baiatul

Ada merci mult de oferta, am reusit sa-l montam si arata civilizat deocamdata pentru ca nu am coborat salteaua, as aca mai vine o husa peste bare si acopera stricaciunea, pana coboram salteaua o sa ma invrednicesc sa il cos
Smecheria era urmatoarea: trebuiau indreptate barele laterale inainte sa defacem patul, cat era el chircit acolo, dar noi..... Oricum avem nevoie de patul asta pliant, la cum ne mutam noi ca tziganu' cu sacul

Va ziceam ca au plecat musafirii, cumnatii, moaaaa iar mi-a batut copilul lor baiatul, i-a tras o palma peste ochi si a plans Mikul si ei n-au nici o treaba, li se pare normal ca asta e modul lui de a cunoaste, ca vezi doamne asa fac toti copii , eu asa ceva nu cred, am mai vazut copilasi mai mari si nu toti sunt batausi, cele cu copiluti mai mari, ati trecut prin faza asta de "bataie ca sa faca cunostinta"?
Problema e ca a inceput si Mikul sa dea in alti copilasi pasnici, care vor sa il mangaie sau sa il pupe

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

Ramona insanatosire grabnica la sot
felicitari pt dintzuc

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss_04 spune:

ramo felicitari pt dintzoc,,,eu am observat ca apar si apoi dispar si apar cand nici nu te mai astepti,,merci pt parola
cd:nici gand de asa manifestare,,zi-le vreo doua cumnatzilor,,,piticului tau i se pare normal acum sa altoiasca daca asa vede la verisor,,,ei acum sunt ca niste maimute,,sa-l vezi pe piticul meu cum canta sau rade dupa mine,,,ma imita la greu

''bimbirica'' mic si frumos
andu

mami de andrei (15/09/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

CD, mie mi se pare inadmisibil ca parintii sa tolereze si chiar sa incurajeze tacit un comportament agresiv al copilului, justificandu-l ca forma de cunoastere! Si, daca s-ar fi intamplat asta copilului meu, indiferent ca era un necunoscut in parc sau fratiorul lui mai mare, n-as fi ramas nicidecum pasiva, as fi corectat acel 'normal' si m-as fi asigurat ca nu se va mai intampla asa ceva in viitor.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Laureta, Ada, Cris multumim frumos (cris a scris pe mess). Chiar asa Cris de ce nu mai dai raportul pe forum? De la incidentul cu posturile? C'mon, revino la sentimente mai bune daca asta e! Pliiiiz!!!

Pupiceli, ma duc nici eu nu stiu ce sa fac, baita bebelinei sau cartofi gratinati?

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Miruna si Nerantula va doresc o noapte linistita , speram ca nu creste temperatura.

Mama, ce mi a placut faza cu vitaminele… Tare sotul tau Nausica.

Babytza, uit mereu cand ma uit pe poze la voi in album, esti sora sau mama Valentinei?

Cristina, sincer, frumosul de Harry nu prea arata un copil fara pofta de mncare; haplea al meu (ma rog dupa Falkone si Edi) nu arata asa dolofan, poate ti a crescut baiatul mai mult in perioada trecuta si mai ia o pauza . Insa, daca are fontanela lasata clar e deshidratat. Bine faci ca mergeti la doctor.

Mai nou Mihai are deja al 3-lea dinte jos. Caraghios e ca tot ii asteptam pe cei de sus sa iasa (in fine nu cred ca mai au mult nici astia) si ma trezesc ca al meu copil m a muscat de fata cu un dinte nou. Caraghiosi mai suntem noi parintii…
Tot din gama fazelor ciudate, marti s a dus sotul cu copilul la spital la pediatra. Avusese toata saptamana 37.2,3 7.4 cu tot nurofenul nostru, iar sotul (numit si panicatul familiei) s a prezentat la dr. care printre altele l a si cantarit; avea bb 9900 g, acasa 9700 (double check); deci eu cu cine votez, ca dr se jura ca e bun cantarul lor, nu de alta , dar nu mai am incredere in cantarul de acasa.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput