Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)
Raspunsuri - Pagina 13
300 spune:
Nici noi nu avem dintosi, tati vede o forma de dinte jos, eu nu m-am mai uitat.
Ada vreau si eu bilet - ce film pui?
Eu inca n-am mai incercat nici borcane, nici fructe nici supa ca Anda a adormit in post. Poate cand se trezeste.
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
Nerantula spune:
Am fost la doctor de dimineata, diagnosticul este de infectie virala, pus prin eliminare, adica infectie bacteriana nu e, ca nu-s mari leucocitele, in gat e ff putin rosu, la plamani nu are nimic, urechiusele sunt ok, mucoasele nu sunt iritate, aparent un copil sanatos, care insa face febra
Noaptea a trecut relativ bine, temperatura nu a trecut de 38, insa nici nu a fost in limite normale, ne asteptam sa dureze cam 3 zile, dupa care sa ne lase in pace. Tratamentul este cel vehiculat pe aici, adica nurofen/paracetamol alternativ la 4 ore, hidratare cat se poate (oricum el e foarte mofturos si lipit de mine cam tot timpul cat nu doarme, iar tzitzi e prietena lui, cat o molfaie el acolo se mai si hidrateaza)
A aparut insa un mic semnal de alarma: numarul leucocitelor este sub limita normala, poate fi, ca un caz foarte rar, efectul bolii cu care se lupta organismul, insa trebuie refacuta analiza si dupa ce trece boala, cu o hemoleucograma completa daca numarul ramane tot mic, putand insemna si ceva mai grav, poate mult mai grav . Insa cel mai probabil e de la boala, sa nu ne panicam pana atunci. Uof, cat a trecut de cand s-a mutat Babymom???
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
Cristineescu, imi pare rau sa aud ca esti asa necajita . Daca ajuta, sa stii ca nici Gruia nu bea nimic altceva decat lapte de san, pe care il mananca mai bine noaptea, in timpul zilei ia mai mult snackuri (vorbesc de starea normala, nu acum, cand e bolnavior). Iar de mancat nici nu mai am ce masura, ne-am intors la alaptat exclusiv pe termen nelimitat, il mai incerc uneori cu cate o lingurita de ceva, in asteptarea momentului in care va incepe sa manance , pe care o refuza de la prima pana la a treia incercare, in rest nimic.
Dar Harry cum a luat in greutate in perioada asta?
Oana , nu am recurs la algocalmin, cred ca il mai bagam in baie inainte de asta, chiar daca era toiul noptii ...Oricum a dormit neinvelit si lejer imbracat, in timp ce eu eram acoperita cu pilota de fulgi langa el!
Ramona, dar ai ceva rabdare! Si in timpul noptii nu trebuia sa-i dai nici un siropel? Ca nu cred ca mai mergea metoda asta .. In rest, Gruia face aproape la fel, cu deosebirea ca isi baga alternativ degetele ambelor maini in gura, adica i-l scot pe stangul, intra imediat dreptul, trebuie cumva sa-i blochez ambele maini si apoi sa-i strecor ceva printre buzele stranse Merge mai bine cu tinutul de nas, chiar daca urla mult mai tare.
CD, Gruia luna trecuta a luat max 200gr, insa eu am fost bucuroasa ca nu a scazut in greutate, cata vreme 'acul' cantarului a urcat si nu a coborat, pentru mine a fost ok. Si cred ca haiducelul e singurul copil de pe aici care si-a dublat greutatea de la nastere la 7 luni si 1 saptamana! Dar asta e, importanta e starea generala de sanatate si nu niste parametri statistici.
Ada, m-ai amuzat cu BMW-ul Cm asa si cu tati lui Gruia, daca trebuie sa aiba grija de el: ii pune la DVD Baby Einstein sau pe laptop Gummy Bear si s-a scos! In ultima vreme insa l-am cam facut cu baby einstein, ca l-am folosit si eu cand incercam sa-l pacalesc sa manance si .. nu mai e fun
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
Nerantula spune:
Miruna, cum e Dimitri?
Tot nu stiti de la ce e?
Hypnotic Parade
Ankussa spune:
Nerantula eu zic sa nu te impacientezi. Saptamana trecuta am ajuns cu Vladut la urgente aici dupa ce mi-a facut febra 39.1 (era 1 dimineata) dupa ce in prealabil cu o zi inainte am fost la doctorul de familie care mi-a zis sa stau linistita sa-l hidratez si sa-i dau Calpol la 4 ore. Febra nu a scazut dupa 2 zile si asa am ajuns cu el la spital. Acolo l-au verificat (urechi, gat, nas) si au ajuns la concluzia ca ar avea un pic de rosu in gat. Ne-au recomandat Nurofen + Calpol la 4 ore (2ml de Nurofen de 3 ori pe zi + 2 ml Calpol de 4 ori). Eu i-am dat alternativ cum am invatat de aici si i-a trecut in ziua urmatoare. Au vrut si astia sa-i ia sange ca vezi domne sa elimine orice fel de dubiu (se gandeau la meningita dar i-am potolit e imediat ca Vladut era vioi, se juca se alinta). Deci eu zic ca e ceva viral, continua sa-l hidratezi (eu i-am dat tzitzi cat s epoate + apa + suc de mere amestecat cu suc de portocale). Stai linistita cu leucocitele.
lala77 spune:
Neata!
Offff, iar bobocei bolnaviori! Sanatate multa! Sa va faceti bine repede!
Gaia, imi pare rau ca nu papa Radu. Sper sa se remedieze situatia repede.E criminal tati al vostru.
Irina, si noi fara dinti. Si nici macar durere nu este, deci mai dureaza. Cred ca noi vom fi ultimele.
Nerantula, nu te panica. E de la viroza. O sa treaca.Capul sus, nu te gandi la prostii, mami. Asa ne-a spus si noua o data la Alice si a fost ok.Of, doctorii astia, cum sperie lumea!
Multumim frumos pentru urari!
Nu-mi vine sa cred ca bebelina face 7 luni azi. Ce-a trecut timpul!
Ne-am mai revenit putin cu mancatul. Acum accepta destul de usor morcov, cartof si pui de la Nestle , iar in ultimele zile i l-am amestecat cu mancarica de-a mea; am ajuns acum la trei sferturi mami si un sfert Nestle. Fructe, branza si iaurt le accepta fara probleme. Cu carnea si legumele e mai complicat. Avem 9300 grame, lungime nu stiu cat; n-am masurat-o insa e cam scurta. Abia de o saptamana ajunge cu picioarele jos la premergator.
Ma apuc sa citesc din urma ca am restante mari de tot si revin. Stau tare prost cu timpul. Zilnic o duc pe cea mare la gradinita, mai fac ceva munci si pt firma , ma ocup si de ele. Nici nu-mi dau seama cand se face seara.
Muuh spune:
Nerantula nimic nou. Febra creste insa mai greu si cedeaza mai repede. Nu stim de la ce e.Homeopata zice ca ar fi o viroza fara manifestare clasica si ca de maine ar trebui sa scada febra complet. Azi noapte iar a facut 39,0 dar febra a scazut doar cu supozitor de eferalgan.
Multumesc de intrebare tuturor una peste alta suntem mai bine.
preety spune:
Muuh / Nerantula sanatate multa la pui!
Corrina ce se intampla cu broscuta daca nu primeste suficiente voturi??? Eu am votat de cateva ori azi ptr ca m-a luminat July (Cosmina) ca noi (cei cu RDS) avem IP dinamic ... aviz amatorilor
Ref la mancare azi am papat mai bine... la fel si ieri
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
preety spune:
Corrina acu vaz ca tu o ti la Spa... ce tare... da dak i se face rau de atata Spa ????
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008)
Mamica de Sorina Gabriela
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita!
Bazar pentru Sonia si Andrei!
laureta spune:
Tati si printesa mare au iesit, eu arestata in casa cu dalmatianul care face nani
Peritolul asta o face agitata noaptea de ma capiaza, ce somn ca urlaaa. Cred ca renunt, ea dormea pina dim acum ma scoala des.
Cred ca o sa caut un patuc pliant sa pun si in sufragerie ca tati e zombi la servici
Imi pare rau pt puiutzi bolnaviori, e perioada acum ba dinti ba virusi, of, multa sanatate la toti bobocei
300 am ras cu pozele facute piticotului, si al nostru tati are tot felul de idei trasnite pt poze
ada va si imaginez in fatza tv ului
andy ma bucur mult ca sunteti bine
CD si noi peritol da noi pt bubitzele de la varicela sa nu ne manance, ai sa citesti multe despre peritol , este alegerea ta.
luminita cum a fost la botez, pitici au fost cuminti cu bunica?
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole