Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

angelynna82 Saluttttt, ce mai faceti? Ma bucur sa te citesc Iti raspund eu in numele lui Babytza, sper sa nu se supere: Lucreaza la un clip de Paste cu bobocimea si asteapta cate o poza de la fiecare mamica pe adresa ei de mail: roxanatache@yahoo.com
Suneti de coma fetelor, am vazut niste poze pe bobocei cu intalnirea a 5 mamici. Comentarii sunt delicioase iar mamicile si boboceii fffffffffffffff frumosi

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008
Ma fac mare

www.tamagochi.ro/pet-tzukitzu" target="_blank">VOTATI VIRTUALA multumim frumos

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui _irina_

Corina, ce faci cu broscuta?

Buna Irina . Ce sa fac cu broscaletele, l-am trimis nitel la relaxare la spital (de lux)

Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

si la noi e innorat, vine de la vlcea, acolo ploua ieri cand la noi erau 22 de grade. Azi ar fi trebuit sa mergem la un gratar. Si maine.

Corrina iar spital? Sau e spa de fapt?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Corrina facem bine...ma lupt cu a mea fata sa pape, ma zapaceste si imi ocupa tot timpul...de asta nici nu prea mai intru

Crina spune ghi ghi, ca ca...mama si tata nu vrea sa spuna, in parc face cativa pasi si nu vrea sa doarma ziua, noaptea a inceput sa se trezeasca...urmeaza dintisorii de sus care o chinuie de ceva timp

una peste alta e ok

voi?

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Hot pictures here
Crina

Mergi la inceput

Spa, 300, spa , spa
Ange si noi suntem bine, multumim, de papat papa binisor, nu ma (mai) plang, dintii de sus i-au iesit, sper sa nu mai fie marait. Cam atat, pupam Crinul

Ma fac mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Corrina ne duci in eroare..pai eu nu mai votez ca precis ca-i e bine la spa..si felicitari ptr dintisori

Ramo am uitat sa-ti zic,deh neuronu,vazui copila frumoasa

Ange si noi tot borcanele,da macar baga ceva in stomacel.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

cucu!

Din fericire Raducu a acceptat fructele. De borcan, goale (asa cum sunt ele la borcan), cam 60g mar cu para, calde, ar fi a doua zi ca le papa.
Ieri mai greu prima jumatate apoi a deschis singur gura, azi de la inceput a mancat bine.
Avem o lingurita maricica (cele de la Ikea, 6 la set cu furculite si cutitase, colorate, daca le stiti), si nu i-o bag in gura, doar intre buze sa suga el de-acolo. Daca nu vrea, nu vrea, dar vaz ca a vrut. Asa ca o sa continui doar cu fructe ca gustare de ora 11 sa zicem, nu ma mai gandesc deloc la branza.

Pentru ora 1 o sa incerc (dupa ce ne intoarcem de la munte probabil) sa ii fac un pure de morcovi cu lapte praf si un pic de ulei, sa vedem daca ii place, o sa incerc sa-l fac aceeasi densitate ca cel de fructe, poate asta e secretul... habar nu am.
Wish me luck....

Am fost un pic cu masina in service, aveam o roata-n cui (sau un cui intr-o roata....) si daca tot m-am dus, am cazat rotile de iarna acolo, si le-am pus pe cele de vara. In sfarsit!!!! ca vara trecuta nu am facut acest exercitiu. sa-mi fie rusine.

Intre timp tati a stat cu copiii. Adica, i-a asezat pe canapea rezemati unul de altul si le-a pus la laptop fimele de pe situl BMW. Teo deja e fan, ochiul lui (se pare de artist) prefera liniile taioase ale lui Z4 si tipa fericit cand il vede... iar cand nu-l vede tipa si mai tare, de data asta plin de lacrimi.
M-am scos. BMW de metal de jucarie se gasesc peste tot.

asaaaa, si am uitat sa va povestesc, am luat in sfarsit high chair (ma iertati dar in romana imi suna ciudat scaun de masa - de ce altceva ar putea fi scaunul, decat de masa...) pentru Radu, la fel ca cel al lui Teo. Cand ii vad pe amandoi unul langa altul, aruncandu-si in cap girafe, masini si mancare, mi se umfla pipotica in mine de mandrie, Lumi, asa simti si tu?
Nu-mi pare rau deloc ca am dat banii, nici de spatiu, stau asa de frumos, si pot sa fac si home cinema, 2 locuri in fata, 3 in spate (canapeua) si inca vreo 3 pe dreapta, si 3 la balcon (patul cu etaj). Tai biletele?

Ada, mama de baieti:
Teo (10a4a2007) si Radu (22a10a2008), poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Noi cred ca suntem pe dos - fi'mea mananca de sprge printre urlete de durere de dintosi. sau nu or fi nici de data asta?
Am ramas ultimele fara dinti?

Multumim de cafea, exceptionala ca de fiecare data.

fericita de Andreea-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

nu ai ramas ultima ca nici Sofia nu are dinti si cu mancatul ... am inceput la 11, am facut o pauza de 1h si acu a mai mancat putin. bun si atat, zic eu ..

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia: http://picasaweb.google.com/mimihoo
http://jurnalulsofiei.wordpress.com/
poze diverse: www.flickr.com/photos/mipepitoida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_ada spune:

neata
am citit tot din urma ...
imi pare rau ramona de calculator , sper sa-l "rezolvi " repede
sanatate puiutilor bolnaviori
la multe lunite sarbatoritilor de azi
irina sa sti ca nici noi nu avem dintisori si nici nu se vede cum ca ar veni acum , dar mai asteptam ...
eu sunt pe aici , citesc dar nu prea am timp de scris
pupici la toate fetele si minunile lor ...
pupici si pt hunul nostru

mamica fericita de Maia Sofia - 23.09.2008
poze cu pitica

Mergi la inceput