Preety, hihihi, hai ca cu dopu nu am incercat. Bine ca bea. Da' Gogosaru nu se mai trezeste pt tzitizi noaptea? Pai f bine ca ii dai biberon ca se mai hidrateaza. Nu transpira in somn?
Harri, saracu, bea acum din orice ii dau atata am stat pe capul lui: biberon, pahar, canuta cu cioc din care am scos supapa si ii curge in gura.
Sunt bucuroasa ca am depasit etapa asta. Tot nu stiu de la ce a fost. Sper numai sa nu mai trecem inca o data prin asta.
Bitza, tot DA aveti si voi? Ca la noi a dat rezultate Exomega, dupa ce am incercat Mustela, Lipikar si inca una, nu mai stiu.
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
Baby_boy, venim sa ne dati lectii la mancat si noi va invatam cum e cu apa 
300, felicitari pentru dintisor. Cica cine il vede primul trebuie sa-i cumpere ceva frumos.
Andy_galro, deci a iesit pana la urma. Felicitari!
Harri Alexandru
(10.09.2008)
Mamica ta, Cristina.
Aici sunt eu, Harri, in luna a 7-a
Buna fetelor si scuzati-mi deranjul.Am intrat sa va anunt ca am de vanzare daca va intereseaza cateva cutii de lapte humana dupa 6 luni,cel de seara cu prebiotice adus din germania.eu am cerut persoanei sa-mi aduca cereale iar acesta mi-a adus lapte.Daca va intereseaza ma puteti contacta la nr de tel 0723498041.o cutie cu 2 pungi este 30 ron.multumesc si toate cele bune voua si prichindeilor vostrii.