Burtici fericite de septembrie-octombrie (49)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

buna fetelor.o sa incerc sa scriu mai multe mesaje.am sa incerc si faza cu profilul dar deocamdata nu l-am gasit.o sa va scriu problemele mele sau temerile mele in mai multe mesaje ca sa ma invat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Neata!
As face capitol nou, dar nu ma lasa sa pun link sub cuvant, asa ca las pe altcineva...

Ce stiu eu de salariile compensatorii... Dupa nastere, se face o cerere si se dau intre 1 si 3 salarii (salariul propriu). Eu din pacate n-am beneficiat de banii astia pt ca institutia unde am lucrat eu, beneficiaza de alt statut (ma rog, mai complicat; n-am facut panarama, pt ca ei facut destule pt mine, asa ca am cedat; oricum in cazul meu, era vb de putini bani).
In prenatal si postnatal, am primit 85% din salariu (cred ca 100% se da la sarcina cu risc).
Eu nu am auzit nimic de faza asta ca va puteti lua concediul cand va intoarceti la munca... Mi-e teama ca nu-i chiar asa. Nu stiu... Poate s-a schimbat ceva intre timp...

Va pupic.

Loredana 18+ Maia-Raisa Roni-Cristian08.02.2007

http://atelierroloco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

la resurse umane cam pe peste tot sunt ametiti(iertare pentru cine lucreaza la acest compartiment),de aceea cumva,sa ne lamurim pina in prenatal si pina putem solicita bani si concedii inainte de sarcina

Mergi la inceput

nu am reusit sa pun cate saptamani am,dpn 30.09.2009(poate ma ajuta cineva),in fine ce sa va spun despre mine am 25 de ani si acum aproape 4 ani am avut un acident in care am ramas fara ambele picioare,unul cu genunchi celalalt fara.am mai avut o sarcina anul trecut care am pierdut-o la 13 sapt si ceva dar asta sper sa fie in regula

Mergi la inceput

imi este foarte frica sa nu dauneze lui bebe ca stau foarte mult in sezut si ca ma urc pe carut,toaleta,pat foarte des.incerc sa stau si intinsa sa port si protezele dar cea mai mare parte a timpului o petrec in sezut.aveti idee daca dauneaza?imi spunea o prietena ca daca imi fortez muschii abdominali risc sa se deschida colul si sa provoc nastere prematura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

laureta, acu vazui ca mi-ai scris CE fac galustile? A reusit Bia sa darame scaunul ? Si febletea mea Inisu ?

Nici eu nu ma pot baga la capitol ca am sef prin ceafa

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 20+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

il simt pe bebeica care inca nu a vrut sa-mi arate ce este dar cel mai mult seara,iar dimineata am o stare de panica ca nu misca.cea mai fericita sunt cand simt cate un ghiont finut de la el.pe 19 mai sper sa aflam ce este daca nu cand vom face 2d.am mers destul de des la eco din cauza obsesiei mele de a vedea daca este in regula dar am zis ca nu ma mai duc decat atunci cand ma cheama doctorul meu.mai ma confrunt cu o durere de solduri noapte care nu imi dau seama de la ce ar putea fi,am sa intreb doctorul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Acu ma pregatesc sa plec sa-mi vad odorul
Tineti-mi pumnii

Poze cu noi

http://mely-2007.hi5.com

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 22+, cu -Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Mary, tinem pumnii si asteptam vestile!

Si eu ma duc dupa 2 sa imi iau rezultatul la TT!

18+ se pare ca fluturasul va fi
Da Doamne sa ne nastem sanatosi

Mergi la inceput

referitor la treaba cu hainutele si eu am patit la fel cu superstitiile dar surioara mea geamana(mai mare cu 5 minute)care va fi si nasica a fost tare amuzanta.mi-a scris pe net(fiind pecata din tara) ca a vb ea cu mai multe fete si nu e bine sa cumpar hainute la bebe mai dinainte dar ea a cumparat deja un pat de haine.asa ca eu mai am de asteptat pana sa cumpar la bebe ca ea ia luat pana la un anasta daca rezist.o sa o astept pe ea sa cumparam patut.apropo nu v-am spus ca sunt o mama singurica din motive intemeiate dar sunt sigura ca o sa fiu o mamica foarte fericita

Mergi la inceput