Burtici fericite de septembrie-octombrie (49)
Raspunsuri - Pagina 23
laureta spune:
moni galustele sunt bine, shshsh nu zic de doo ori ca se strica![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Ioanna81 spune:
de ce sa nu fie bine sa cumperi inainte de a naste? pe mine, de exemplu, nu are cine sa ma ajute. sunt doar eu si cu domnul meu. mama nu are posibilitatea financiara sa cumpere iar parintii lui m-au intrebat ce vom face cu copilul!!!
asadar nu am de ales!
Ioana
20+ cu 
madalina84 spune:
oare nu se vad mesajele mele inca?am scris deja 5-6 mesaje...
.sper sa primesc cat de curand raspunsuri la temerile mele
18+
biaz29 spune:
Dragele mele,
va multumesc pentru toate mesajele frumoase. Noi ne luptam pe toate campurile de bataie, dar in genunchi, pe branci, oricum ar fi mergem inainte. Mai rau e ca si fiul meu s-a simtit mult mai rau astazi, asa ca trebuie sa-l ingrijesc si pe el, saracutul.
In ceea ce priveste burtica incordata, nu e din cauze digestive, cum zicea Monica. Nu e toata burta tare ci doar o uterul, ca o minge in interior. Ziele trecute, fiindca am stat mai mult timp in pat, a fost bine. Nu s-a mai incordat aproape deloc si l-am simtit pe bebe foarte frecvent, ceea ce mi-a mai ridicat moralul.
raluk, tare as vrea sa stiu si eu daca exista vreun ceai de relaxare a musculaturii. Eu am incercat cu ceai de tei, dar mai mult ca sa ma pot linisti sa dorm.
unombun, nedumerirea mea este legata de faptul ca sunt la a treia sarcina si nu am mai avut astfel de probleme. Tare nu m-as apuca sa iau hormoni din nou ca ma dau peste cap cu greturile si toate alea, de care oricum nu am scapat 100% (ceea ce ar trebui sa fie o indicatie a faptului ca produc sufieienti hormoni). La tine uterul e asa mereu? La mine sta asa uneori ore intregi, dar are si perioade de relaxare.
madalina, eu am fost la ecograf la dr. Klein anul trecut. Experienta mea a fost foarte nefericita, ca am pierdut sarcina, dar doamna dr. a fost foarte draguta. Ce-i drept, eu am fost in spital si acolo nu are prea mult timp de paciente, dar am inteles ca e foarte bun ecografist (si cam scumpa, cred).
kiki_cri, felicitari pentru nunta.
Vei fi o mireasa superba.
adimercedes,
, multumesc de gandurile bune.
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si
20+