Burtici fericite de septembrie-octombrie (49)
Raspunsuri - Pagina 21
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
daca apar si la noapte ma duc sa refac analizele. adevarul este ca mi-am si fortat picioarele. am fost la o nunta ![]() si am cam stat pe tocuri ![]() Ioana 20+ cu ![]() |
Spunea cineva p-aici ca e lipsa de magneziu. La fel stiam si eu cand eram mica, si dupa cateva lingurite de miere imi trecea de tot, timp de cateva luni.
16+
raluk16 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alex25
Eu stiu ca se fac imediat cum se afla de sarcina, atat tu cat si sotul, apoi se discuta ce este de facut, in functie de rezultate. Sa va spun ceva tare: in strainatate nu se fac aceste analize, tatal practic nici nu exista in ecuatie, nu i se fac analize, de unde rezulta si faptul ca nu se cunosc incompatibilitatile sau alte chestii de genul.....asdar, ce sa mai crezi? E numai la noi un gen de paranoia, la altii de ce se poate? ![]() 18+ se pare ca fluturasul va fi ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Numai mie mi s-au cerut. Am A2 rh pozitiv. Nu m-a intrebat nimeni de sot... sa ma ingrijorez?
16+
alex25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
Numai mie mi s-au cerut. Am A2 rh pozitiv. Nu m-a intrebat nimeni de sot... sa ma ingrijorez? 16+ |
Din cate am inteles din tot ce am citit, probleme cu incompatibilitatea de grupa apar cand mama are O1 si tata altceva....deci nu e cazul tau!

18+ se pare ca fluturasul va fi 
Da Doamne sa ne nastem sanatosi
unombun spune:
nici eu nu am facut rh,dar sotul are negativ.In concluzie,pozitiv sau negativ la mine,stau linistita.

santorini spune:
Mersi Emy! Tie ti-au cerut sa aduci justificare de la medic dupa aia?
20+ cu 
<http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1
raluk16 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta Moni uite aci 3.plata 100% 6 sapt Contractul Colectiv de Munca Unic la Nivel National pe anii 2007-2010 Art. 66. (1) In cazul in care salariata se afla in concediu de maternitate, unitatea va compensa, pe o anumita perioada, diferenta dintre salariul de baza individual avut si indemnizatia legala la care are dreptul. (2) Perioada pe durata careia se acorda compensarea va fi stabilita prin contractele colective de munca la nivel de unitate, dar nu mai putin de 6 saptamani. (3) Diferentele de salarii vor fi acordate din fondul de salarii. pup ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Fetele, n-am inteles asta cu 100%. In concediul prenatal, sau postnatal sau de sarcina de risc, sau de boala, sau cic putem primi 100%? Si asta e obligatoriu?
16+
raluk16 spune:
| citat din mesajul lui alex25 Din cate am inteles din tot ce am citit, probleme cu incompatibilitatea de grupa apar cand mama are O1 si tata altceva....deci nu e cazul tau! ![]() 18+ se pare ca fluturasul va fi ![]() Da Doamne sa ne nastem sanatosi |
Multumesc mult

16+
unombun spune:
adica noi avem dreptul la 1 sal.mediu pe unitate inainte de nastere?Cind il solicitam?inainte de a intra in prenatal?
ce inseamna diferenta intre sal.individual si indemn8zatia legala la care are dreptul femeia?cele 6 sapt de 100 la suta sunt prenatalul?
Voi cum socotiti?
Emy10 spune:
| citat din mesajul lui santorini Mersi Emy! Tie ti-au cerut sa aduci justificare de la medic dupa aia? 20+ cu ![]() <http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=santorini&year=2009&month=9&day=13&babycount=1 |
Nu mi-au cerut insa la mine este harababura la Resurse Umane, nu prea stiu de capul lor!
2o+ cu

de
Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole