Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
anisiap spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motana Cine a folosit perna pt alaptat sau are de gand, cine stie care e mai buna: asa 1 sau asa 2? mQQm, tu cum ai de gand sa faci, ca in modelul 2 banuiesc, nu? E vreo diferenta? Eu parca asa tinde spre varianta 2, pare mai folosibila, dar nu stiu daca asa e sau nu. 28+ Daria Alessia "Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |
buna dimi zmeurici
eu am modelul doi o folosesc in mai multe scopuri cat era Ale mica dormea pe ea apoi statea pe burtica pe ea, apoi pt sustinere de bb incepator la stat in fund, bariera anti cazaturi din patul nostru si acum dorm eu calare pe ea e relaxanta
montajehttp://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=723fab81f8b97578bfaf88
Tudor ,Ale ,si 24+
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Motana Cine a folosit perna pt alaptat sau are de gand, cine stie care e mai buna: asa 1 sau asa 2? mQQm, tu cum ai de gand sa faci, ca in modelul 2 banuiesc, nu? E vreo diferenta? Eu parca asa tinde spre varianta 2, pare mai folosibila, dar nu stiu daca asa e sau nu. 28+ Daria Alessia "Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby) "The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld |
`neata
cred ca cel mai bine mergi in magazinele unde sunt pernute ptr alaptat sa le vezi cu "ochiu liber",unele sunt mai moi,altele mai tari,altele au un material diferit etc
vezi cu,care te simti tu mai confortabil.din poze,as lua numarul 2
despre jucarii ,stai linistita ca o sa le aduni rapid,mie nu mi-a luat mult toata lumea care vine in vizita sau mai trimit eu poze,se mira de ce multe are insa mie nu mi se pare inca nu i-am luat tot ce mi-am propus,insa ii trebe o camera mai mare
despre sutiene,sanii se umfla grozav de mult sa stii,eu mi-am luat sutiene ptr alaptat inainte sa nasc cu vreo luna si cu o marime mai mare,ca sa fiu sigura ca mi-or fi bune,le-am purtat si dupa ce am nascut ca erau foarte confortabile si le strangeam de la bretelute ca sa le fac mai mici.dupa ce nasti,nu cred ca o sa ai sanse la purtat tot pe cele normale,o sa fii ca Pamela Anderson asta pana se desumfla.
imi aduc aminte si imi pare tare rau ca nu am stiut nimic despre alaptat,mi s-au desfumflat sanii imediat dupa ce am nascut si imi curgea asa ca niste picaturi incolore,eu am crezut ca nu am lapte,plus si chinuiala pe care am trasa-o ca sa pun bebe la san si uite asa am ajuns la formula.nu imi pare rau de altceva decat de faptul ca nu m-am priceput
acu o sa stiu ce am de facut,insa nus` daca voi alapta,e mai usor cu sticluta
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
danielle02 spune:
multumesc frumos de complimente fetelor
ma bucur ca va place Ebonee,pozele sunt facute asa in "mare" ca multe din jucarii le-a mai carat prin living,prin camera la mine iar gradina e plina imi aduc aminte cand eram copil,ce mult imi doream sa am papusi,bebelusi,aragaze,castronele etc dar ai mei nu si-au permis sa imi cumpere toate astea,de asta ii cumpar de toate chiar daca uneori,recunosc,ma joc si eu cu ele langa fata
stateam si ma intrebam intr-o zi ca daca era baiat bebe2,ce ma faceam atunci,trebuia sa o i-au de la capat cu jucariile:avioane,masinute,parcari etc
in fine... ma bucur ca ii plac si ca se joaca cu ele,ea si le alege,sa stiti,nu eu,stie sa mearga singurica la raionul de jucarii si cand ma uit dupa ea,abia trage cate o cutie dupa dansa,ba un bebelus,un carucior ceva si nu pot sa nu ii cumpar,
data trecuta si-a ales un set cu masa de calcat,fier de calcat,suport de intins hainele si masina d spalat am ajutoare,ce mai,
de ieri dimineata experimentez niste dureri neobisnuite ptr mine,sunt exact la ca menstruatie,plus dureri de spate,mii tare frica sa nu intru in ravaliu prea repede,stateam si ma gandeam la asta de dimineata
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
Giova spune:
Neatza!!!
Noi suntem matinali, haideti la o !
Totul ok...de ieri nu am mai luat medicamentele pt. oprirea contractiilor, au mai fost dar putine. sa vedem azi cum va fi...daca nu le reiau ca nu am chef de alte chestii.
Danielle ai grija de tine si nu te mai gandi la prostii. stai linistita ca totul va fii bine. e are dulce printesa ta.
Monica2008 voi pe unde stati in Italia? aici vei naste?
revin pe mai trziu, merg sa imbrac strumful sa plecam la un centru comercial.
_
Gio28+ si Marco(06.01.2006)
poze
meleea spune:
buna dimineata,
moni super camera bebelinelor,sa o folositi sanatosi
Am vb cu sotul despre ce facem ca eu nu mai stau cu maicasa ca nu mai pot, mi-ajunge 6 ani,cred ca n o sa inchiriem ceva ,ca nu avem cum sa terminam casuta noastra , daca nu ne mutam la mama ,cel putin ma ajuta ne face de mancare ..diverse. si avem si 3 camere la dispozitie doar pt noi si baie. Oriunde ne mutam o sa fie bine,mult mai bine abia astept sa aranjez camera lui bebe ,ca aici unde stam nu am loc sa pun un scaun in plus in camera,plus ca soacra fumeaza la greu nu renunta nici in prezenta mea si nu vreau sa tin copilul in fum .
Sper sa se rezolve!
Meleea 27
Moniland spune:
Ma bucur ca va place camera fetitelor chiar si in stadiul acesta.
Am fost ieri toata ziua la shopping si nu am luat nimic.
Ma uitam la body-uri si salopete pt copii, dar atatea variante erau ca nu am stiut care e cel mai bun model.
Am venit acasa si m-am documentat. Pentru cele care sunteti ca mine, nestiutoare , pun aici variantele cele mai bune: www.maxbebe.ro/produs32/Body-garantat-40-de-spalari.htm" target="_blank">body, acest model pt faptul ca are capsele lateral si www.maxbebe.ro/produs1274/Combinezon-Halloween.htm" target="_blank">salopetica, pentru ca are capse in fata si pe picioruse. Ambele se imbraca foarte usor.
Rog fetele care se pricep sa mai puna si alte modele care sunt cel mai usor de folosit.
Legat de marime exista marimea "new born" care e pt un copil de 56 cm si marimea "0-3 luni" care e pentru un copilas de 60-62 cm (cred). prin urmare daca credeti ca o sa faceti un copilas mai mare atunci marimea 0-3 ar fi mai buna. La mine clar new born ar fi pt. inceput.
Dar si astea am aflat tot ieri cand ma uitam disperata care e diferenta intre cele doua numerotari.
Va pup si va doresc odihna placuta!
27+Laura Ioana Irina Maria
danielle02 spune:
moniland,nu pot deschide primul link :(((
dar am vazut al doilea si cred eu,parerea mea personala ca astea sunt cel mai usor de folosit la inceput cu un nou nascut.eu tot din astea am luat cele mai multe,cu capse in fata si mi-au fost de mare ajutor,chiar si cand dormea bebelina o puteam schimba de ele fara problema.daca te-ai uitat la pozele mele,poti vedea ca tot de alea am luat si cele mai multe,sunt practice.
cred ca se gasesc asa si ptr new born.
daca bebelushele tale or sa fie micute,cred ca iti trebe hainute si mai mici ca ptr new born fiindca eu am nascut fata cu 3,430 si am tinut-o in hainute ptr new born pana la o luna si ceva.
hainutele ptr 0-3 luni le-a purtat cu mult timp dupe ce s-a nascut si am tinut-o in ele cam pana pe la vreo 4 luni si ceva daca nu ma insel.
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
danielle02 spune:
exemple cam ce hainute am luat eu:
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/2/6
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/8/3
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/14/5
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/14/1
http://www.next.co.uk/shopping/children/newborn/14/3
nu am mai dat banii pe costumase,pantalonei,bluzite,tricoase etc ca o sa fie greu de manevrat cu bebelushul.dupa ce o sa creasca o sa o imbrac si cu,costumase,rochite etc.
stiu ca am luat la Ebonee fel de fel de bluzite,tricoase pantalonei si au ramas asa cum le-am pus in dulap,pur si simplu imi era peste mana sa o schimb si sa o imbrac cu ele,ii dadeam un maieoas pe dedesubt si deasupra un body cy,capse in fata si o bagam in gecuta din aia cu tot cu pantalon (daca era frig) in rest asa o tineam.
sper sa iti fie cu folos
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
adrianafedorca spune:
Moni modelul de salopetica e super bun, o sa le folosim la greu,
eu am avut la cezar si cu capse si am gasit si cu fermoar,
ca si nr eu am luat din start 0-3 luni pt ca Cezar a avut la nastere 56 cm si mai intra si la apa , poti sa iei cateva new born sa nu inoate in ele si restul 0-3 luni
ca si body-uri am avut modelul asta www.mothercare.com/Mothercare-Pink-slogan-bodysuits-2pk/dp/B001NIB1JC/sr=1-20/qid=1241250717/ref=sr_1_20/278-3454967-3233812?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76099031&mcb=core " target="_blank">body
mai e un model care se desface de tot in fata are capse lateral, e un pic mai usor de imbracat cand sunt mici dar e bun si modelul cu capse intre picioare
poti sa iei si cateva gen maieu pt la vara dar nu multe 1 , 2 maxim
pantalonasi www.mothercare.com/Mothercare-Unisex-layette-joggers/dp/B001C5EWYW/sr=1-4/qid=1241251087/ref=sr_1_4/278-3454967-3233812?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76101031&mcb=core " target="_blank">pantalonasi
1- 2 caciulite, sosetele...au am gasit doar la mothercare sosete care sa nu-l stranga in rest o sa vedeti le fac pe toate cu elastic asa de tare ...eu le taiam la elastic
singurele care nu l-au strans au fost astea www.mothercare.com/Mothercare-Turn-over-top-socks-5pk/dp/B0012I9ET2/sr=1-4/qid=1241251370/ref=sr_1_4/278-3454967-3233812?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76105031&mcb=core" target="_blank">sosete
o sa mai aveti nevoie de o paturica ,
mai sunt bune si genul asta de costumase pt vara www.mothercare.com/Girls-Humphreys-Corner-short-sleeve-rompers/dp/B001TPQFBI/sr=1-9/qid=1241251629/ref=sr_1_9/278-3454967-3233812?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76098031&mcb=core" target="_blank">costumas
ce ziceti de asta www.mothercare.com/Mothercare-Snowman-Dress-Up/dp/B001GCWJOG/sr=1-36/qid=1241251814/ref=sr_1_36/278-3454967-3233812?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=76098031&mcb=core" target="_blank">om de zapada ...pacat ca la noi nu se gaseste ca e tare haios
cam astea le-am folosit eu la cezar cat a fost mic
gata va las , ma duc prin mall poate cumpar si eu ceva pt bebelina
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
danielle02 foarte frumoase hainute ai luat pt zmeurica ta, sa le poarte sanatoasa, imi plac tare mult culorile
meleea eu n-as mai sta pe ganduri si m-as muta imediat, primul motiv ar fi fumul de tigara ...barrr...
al doilea ajutorul dat de mama ta, o sa vezi cat de bine o sa fie sa ai pe cineva care sa-ti faca o mancarica sau sa stea 1 ora cu bebe sa dormi si tu putin
eu zic sa faci asta acum cat mai poti sa te misti ca dupa 34-35 de saptamani o sa fie tare greu cu mutatul
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler