Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 8
elenada spune:
Moniland avem multe de invatat.
Eu cand am cumparat primele doua body-uri mi se pareau asa micute si cand a venit prietena mea cu bebelina de 10 luni si a pus unul din body-uri pe ea am constatat ca nu e asa mic.
Le-am luat si eu zilel trecute cateva bodyuri dar era o mamica acolo care cumpara si ea si am intrebat-o. A fost draguta si mi-a ales ea primul body si apoi l-am folosit ca model. Dar am cateva si mari sar mi s-au parut simpatice asa ca le-am luat.
Nu am gasit salopetele dar e timp sa gasesc.
Cat despre durerile de burta si eu am de vreo doua saptamani inclusiv acele dureri ca la ciclu. Am vorbit cu doctoul meu si a zis ca acum burtica creste repede si e normal sa avem dureri. Se intind muschii, ligamentele, oasele pelvisului se dilata si de aici si durerile. Mi-a zis ca nu trebuie sa ma ingrijorez.
Ylla sper sa nu mai fii suparata. Bebe simte asta si atunci sta si el cumintel si nu zice nimic.
Danielle frumoasa printesia ta si in curand vei avea doua. Sa iti traiasca si sa fie sanatoase.
Eu m-am plictisit ingrozitor. Sotul si cu tatal lui lucreaza de zori la camera piticilor. Sper sa iasa cum imi doresc eu ca altfel o sa aiba amandoi dureri de cap din cauza mea.
A uitam ceva. Mie mi-au scazut sanii si in dreptul coastelor am niste scobituri adanci de imi numeri lejer coastele. Cred ca eu am slabit desi cantarul indica aceeasi greutate dar cum ei au crescut dar greutatea mea nu sa schimbat cred ca eu ma usuc.
Saptamana viitoare plec la parintii mei poate o sa mananc si eu mai mult si ma mai ingras putin.
Hai ca m-am intins cat o zi de post.
Pup
elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
alexutza1181 spune:
danielle02,mersicut frumoscam mare burtica pt atatea sapt si doc a zis ca am luat foarte mult in greutate adika 13 kg;ce m-am mai chinuit !!!!o sa mai pun poze cand ma duc la eco pe 8 mai;de abia astept sa o mai vad;oau pai tu ai o burtica super dragalasa;am inteles ca mai ai o printesa in afara de cea din burtica!!!esti o fericita!!eu sunt lesinata dupa copii ;ia un no-spa si stai mai mult pe partea stanga culcata si ai sa vezi ca trece!!!!asa am avut si eu si speriata am sunat la doc ca o sun pt orice fleac si mi-a spus ca este normala ca in perioada aia ar fii trebuit sa vina menstra dar durerile nu tre sa fie insotite si de dureri de burta si in acelasi timp de intarirea burticii;daca nu ai burtica tare si dureri jos nu te speria tare ia no-spa;hai ca te-am innebunit cred
sandi,sa nu ii mai storci,provoaca contractii,missy are dreptate;asa imi curge si mie dar un picut si am intrebat doc si a zis ca sa nu care cumva sa storc nimic!!!!inseamna ca o sa ai laptic
moniland a iesit superb camera!!!
fetelor eu ma trezesc in fiecare dim cu mainile umflate!!!deja imi e greu sa scot verigheta!!
+24
poze minunea din burtica si poze burtica la 24 sapt
[/quote]
alexuta,ti-am admirat burtica si comoara ascunsa in ea
se vede tare frumos bebelul,imi place ce fain te suta
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
[/quote]
adrianafedorca spune:
elena sunt sigura ca o sa iasa super camera beelusilor tai abia astept s-o vad
si pe mine ma doare cateodata burtica ca la ciclu...stiu ca e normal dar tot ma ingrijorez
alexutza1181incearca sa scoti verighetea si n-o mai , eu am scos-o de vreo luna si ceva pt ca ma starngea de-mi facuse rana, stai linistita o sa ne revenim dupa nastere, incearca sa mananci cat mai putin sarat
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
monica2008 spune:
neata burtici
gioava eu stau in parma si da nasc aici
danielle frumoase hainutele sa le poarte sanatoasa melissa
adriana si hainutele tale sunt f frumoase
si eu luni cred ca ma duc sa mai cumpar cate ceva pt strunf ca a spus tati ca a vazut un costumas misto
monica mamica in devenire+31denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 9 sap
Moniland spune:
Am modificat la www.maxbebe.ro/produs32/Body-garantat-40-de-spalari.htm" target="_blank">body. Am inteles ca nu mai chinui copilul sa tragi pe cap body-ul si e mult mai usor de folosit. Cred ca pentru inceput pana ne obisnuim si noi cu copii.
Elena, nu uita de poze cu camera. Si sa mai mananci si tu ceva ca altfel de unde energie pentru copilasi si pentru alaptat.
Danielle, superbe hainutele!!!!
27+Laura Ioana Irina Maria
alexutza1181 spune:
buna fetelor,
miki,atasez acusica site-ul despre SPS(hiperagregabilitate plachetara),in care se dau mai multe detalii despre acest sindrom;eu acum sunt pe clexane de 0.6 si placenta are gr II de imbatranire iar clexanul deocamdata le este frica sa mareasca doza;au zic ca mai asteptam sa vada si ma duk pe 8 mai la eco si va mai tin la curent;eu nu ma mai duc la munca ca nu mai pot din cauza lombosciaticei care s-a inrautatit!!!asa ca acuma am mai mult timp la dispozitie!!!
pupici si va tin pumni si ma pt voi!!
http://www.ampath.co.za/Documents/StickyPlatelets.pdf(acesta este site-ul de care vb)
alexutza1181 spune:
scuze fetelor ,
mesajul anterior era destinat fetelor de la "asteptand un ingeras in viata noastra"
clauf1000 spune:
buna dimineata mamici!
si la noi totul este bine, doar mici problemute inerente vad acum dupa ce v-am citit...si nu a fost usor... ex: dureri de spate, mici contractii si dureri de burtica, cearta medicului pt kg in plus...
pana acum 2-3 sapt abia asteptam sa treaca timpul ca sa o tin in brate pe zmeurica. acum, nu stiu ce sa mai zic...mai sunt DOAR 89 de zile, dar cand am vazut cate biberoane, tetine, hainute, patuturi...etc...etc...sunt...parca imi vine sa ma rog sa mai stea acolo macar cativa ani. uneori mi se face teama si ma intreb daca voi fi in stare sa fac fatza...
cred ca sunt un pic deprimata acum, dar sper sa-mi treaca...
toate fetele si incerc sa merg in pat...
27s +
Grishca spune:
Buna dimineata!
Eu habar n-am despre body-uri, biberoane si altele, asa ca imi sunt de mare ajutor informatiile oferite de mamicile cu experienta.
Si eu am dureri usoare si intepaturi si disconfort uneori dar nu in fiecare zi. Ieri de exemplu m-am simtit foarte bine astazi mai putin. Si sunt zile in care il simt mai mult si zile in care il simt mai putin pe bebe, uneori loveste mai intens alteori mai finut.
Elena , si eu am acele scobituri adanci, si imi numar lejer coastele dar eu le-am pus pe seama conformatiei mele, mai ales ca burtica mea e mai mult tuguiata decat rotunda.
Si o zi frumoasa
26+ Tudor
elenada spune:
Si pentru ca tot ma plictiseam am pus poza cu lucrusoarele piticilor. Le gasiti la semnatura la lucrusoare.
Iar AICI poze cu burtoiul meu.
elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!