Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
monica2008 spune:
danielle ce frumoasa e printesaai sa ai doua fete super frumoase
si mie au inceput sa im i curga sani nu mult asa un pic o data la 5 zile
am fost cu cainele afara acum o ora si ma luase o stare de lesin de nu stiam ce sa fac si nici tel nu il aveam cu mine m_am pus pe banca si am stat putin sa ma linistesc cum am ajuns in casa am baut 2 cani cu lapte si mi_am revenit.dar m_am speriat ca eram numai eu in parc ,astia cand e sarbatoare ceva dispar totii zice ca esti in pustiurii
monica mamica in devenire+30denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
adrianafedorca spune:
sandy_2008 nu-i stoarce...o sa te mulgi dupa ce nasti de o sa te saturi, faptul ca au inceput sa curga sanii e semn bun , se face lapticul pt zmeurica, lasa-i in pace sa nu dai in altele
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 30+ Anastasia Ioana
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
danielle02 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica2008 danielle ce frumoasa e printesaai sa ai doua fete super frumoase si mie au inceput sa im i curga sani nu mult asa un pic o data la 5 zile am fost cu cainele afara acum o ora si ma luase o stare de lesin de nu stiam ce sa fac si nici tel nu il aveam cu mine m_am pus pe banca si am stat putin sa ma linistesc cum am ajuns in casa am baut 2 cani cu lapte si mi_am revenit.dar m_am speriat ca eram numai eu in parc ,astia cand e sarbatoare ceva dispar totii zice ca esti in pustiurii monica mamica in devenire+30denis stefan doamne ajutane sa avem bebici sanatosi |
multumesc frumos
si eu mai am stari din astea nasolae,trebe sa mancam sanatos cat mai mult ,putin si des
pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)
CriPOD spune:
Moniland, ce frumos arata camera fetitelor! Ieri ma uitam la niste poze, erau niste tipi care si-au pus gemenii sa doarma impreuna ca sarmalutele. Si a tinut figura pana pe la 6 luni, cand unul dintre ei a inceput sistematic sa se intoarca si sa doarma perpendicular pe celalalt cu picioarele in gura lui. Si-atunci i-au mutat separat.
Suportul de infasat are picioare? Ca mie mi se pare tare instabil asa iesit in afara asa mult la mijlocul dulapului. Ori ai prins dulapul de perete?
Eu, dupa ce-am crescut doi dupa reguli de-alea cum ziceti voi, ca ma si recunosc in planurile pe care le faceti, am zis ca de data asta merg in directie diametral opusa, sa vedem ce iese, va zic la batranete care-a fost "calea". E inteleciunea sau senilitatea varstei? Asa ca acum fac planuri de co-sleeping. L-am corupt si pe barbatul meu, pat king size avem, mai trebuie sa gasesc ceva burete sa-l tinem la distanta pe tac-su sa nu-l sturceasca si gata suntem cu camera lui bebea, am rezolvat tot.
Motana, e frumos cosuletul. Poate vrei sa te uiti si la snuggle nest sau la www.inhabitots.com/2009/02/24/safe-cosleeping-with-the-arms-reach-cosleeper/" target="_blank">cosleep bassinet. Adevaru-i ca eu inca mai lucrez la filozofie si imi caut drumul, am evoluat aici de la bassinet, cine stie ce va fi realitatea. N-am gasit inca materialul potrivit de wrap tesut, mai caut. Acu' m-apuc sa-mi fac perna de alaptat acasa, daca tot zac pe-aci, sa nu stau chiar degeaba.
Monica, mie dr mi-a pus starile de lesin si lipsa de aer pe seama anemiei. Iar pt starile de slabiciune cu lesin, transpiratie rece mi-a zis sa am ceva dulce in geanta tot timpul, sunt caderi de zahar in sange. Ar fi bine sa vorbest cu dr tau sa vezi care e cauza la tine, nu te juca.
Fetelor, ce fain ca e liber in Ro si mai aveti si vreme frumoasa, va invidiez. Distractie placuta la "mici si bere".
Si la multi ani ultimelor sarbatorite din aprilie!
Noi azi servim "poutine", facuta acasa. Trully canadian.
monica2008 spune:
mqqm da e super misto in romania am vazut si eu la tv aici italieni asti pleaca la mare zici ca esti in pustietatiam sa_i spun la dr miercuri cand ma duc la cursuri
se vede ca celelalte fete petrec care sunt in rom am ramas numai noi
fetele eu va ma duc sa stau in pat
monica mamica in devenire+31denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 9 sap
Motana spune:
Vai, ce frumoase, mQQm!! Trebuie sa vad ce gasesc aici, caci noi suntem intr-un oras mai micut, ne gandeam sa mergem in Monterrey sau in Mexico D.F. ca am avea niste treaba, dar acum cu porcina, no thx, poate mai asteptam. Acolo gasesc mai de toate...
Pana una alta am luat niste "aparatoare" de astea
Ia uite, ca vb si tu de perna de alptat, ma gandeam si eu sa cumpar, ca la facut is varza , o fi oare de ajutor? O prietena mi.a zis ca a si dormit pe ea cand era cu burta mare, ca nu mai mergea altfel.
Ia uitati, fetelor, peste ce am dat pe net.... www.bfotos.com/albums/compras/almohada-brazo.jpg" target="_blank">AICI hahaha!! in lipsa de insotitor o fi bun si asta, nu? Si e mai putin degradant decat unul... gonflabil
Cat despre regulile de aur, of, tare upside down e societatea noastra moderna, sunt ferm convinsa de asta. oricum, fiecare e liber sa aleaga cum isi creste copii, sa fii parinte e singura "proba", desi cea mai importanta a vietii... singura care nu presupune nici un examen, nici a licence, nimik.. de aia fiecare a deplinatatea sa faca cum stie cel mai bine (din pacate sau din fericire).
Oricum, ma simt super ok stiind ca instinctele mele sunt sustinute de o intreaga teorie AP, deci nu sunt "alien"
Daca o mama considera ca e ok sa lase copilul sa planga "ca sa faca plamani" (mi se pare cea mai tare asta haha!) sau alte lucruri, nu o face nici o mama buna sau rea, ci pot sa spun... nu in concordanta cu conceptul meu de relatie parinte-copil. Dar nici nu mi se pare ok sa aud sfaturi de genul.... lasa-l sa doarma singur ca nu mai scapi de el (de caine?!), sau "se invata", da se invata cu dragoste su support, nasol tare.... cu asa naravuri.
Eu cred ca c. m bine ar fi daca noi ca ditamai oameni batrani ce suntem, sa fim un pic empatici... oare cum se simte copilul meu cand e asa si asa? Si atunci am primi mai multe raspunsuri din interior, si nu din ce am citit.
Eu una stiu: nu imi place sa dorm singura... ca pot? da, normal. Dar simt diferenta cand dorm cu cineva, asa ca, daca m-as imbaia si as bea o cana cu ceai si sa vad tv si sa adorm e ok pt mine, dar dupa toate astea sa simt sotul langa mine (si nu e vb de sex) e cu totul altceva.
Oricum, povestea e diferita de la om la om, ca si cu alptatul, sper sa nu fiu inteleasa gresit, au am vb aici doar despre MINE.
Va si weekend placut!
A, DANIELLE, e super camera si Ebonee e o dulcica! O gramada de lucruri si jucarii si de toate, of, oare cand oi apuca si eu sa adun atatea?
Multumesc pt. raspunsuri, mai am o intrebare:
La sutienele pt. alaptat trebuie luate un nr mai mare? Nu stiu ce sa fac, asa si pt. perioada sarcinii peste tot zicea ca sanii se maresc si unele cresc 1 sau 2 nr., deci de luat mai mare, dar eu am luat mereu acelasi numar pana acum. Nu stiu ce sa fac cu cele pt. alaptat... i s-a intamplat cuiva sa foloseasca acelasi nr de sutien de alaptat cu cel normal?
28+ Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
Motana spune:
mqqm, ia share si cu noi mancarea ta canadiana, nu ca ma pun pe facut, dar poate sotul da, caci daca il impresioneaza ceva nu sta pe ganduri
Tu faci sau cine?
Pofta buna!
28+ Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
anemona27 spune:
Buna seara fetelor
Nu am mai scris de cateva zile, mi-a trecut raceala destul de repede,vad ca si voi sunteti in general bine,sper sa avem numai vesti bune in viitor.
Moniland tare frumoasa camera fetitelor,aproape am terminat si eu camera bebelului,o sa pun poze cand termin.Si eu vreau ca si tine sa il pun pe bebe in camera lui din prima zi,la noi in pat oricum mie mi-ar fi frica.
Danielle frumoasa si camera fetitei tale si ea si mai frumoasa.La fel imi imaginez si eu camera baiatului peste vreun an
29+
Motana spune:
Cine a folosit perna pt alaptat sau are de gand, cine stie care e mai buna: asa 1 sau asa 2?
mQQm, tu cum ai de gand sa faci, ca in modelul 2 banuiesc, nu?
E vreo diferenta? Eu parca asa tinde spre varianta 2, pare mai folosibila, dar nu stiu daca asa e sau nu.
28+ Daria Alessia
ylla2009 spune:
Hello..scuze ca nu am mai aparut..am avut o stare foarte depresiva si nu am vrut sa va molipsesc si pe voi..am plans foarte mult..am cazut(la figurat)..m-am ridicat si mam sters de praf si sunt gata sa merg mai departe.
Strumfi e bne..e foarte activ si cred ca imi simte si se transmit starile mele..in ziua in care am plans cel mai mult a fost ata de linistit incat spre seara ma rugam de el sa dea un piciorus ceva..sa stiu ca e ok..si m-a ascultat.
Nu m-am putut rupe de voi de tot..v-am citi in fiecare zi din umbra..
MONI foarte frumos au crescut printesele tale si camera arata foarte frumos..sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ea.
ELENADA cred ca trebuie sa fie un sentiment de nedescric sa ai gemeni..sa ii vezi ca inca din burtica fetita creste ca o balerina iar baiatul ca un viitor protector al ei.Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ei.
CORNELIA te asteptam cu pozici din delta si cu vesti bune..cum ca te-ai odihnit si ca totul a fost ok.
GIOVA vacanta placuta in italia si timp frumos..intradevar esti o mamica-gravidutza foarte frumoasa si foarte fotogenica.
MQQM..la mine a fost invers..fetitza mea a dormit mai mult in patul nostru decat in patut..sincer si acum doarme cu noi..vreau sa o mut in camera cu bebe,in patul ei..dar ne era asa drag de ea ca nu am rezistat sa nu o avem langa noi..iar sotulDESTUL DE MARICEL IN DIMENSIUNI SI EL..de cum am pus fata in pat cu noi nu a trebuit nici o aparatoare pentru ca i s-a activat simtul acela de parinte si niciodata nu a dat peste ea...ba uneori o punea si dormea la el pe burta..pe atunci nu aveam camera foto la indemana..dar ar fi fost un moment super de imortalizat..un gandacel de 2 luni pe pieptul lui...si crede-ma dormeau amandoi..sa nu zic ca era treaz si o pazea.Deci eu cred ca nu o sa ai nevoie de burete.Simtul acesta de parinte se activeaza la orice varsta.
Am vazut ca vorbiti de baut laptic si tinut dulciuri prin geanta..stari din astea de ameteala am mai avut si eu..cred ca o sa aprovizionez frigiderul cu mai mult laptic..si ceva dulciuri.
Chiar daca nu v-am mentionat pe toate..va citesc cu acelasi interes pe toate si ma bucur pentru reusitele voastre si sunt trista cand nu va merge totul bine.
DANIELLE e foarte frumoasa EBONEE..iar de camera..wow ..foarte multe jucarii si cred ca printesele tale se vor bucura de el si de asa mamica.
UFFF..gata..m-am intins foarte mult, ma duc la magazin dupa cereale ca s-au terminat.VA pe toate..Sa aveti o sambata frumoasa si o duminica la fel..in caz ca nu mai apar.
Ylla 28+ si mami de Carmen,8.10.2003
pozicile mele si ale ingerasilor