Sezatoarea canadiana (142)
Raspunsuri - Pagina 3
Lorelai spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nemo http://toronto.mae.ro/index.php?lang=ro&id=66446 Nu conteaza daca parintii sint casatoriti sau nu. Dar nu ma surprinde daca, din imbecilitate, iti cere cineva si alte prostii, desi legea e clara. |
cineva mi-a sugerat sa nu declar ca sintem casatoriti. ar putea afla cumva? eu si sotul avem nume diferite, nume care sint si pe certificatele copiilor. problema e, daca mint si afla, oare pot anula certificatele copiilor pt ca au fost emise folosind informatii incorecte? astea sint hypotheticals pt ca nu vreau sa mint anyway.
oanagabriela spune:
citat din mesajul lui Margott Biscu, mergi la Bregovic? Ca noi am vrea! Sper sa fie la o ora decenta de dus si de intors... Am vazut ca el are spectacol in cadrul unui festival, Luminato, tot acolo am vazut ca participa si Cirque du soleil, ar fi frumos de prins si acesta.... Ce ulei folositi la prajitul cartofilor? Ca eu am incercat 3 tipuri si fac multa spuma. Margott, Mami de scumpete David (27 mai 2005) |
Noi folosim ulei de simburi de strugure la prajit, am citit acum ceva vreme ca este mai sanatos. In plus nu da nici un gust neplacut.
Mona_B spune:
Nelia, "La multi ani" dragutei de Tudora, si insanatosire grabnica, sa se bucure de daruri
Mona
Mona_B spune:
Margot, incearca ulei de floarea soarelui de mai buna calitate- si un pic mai scump, dar merita- la magazine poloneze ori nemtesti, sau la magazinele cu produse naturiste. Dar cel de samburi de struguri e de asemenea bun si mai affordable.
Margott spune:
Mona B, am sa caut si pe acolo.
Oana, am citit si eu despre uleiul din samburi de struguri, dar nu are punctul de fum f ridicat, e recomandat mai mult pt sotat, inabusit, marinate...
Lorelai spune:
am reusit sa ma uit la poze si sa citesc din urma. superbi copilasii, abia acum am vazut copilasii Denisei si bebelusii Monei si Olgai. sa va bucurati de ei si sa creasca mari si frumosi. va doresc sa va umple sufletul numai de bucurii.
Nelia, La muti ani Tudorei. sorry ca am incurcat adresele si probabil nu a ajuns reteta la timp. am vazut pozele, e o scumpa iar Agatha s-a facut domnisoara, nu imi vine s acred. ultimele poze pe care le-am vazut sint de aproape un an in urma si e foarte schimbata. Ala micu' nu mai spun. e dragalas foc.
Daiopri, sorry s aud de problemele de sanatate. ai grija de tine ca bebe sigur va fi ok cu formula. ale mele au primit combinat de la 4 luni si la 6 le-am trecut 100% pe formula.
mikiion, felicitari pt absolvire. vrem poze de la graduation. am vazut poza comentata de Marc, e frumoasa dar cam serioasa. are dreptate copilul, fa poze mai vesele.
simi, oana aveti niste domnisoare foarte frumoase.
ina, sper sa mearga totul bine si sa ai fun in Domonicana.
Donia, bafta cu jobul. eu zic sa ii suni sa vezi ce si cum. si pe mine ma enerveaza asteptarea.
simona73, felicitari pt bebe. chiar ca aveti curaj, eu nu stiu cum se descurca unii (stiu ca scrie nelia) cu 3 ca eu abia fac fata cu 2.
DanaP, laurajr, sanatate multa.
ica, soricelul are voie paste de kamut? eu faceam pt Maya cind era mai mica pt ca era constipata rau tot timpul. la meniu nu pre ama ce adauga la ce au scris fetele ami sus. ale mele au inceput sa pape sandwiches si e o mare usurare pt mine.
rocs, la disney store sint rochite superbe de cinderella. sau pe ebay.
maru, simonna, ana si celelalte care au comentat (re)aparitia Irei, va impartasesc parerea. cine vrea sa schimbe pareri cu noi sa intre pe usa din fata.
simonna, ai primit rezultatul? te sun miine dupa lanci.
imi cer scuze daca am uitat pe cineva. seara buna tuturor.
simi spune:
La Multi Ani, Tudora!
Nelia, am ris la faza cu "magarul" a lui Octav! Finutz, nimic de zis! Dar poate n-ai vazut ce-am scris ieri seara desprte magazinul Ares... Daca n-ai cum ajunge, te iau eu de la metrou si te duc in "vizita ghidata". Sint mindra de parc-ar fi magazinul meu! Dar dupa ce-l vezi mai discutam!
Ana, cum sa nu mai treci pe-aici? Tu, la fel ca si celelate fete, sinteti nemaipomenite si mi-ar parea tare rau ... Hai, nu te supara! De oameni ca tine, ca Pitilache, are nevoie sezatoarea asta! Oameni care se implica si ajuta din toata inima! Te string in brate si sper sa vii aici sa ne spui ce-a mai facut Tudor, sau cum iti e la job. Cit mai curind! Te pup!
Oana, ce idee frumoasa cu petrecerea Antoniei! Cred ca o sa-i placa mult! Sa ne spui apoi cum a fost ca si eu sint in cautare de idei pentru la anul! Eu ma gindeam la Ecomuseum , am auzit ca fac niste party-uri foarte reusite! Sa vedem ce-o mai fi!
Cge, ma intrebai de magician. Aveam numele lui de la alta petrecere de copii si i-am gasit coordonatele pe net. Daca vrei... da-mi PM. Show-ul in sine a durat 35 de minute, pregatirea tot cam asa, le-a facut tot felul de baloane copilasilor, coronite, sabii, inimioare, etc. Erau mititeii tare fericiti! Si noi la fel, ca-i tinea ocupati!
Cu rahatul (scuze, nu m-am putut abtine), il iau de la Adonis! Are de toate felutile, simplu, cu fistic prin el, sau alte minuni, dar pentru salam de biscuiti eu iau d-ala simplu.
Margott, ai PM!
Va pup, miine am o zi grea, fata mea are repetitie la "marele" spectacol de balet, iar simbata e "za" spectacolul. Trebuie sa ma culc devreme in seara asta, sa n-am cearcane, ca voi fi mama primadonei, va imaginati ca luni apar in toate tabloidele
Smile,tomorrow could be worse!
oanagabriela spune:
Mikiion, ai pus nistre intrebari cap trecut si nu am avut timp sa-ti raspund. Noi smintina luam biologica, de la Loblows, este f.buna, marca Pinehedge Farms. Si pasta de rosii si rosii in bulion cam tot biologice, de la Loblows. Sau italienesti de la Mayrand.
Cofetarii cu torturi bune pe care le stiu eu sint: una in Mont-Royal (pe blv Graham, daca stii unde este un parc central, pot sa-ti dau amanunte daca vrei), Afroditis (greceasca), Premiere Moisson. Cind am avut aniversarile lui Antonia (dar nu cele facute acasa) i-am luat tort de la Cosco, de ciocolata, este f.bun. Am fost simbata la o petrecere si gazda a avut tort diplomat adevarat, facut de o romanca, la comanda. Este superb. Ii voi cere datele si vi le dau si voua, se pare ca are si un site internet si poti comanda tot felul de prajituri.
Adela P spune:
citat din mesajul lui biscu Pentru fetele interesate de produse naturiste, mi-a trimis sor'mea reteta asta http://marilena-blog.blogspot.com/2008/11/sapunul-preparat-in-casa.html. Stiti cumva daca este si cum se numeste soda caustica aici? |
Eu stiam ca vine sub denumirea de "lye" sau potassium hydroxide or sodium hydroxide. Dar cea mai cunoscuta denumire e lye. Si eu intr-un timp voiam sa fac sapun in casa dar cum n-am gasit sau poate n-am cautat eu cu sarg soda causica am abandonat ideea. Poate tu ai mai mult noroc si gasesti. Sunt multe site-uri cu retete de sapunuri si video cu explicatii numai ingredientele sa le ai. Un site care-mi place mie e www.about.com . Si pe youtube sunt cateva bune. Succes.
Adela P spune:
citat din mesajul lui nelia Ah, si sa spuneti cine nu are parola, ca sa o trimitem la toata lumea. |
Eu...