Sezatoarea canadiana (142)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Dana, mi-a scapat mie vreo postare, dar ce e cu mamograma la tine? Rutina doar, sper.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Cristina, m-am dus la un control de rutina, ii cerusem si sa fac mamografie (data trecuta m-au refuzat pe motiv ca eram prea tinara) si chiar si acum a zis ca sunt prea tinara. dar dupa ce m-a controlat,si i-am zis si ca ma cam doare sanul drept inainte de perioada, mi-a dat trimitere si la mamografie si la ecografie. Cica am multe fibroame in sanul drept. Asta e...
ca te gindesti la mine.

Simi, ma tot tin sa-ti raspund la nevoile alea de dulce pe care le ai citeodata. Si eu le am (cam des in ultimul timp) si intru in borcanul de Nutella si greu mai ies.Asa ca nu esti singura.

VALEN ce mai face, mai stie cineva de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Simona73, felicitari, uau, am ramas fara cuvinte...bebe3! Inca imi amintesc ce frumos statea galusca cea mica pe masa, sa o admiram toate in iarna, si ce priviri dragastoase schimba cu fratiorul...te pomenesti ca de acum prindem mai multe mamici de aici gust si curaj de bebe3!

Oana Gabriela, ai hotarat ce cadou sa-i iei fetitei de ziua ei ? Intreab-o asa, in treacat ce pasiuni au prietenele ei, ce jucarii, poate asa prinzi o sugestie pt ea.
Si putem veni si noi la ziua Antoniei, ca suna asa de interesant...

InaCanada,ce ma bucur ca ai schimbat biletul, ai scapat de un stress...stiu ca vroiati sa incercati altceva anul asta, dar uite ce soarta are alte planuri cu noi.
Mailul raspuns de la tine nu l-am primit pt ca pe adresa de la job se blocheza mailurile de pe yahoo, adrese personale...chestie de securitate a retelei cred.

Mikion, felicitari pt terminarea scolii, de acum ce vei face, cauti job in zona or vreti sa va mutati ? Se vede ca ai mult timp liber, te lansezi in discutii despre gatit...acum serios, zic si eu ca Nelia, ce pierzi daca aplici la jobul ala ? Primul pas este sa incerci ! Eu iti zic de pe acuma succes !

Monicutza, intr-adevar ai luat tare bine biletul...cred ca de abia astepti sa vina mamica ta, sa fii cu ea, iar ea sa-si vada nepoteii !

Biscu, ai idee ce fericita m-ai facut cu vestea cu Bregovici ? Zi-mi te rog, unde concerteaza, eo plaza, o sala, ce este ? Vreau deja sa luam bilete, nu conteaza pretul !!!

Nemo, eu cand am avut nevoie de niste info, am scris pe adresa de mail de la Consulat si in aceeasi seara mi-a raspuns Tudor Ciobanu, parca care ne-a sunat si acasa. E mai tanar, si cred ca mai putin birocrat decat vechii functionari, Si noi am vrea certificat pt David, dar cer atat de multe acte, si legalizari de acte la Ottawa, care tin 5 saptamani, ca am lasat-o balta.

Donia, n-am eu bafta sa-mi fure hotii Chevul sau Caravanul, sa-mi iau din banii de asigurare alta...

Nelia, LMA Tudorei, cum se mai simte ?

Eu am inceput ieri perfuziile, din 2 in 2 saptamani, n-am voie sa racesc, sa ma imbolnavesc in nici un fel, orice pastila o iau tb sa vb cu dr in prealabil. Mi-a dat si niste acid folic si methotrexane, si oleaca de celebrex, sper ca din tot cocktailul asta sa ma aleg cu ceva bun...mai ales ca acum simt ca ma ia boala la picioare, ma dor degetele mici...si eu care ma dadeam viteaza ca sunt tanara...de unde atata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasuc spune:

Va salut si eu cu drag!

Nelia, la multi ani Tudorei! M-ai omorat cu "magarul". Abia astept sa pui poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Dana, tu esti ca sotul meu... oriunde-l cauta astia ii gasesc niste noduli sau pietre... Oricum e bine sa iti faci mamo periodic, e foarte stresant sa ai ceva acolo. Tocmai m-apuca mustrarile, al meu cine stie ce mai face, nu l-am mai verificat de vreo 3-4 ani. Dar acum nici nu-l mai simt cu schimbarile din zona.

Simi, am vazut si eu pozele, ce incantati pareau copiii. Chiar ca semanati cu fetita ta, care-i o dulce. Sa nu-mi spui ca a praticipat si fiul-tau, ca al meu pleaca cu 6 ore inainte sa-i vina fetei mele prietenele si vine a doua zi dupa ce alea pleaca. Ti-l trimit la dresat.

O idee, poate au la Michaels ce va trebuie pt sapun, au aia de toate acolo, magazine de crafts.

Of, Laura, sper sa iti foloseasca tratamentul, eu ma intristez tare, tare, cand te citesc.

Eu ma uit la stiri si ma gandesc daca erau masinile alea de depistat calatorii cu febra, cred ca bagam in carantina un avion intreg. De cand am plecat din resort i-am zis alui meu ca mi-e teama sa nu aiba in pearson asa ceva, imi aminteam ca le-au pus la sars. Si ma tot miram ca aia de la spital de-acolo mi-au zis ca nu-i niciun motiv sa nu pot sa travel a doua zi...

Si ca mi-am amintit... Simonna oare tu de ce ai platit asa de mult asigurare? O fi diferente de provincie? Eu am luat cu $56 de la TD pt o saptamana 4 oameni (am refuzat-o aia care vine cu biletul, ca intotdeauna, ca aia e triplu pretul). Mi-au platit tot, n-am avut nicio problema, mi se pare tare mult cat ti-au luat tie. Eh, bine ca n-ai avut nevoie.

Adela_P, cand ne povestesti si tu despre voi, ca io stau asa de scurt cu memoria mai nou, am uitat si ce-am stiut, da-i big blank...

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Multumesc pentru raspunsurile despre sapun. O sa caut si va spun. Deocamdata am sapun de casa facut de mamaia mea, pentru spalat rufe doar nu dinasta cu plante.
Margott, da vreau sa mergem la Bregovici, il si pun in calendar.
Se pare ca e un concert cu bani de lansare de CD si costa $45, dar e si un concert free: www.luminato.com/2009/events/20" target="_blank">http://www.luminato.com/2009/events/20, pe 12 iunie la 8PM, la Dundas Square in Toronto.

Smantana organica de la Pinehedge e foarte buna. Eu cumpar si kefirul lor. Sunt facute din lapte neomogenizat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorelai
ica, soricelul are voie paste de kamut? eu faceam pt Maya cind era mai mica pt ca era constipata rau tot timpul. la meniu nu pre ama ce adauga la ce au scris fetele ami sus. ale mele au inceput sa pape sandwiches si e o mare usurare pt mine.

Trebuie evitat tot ceea ce contine faina alba, am auzit de kamut, deci e bun ptr constipatie? Atunci am sa-i cumpar paste si ii fac si paine, multumesc

Dar de faina de sarrasin stiti ceva?

I-am facut niste muffin cu sarrasin si avoine, stafide, unt si iaurt, super simplu si destul de sanatos, crede-ti ca a mancat?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu
m-am dus la un control de rutina, ii cerusem si sa fac mamografie (data trecuta m-au refuzat pe motiv ca eram prea tinara) si chiar si acum a zis ca sunt prea tinara. dar dupa ce m-a controlat,si i-am zis si ca ma cam doare sanul drept inainte de perioada, mi-a dat trimitere si la mamografie si la ecografie. Cica am multe fibroame in sanul drept. Asta e...

Si eu am dureri, nu numai inainte de per ci si in diverse alte zile, ecografia e mai concludenta. Mie med mi-a mai zis ca si datorita sutienelor cu ''sarma'' pot aparea dureri sau altceva. si iti doresc sa fie totul bine.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Laura, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Dana, nu stiu exact ce sa-ti spun ca fac. Luni e ziua cu pricina asadar incerc sa fiu cat pot de tare si sa inlatur toate angoasele care ma bantuie. (evident c-am reusit sa iau si o raceala pe cinste)Ma gandesc si eu ca n-or face astia experimente tocmai pe mine deci tot ce-mi doresc este sa treaca zilele astea 3 mai repede, sa ma adoarma odata si sa se termine, ca-mi ajung 3 luni de incertitudini. Nu stiu ce mama naibii am patit, ca in 29 de ani am fost sanatoasa tun, nici macar raceli mai puternice n-am avut si acum m-am ramolit cat pt. 60 de ani de viata. (mi-aduc aminte apropo de asta, de bunica mea care tot asa se intreba, de ce o doare aia, de ce o doare aialalta, iar eu, cu mintea de copil, ma gandeam ca e normal sa inceapa s-o doara cand imbatraneste)Si revenind, tre' sa fac si o mamografie ca nici acolo nu-i de bine, apoi niste analize amanuntite ca am impresia ca le calc pe urme Laureijr si lui Ktrinel, plus o electrocardiograma ca de la atata stres am niste palpitatii ciudate si ar mai fi cateva dar mi-e ca nu mai sunt credibila. In rest sunt bine, sanatoasa tun.carmen77, drum bun si multe succese sa aveti!Nelia, "la multi ani" Tudoreilaura, sanatate!Simona 73, felicitari pt. sarcina!try, tu?Adaf, cum se mai simte socrul tau?Ktrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Valen multa sanatate si capu' sus ca o sa fie bine! Multa bafta luni sa se termine cu bine operatia si sa te refaci repede. Sa ne dai de veste cand poti.

Dana succes cu mamografia si multa sanatate! Cand ai programarea?

Nelia am vazut pozele cu tortul Tudorei de la gradinita. Sa-ti traiasca sarbatorita si nu numai! Le sta tare bine impreuna celor 3! Simi , nu am apucat sa-ti zic si de pozele cu Alice si petrecerea voastra. Foarte frumoase, se vede ca s-au distrat pe cinste copii!

Bebitzu, don't worry Ana si tie o si sa revii cat mai repede!

Lorelai sa stii ca am incercat si eu tortul tau de portocale! L-am facut ieri seara si de dimineata nu am rezistat si l-am incercat deja. A iesit super!!! Cumnata-mea mai facea un astfel de tort si i-am incercat reteta de vreo 2 ori dar nu mi-a iesit niciodata cum trebuie, cred ca nu puneam gelatina cat trebuie si se mai branzea si compozitia. Insa reteta ta a fost super! Dana merita s-o incerci! Data viitoare am zis ca o sa incerc cu capsuni. Merci inca o data!

Oanagabriela ce ai facut cu cadoul? Te-ai hotarat? Interesanta locatia pentru petrecere. Pana acum la Seba a fost mai usor cu cadourile ca-i pasionat de jocurile electronice, daca n-a fost Nintendo, a fost PSP, sau Wii, etc. Anul asta isi doreste catel, insa nu ne-am hotarat 100% daca-i luam sau nu. Anul trecut s-a nimerit sa fim la NY cu o zi inainte de ziua lui si i-am cumparat un Swatch de acolo. Pentru Antonia, nu prea stiu ca sfaturi sa-ti dau. Ii plac bijuteriile? Poate o pereche de cercei mai fancy? Sa ne arati poze!

Simo tu pe unde ai disparut? Ca parca erai pe acasa? Nu mai dai pe aici?

Mikiion bafta la cautat job-ul mult dorit. Si eu ca fetele iti spun sa incerci peste tot ca nu ai nimic de pierdut, din contra castigi experienta importanta pentru interviuri!

Donia nu stiu aia de la HR ce pierd. Mai da-le un tar sa se dezmorteasca! Multa bafta in continuare!

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput