Pepenasi de iulie-august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 21
dia_filipas spune:
Ana, Iris m-ati inteles gresit
...problema mea nu e ca vrea Miruna sa pape bucatele, ci cum i le pregatesc, ca sa manance tot la fel de variat ca si in pireu: cartofi, morcov, fasole verde, sfecla, conopida, broccoli, dovlecel, mazare, pastarnac, telina, parunjel, bostan, etc. Dilema mea era daca va manca bucatele de conopida fiarta de ex., goala, ca totusi nu are un gust extraordinar de placut. Vroiam mai mult sa stiu cum sa i le pregatesc sa le pape, sa-i pun unt, sare, sa le fac un fel de "soldatei" cu mai multe legume si carne...chestii de-astea bucataresti la care eu nu ma prea pricep
...
Oricum ceva nu-mi e in clar cu ea...desi i-a spart dintele gingia, baleste cum n-a balit niciodata, e foooarte maraita, parca tot timpul somnoroasa (adica daca s-a trezit la 12, e normal la 15 sa moara de somn?), nu prea mananca nicicum, sa curga laptele, vorba aia... Daca e tot asa pana vineri, o duc la doctor, macar s-o vada, sa ma linistesc... Noaptea doarme bine, da mai nou se trezeste cu 45 de minute mai devreme...
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
bobitamica spune:
Si noi am fost la medic....nici nu vreau sa va povestesc ce tampenii mi-a spus ca ma apuca iar nervii...bine ca are doar muci in nas care sunt pe trecute...
bineinteles ca iar aumasurat-o aiurea...e mai scurta decat data trecuta...

Dar sa trecem la lucruri mai placute..
La multi ani Biri!!!! sa fii sanatoasa si fericita!!!
LA multi ani Irinutelor...azi e sf. mare mucenita IRINA...
La multi ani si tie Iriss...ca nu stiu de facpt care e numele tau adevarat...eu credeam ca Irina..
Si noi mergem la kineto de luni. Sper sa se faca bine Irina.
IROLF...nu am o problema sa fac in aceeasi zi ...asta era ideea pentru ca nasa mi-a spus ca ar trebui sa facem mai devreme...dar ce rost are?
ANNA...si Irina facea asa mai demult..Acum i-a trecut. Si eu m-am speriat,normal..
Nu mai stiu ce vroiam sa spun...revin..
Acum ma duc sa pun ceva la cuptor pentru ca o serbam pe mica mea IRINA...
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
bobitamica spune:
DIA..si eu am problema asta...nu stiu cum sa o fac sa pape variat. Panteu ca daca apuca o anume leguma papa numai din aia...Eu asta cred ca ai vrut sa spui...Eu deocamdata ii dau cu lingurita,dar incepe sa vrea si ea s apuna manuta.
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Anilansa spune:
buna
vad ca nu numai eu vin azi cu nervi de la doctorita
bobitamica... ne luam de mana... Darius are cica 70 cm
si de la 9.850 de acasa... a ajuns la 9.500.. si asta nu masurate si cantarite de doctorita ci de asistenta
... in rest suntem bine![]()
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
irolf1 spune:
M-am intors!
Anna si Andreea presteaza zgomotul asta, e ciudat, dar se amuza, daca o imit continua![]()
LA MULTI ANI! BIRI
bobitamica spune:
Anilansa...asta e..ce sa facem...ei sa fie sanatosi..
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
irolf1 spune:
Boti
m-am mai luminat putin. Ieri mi-a zis dr ca exista si un astfel de virus, dar pt ca nu putea spune sigur daca e sau nu rubeola, cu toate ca alte semne in afara de bubite nu avea, ganglioni inflamati.., o sa mergem maine din nou la Babes sa vedem. La noi a tinut febra fix 3 zile, apoi dupa 2 zile era plina de bubelnite de astea.
Bobita eu stiam ca "nu e bine" sa o faci dupa un an, la un an e ok
ana_a spune:
Dia...pai ce sa zic...eu sincer mi-am luat adio de la mesele super diversificate cu de toate! Matei mananca mancare cu diverse legume combinate, gen tocanite sau mai stiu eu ce sosuri insa no sa mai pot sa-i dau asa la gramada pasta blenduita...
Asta este, asa ma gandesc ca este si firesc la un moment dat sa manance anumite categorii de legume odata si nu pe toate la un loc zilnic. Daca nici de data asta nu am inteles ce vrei sa zici
si soory ...neuronul meu atata poate ![]()
In fond, nici noi nu putem manca toate legumele adunate intr-o saptamana...le imprastiem pe o luna intreaga nu? Sau poate chiar mai rar de atat.
proud mammy
micul artist
in joaca
flo1980 spune:
Toanta de mine am uitat
sa va multumesc pentru ca ne-ati vizionat filmuletzul

Uit , uit si iar uit
Am pus legumele la fiert si am uitat de ele, s-au facut scrum, nu a mai ramas nimic.
Bucataria era plina de fum, cum fac sa nu se mai simta mirosul de fum?
Stie cineva un remediu? macar babesc
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!