Pepenasi de iulie-august 2008 (113)
Raspunsuri - Pagina 19
iriss27 spune:
Aptamilul, am intrebat la pediatra mea si este recomandat prematurilor, are cantitate mai mare de proteine. Eu am o prietena, a carei fata e crescuta cu aptamil, are pulpele duble ca David, chiar obeza. Avea la 8 luni vreo 10 kg is 69 cm parca.
dia_filipas, de ce insisti sa ii dai blenduit si sa ii dai tu?? Copilul are personalitatea lui, daca vrea sa manance singur, trebuie lasat. Atat cat mananca, asta este. Daca ea vrea sa fie independenta, stimuleaz-o, nu o ingradi. Las-o sa se balaceasca in mancare, sa duca singura la gura cubulete, o sa manance suficient. Fierbe-i foarte bine legumele, sa fie foarte moi si pune-i-le pe farfurie sau direct pe masuta (la mine arucna farfuria pe jos, deci naspa), si treptat, daca tine singura lingurita, va manca singura, tu doar sa o ajuti sa ii umpli lingurita (eu faceam asta cu o furculita, ca sa para ca mananca tot singura
David nu e interesat de mancatul singur, Yvo la 8 luni manca cubulete si se chinuia cu lingurita, dar fiecare cu ritmul lui.
Ma duc cu Dav iar la kineto, 2 saptamani, asa ca suntem in excursie 
Va pup, zi buna
Iriss
mami de Yvonne-Maria
(05.02.2007) si David-Alexandru
(08.08.2008)
www.dropshots.com/iriss277" target="_blank">Poze
Aventurile strengaritei Yvonne
BLOG
Bazar pt Sonia si Andrei 
AnnaBaby spune:
Biri LA MULTI ANI!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta! 

Am fost cu Ioana la dr azi dimieata ca de ieri tot scoate un sunet din ala de parca nu ar avea aer, ca astmaticii. Si m-am speriat si repede la dr,a ascultat-o la plamani, s-a uitat in gat, totul e ok. Nimic in neregula. Nu tuseste, nu are febra. Concluzia este ca probabil a invatat sa faca sunetul asta si il tot repeta, spre disperarea mea
. Cica sa-i dau calciu si vit c, si eventual niste zyrtec, si s-o mai urmaresc zilele astea sa nu apara vreun alt simptom. Si oricum am inteles ca astmul nu se declaseaza asa brusc, adica mai intai face o bronsiolita, o raceala ceva, se mai repeta, si abia dupa aceea. In fine, sper sa nu aiba nimic. Ati mai auzit de chestia asta? Ai vostri fac asa?
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
Kimmy spune:
Neatza!
La Multi Ani Biri,multa sanatate,bucurie si impliniri alaturi de familia ta frumoasa!
Dana insanatosire grabnica iti doresc si tie si micutei
Sursu sa dea DD sa se faca bine repede Tudorel.Off cred ca ati tars o speietura zdravana.O imbratisare calda pentru initiativa si instinctul de a-l duce la dr repede!
Noi suntem singurele pana luni,tati e plecat la bucuresti la targ...naspa...
Cu plimbarile...noroc cu scumpa de Adriana si fiul ei dulce foc,ca nu ma mai satur de ei!
Camy si Cristi sunt doua persoane asa de frumoase!Ma bucur enorm de mult ca ne-am intalnit cu ei,si ca toate sunt bine si cu bebe mic!
Timi parca incepe sa mance mai bine,eu ii dau o masa de-a noastra deja,ca altfel manca foarte putine variatiuni si ea.Inca nu manca cu bucatele,in schimb nu i le mai blenduiesc chiar asa marunt.Nu se face pasta.
Se pare ca,multumesc lui DD,dintisorul nr 3 nu s-a rupt,pentru ca la fel arata ieri si gingia nr 4,care s-a spart si se vede deja putin dintzucu.Puteam sa jur ca era dintele,dar se pare ca m-am inselat.Era gingia inflamata foarte tare si se adunase ceva lichid sub ea.Am reusit sa-i fac poza...dar nu o pot inca descarca.
Va pup,ma apuc de gatit
Iza mami de Timea (28.06.2008)
Povestea noastra
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Biri LA MULTI ANI!!!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta! ![]() ![]() ![]() Am fost cu Ioana la dr azi dimieata ca de ieri tot scoate un sunet din ala de parca nu ar avea aer, ca astmaticii. Si m-am speriat si repede la dr,a ascultat-o la plamani, s-a uitat in gat, totul e ok. Nimic in neregula. Nu tuseste, nu are febra. Concluzia este ca probabil a invatat sa faca sunetul asta si il tot repeta, spre disperarea mea . Cica sa-i dau calciu si vit c, si eventual niste zyrtec, si s-o mai urmaresc zilele astea sa nu apara vreun alt simptom. Si oricum am inteles ca astmul nu se declaseaza asa brusc, adica mai intai face o bronsiolita, o raceala ceva, se mai repeta, si abia dupa aceea. In fine, sper sa nu aiba nimic. Ati mai auzit de chestia asta? Ai vostri fac asa?Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
Matei face asa! Si o face de fun, a vazut ca poate sa faca si se distreaza. Eu nu m-am panicat pentru ca fix la fel a facut Stefan...da atunci m-am speriat, in prima faza am crezut ca sa innecat cu ceva
proud mammy
micul artist
in joaca
ana_a spune:
revin sa-i spun si eu lui Dia sa lase fata in pace sa manance singurica. Exact cum a spus Iriss.
Stefan al meu nu a bagat nimic in gura de unul singur pana nu a mers la cresa
el lua cu mana si arunca pe jos...in schimb Matei de la 8 luni papa singurel, a prins figura cum ca mancarea se ia si se baga in gurita
asa ca eu tare ma bucur si il incurajez de cate ori doreste sa faca acest lucru.
proud mammy
micul artist
in joaca
ana_a spune:
iarasi eu
nu-s logata si nu pot sa dau edit si mi lene sa ma loghez...
deci, am vazut poze cu Irina la pescuit, cu intalnilea de la Cluj
fetele!, atat de aproape de mine...cu prima ocazie cand merg la cluj va sun sa vad poate ne cunoastem, cu Alexandra(mai3) care este superba! mda...preferata mea la domnisoare
si atat deocamdata, fug sa pregatesc masa pentru fomist ca asta daca nu gaseste mancare cand se trezeste ma mananca pe mine!!
proud mammy
micul artist
in joaca
AnnaBaby spune:
Dintre preocuparile Ioanei: www.youtube.com/watch?v=RYzjXafA2k0" target="_blank">cotrobaiala prin cd-uri
Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AnnaBaby Dintre preocuparile Ioanei: www.youtube.com/watch?v=RYzjXafA2k0" target="_blank">cotrobaiala prin cd-uri Anna si Ioana 11.07.2008 povestea nasterii |
Ce delicat umbla prin sertar

_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!