Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 7
ada_coman spune:
Multumim veronica. Ce bine va sta in iarba verde.
Ce a crescut Alice sa nu fie de deochi 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bleuberry spune:
Saluatare fetelor si Hristos a inviat!
A trecut 1 luna de cand nu am mai scris ,dar am fost plecate la bunici,unde a fost asa de bineee.Nu am reusit sa citesc prea mult din urma.
Sa le fie de bine tuturor copilasilor proaspat crestinati.
Am vazut poze superbe de la botez cu bebelusi frumosi foc.
IrinaC iti sta foarte bine cu suvite . Maine la ora 13 avem si noi botezul si tot la o biserica numita "Sf. Ilie" , dar care se afla aproape de Patriarhie.
Distractie placuta !
yashy spune:
Salutare fetelor!!
In primul rand...
La Multi Ani!!
Arianna Timea de Fil_Lily!
Si... vreau si eu pe listuta cu no.3
... daca as sti sigur ca ar fi o fetita la fel de cuminte, zambareata si mancacioasa ca si Luis... cred ca l-as vrea si pe no.4...![]()
![]()
![]()
Daiopri, imi pare tare rau ca tre sa renunti la supt, dar ai sa vezi ca te vei obisnui si tu cu ideea si o sa-ti fie mai usor... Multi pupici la motaneii tai
.
Irina, nici nu mai are rost sa-ti mai zic si eu... Pune totul la... spate
si mergi inainte. Distractie placuta la botez.
Lisa, iti doresc din tot sufletul "Casa de Piatra"
sa fii fericita si implinita alaturi de tati si de ciufulita ta!! Distractie maxima la nunta si la botez, asteptam pozici multe!!

Am vazut multe, multe poze faine!! Ce au mai rescut licuricii nostri...
Aalina, ai scris o minunatie de poveste!! Sa fi-ti fericiti si sa dea DD sa ti se indeplineasca dorul cat mai curand!
Roxana, Luka e nemaipomenit de lipit de Luis. Numai in pupici il tine pe frati-su. Zice ca daca il pupa ii trece foamea!![]()
Mai avem si momente cand nu ne prea putem intelege... dar am invatat sa trecem peste multe din ele acum.
Din aprilie a inceput scoala... E scolar in clasa I!!
Sa-l vezi cat de mandru e el cand merg cu Luis la scoala; il prezinta la toata lumea si ii intreaba ce parere au de el.![]()
Am pus cateva pozici de la botez pe albumul comun de pe picasa. Voi mai pune cateva si cu scolarelul de Luka.![]()
Va uram un week end minunat!!
Adina
& Luka
& Luis 
obraznicatura lu' mami
Aalina spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!!!
La multi ani motan de Daiopri 
IrinaC sa aveti maine un botez plin de har iar cheful de dupa sa fie exact asa cum ti-l doresti si sa te distrezi.
Lisa casa de piatra si crestinare cu har micutei Ana.
Ada sanatate, sa va refaceti repede.
yashy sa averi spor la invatat! Mi-au placut pozele. Si voi aveti falcute.
Noi acum am venit de la tara, sunt rupta. Copilul insa dupa o criza de plans dimineata a bagat somn toata ziua. Sper sa mai doarma si la noapte. Maine o luam de la capat.
flowerbee spune:
Intru rapid sa vad ce mai faceti si sa ii felicit pe sarbatoritii de azi. La Multi Ani, dragalasilor!
Irina, distractie placuta maine la botez! E o zi mare pt bebe, asa ca e bine sa o traiti la max. Astept sa imi spui adresa bisericii ca sa vin. Parca nu imi mai curge nasul!
Bebelusi, fac si eu risotto! Mi-i facut pofta. Sa stii ca si eu iau UPSAVIT C de 1 g.
Am vazut ca vorbeati de mijloace de contraceptie in perioada alaptarii. Noi am avut un accident si cam stau cu inima mica mica, mai ales ca bebe a mea nici nu papa f mult.
Carmen, tare as vrea sa ne vedem in Parcul Floreasca. Noi suntem acolo aproape zilnic. Azi a inceput sa ploua cand ne-am hotarat noi.
Noi am petrecut ziua acasa cu bebe pt care are rosu in gat. A venit si dr la noi sa ii faca un bilant (la 3 luni nu a putut) si stam bine din pdv psihologic si neurologic, binisor din pdv motor (nu ne intoarcem inca si nu ne place pe burta). La capitolul greutate stam ca de obicei, avem un deficit de 400 g, mai ales in in 10 zile bebe a luat doar aprox. 200 g, ceea ce e f putin. Acum incercam Aptamil si din nou Topfer Pre, poate poate. Urmatorul bilant e peste o saptamana, sa vedem cum merge noua schema de alimentatie si medicatie.
Deja imi e jena sa ma tot plang la voi, cred ca deja va stresez, insa uneori e singurul mod de a ma mai linisti.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
roxanaz spune:
sara buna
desiam avut o zi tare buna sunt amarata pentru ca ieri a murit o fata de pe odiseea mea cu Patrick. avea un baietel de o varsta cu Pat si tocmai pierduse o alta sarcina. ce viata .... ![]()
Selene, poti lua orice supliment multivitaminic, chiar si materna.
Daiopri imi pare bine ca pisoiul bea bine formula. multi
pupici tie.
Lisa, succes la suvitat.
Patricia, e bine ce zice dr, asa cum spune si Irina. poti lua upsavit c, redoxon, etc. sunt formule cu 1g vitamina C per comprimat si e super bun la gust.
mvb, imi pare bine ca ai reusit sa ne scrii putin. suntem alaturi de tine oricand poti si vrei sa ne spui cate ceva.
Adina, waw, scolar de clasa I....chiar ca e mandru tare Luka!! pupicei!
Albinut nu e musai sa se intoarca de pe o parte pe alta la 3 luni.... nici Eva nu suporta sa stea pe burta, se nerveaza una doua. in schimb sta super teapana in fund.... de parca ar avea 5-6 luni.
o seara linistita tuturor!
bebelusi spune:
Bee sa stii ca nici lui Vlad nu ii place sa stea pe burta si nici nu se ridica de manute, dar sper sa nu fie o problema.
Irina sa aveti un botez minunat si fara incidente. Asteptam vesti.
Fetelor mersi de sfaturile referitoare la raceala.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
miereamara spune:
Voiam sa va intreb ceva: ai vostri copii scapa jucariile pe jos? Si daca da, ce faceti? Le spalati, le sterilizati?
Eu faceam chestia asta pana acum o saptamana, de cate ori scapa ceva pe jos, nu il mai dadeam inapoi si mergeam sa spal.
Dar acum am trecut la jucarii din material de panza si le scapa f f des, noi avem si pisica....pur si simplu nu pot sa le spal de fiecare data, asa ca i le dau inapoi!
Voi cum procedati?
Nu vreau sa ma stresez cu chestia asta prea mult, oricum o sa vina in curand momentele in care va linge pantofii sau mai stiu eu ce..
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
micola spune:
Bee, nici Alexutu nu se intoarce, doar cand sta pe burta cade pe o parte, dar asta nu cred ca e ceva voluntar
In schimb nu prea-i mai place sa stea pe spate, si ridica din manute sa-l trag in sus...isi tine f bine capul si rade cand il ridic de manute, pana aproape in fundulet. In brate nu mai vrea pur si simplu la verticala, ar vrea numai sprijinit in fundulet, doar in carut sta pe spate, si asta afara...
Jucariile inca nu le tine in mana...
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
miereamara spune:
Si inca ceva interesant ce am citit intr-o carte despre dezvoltarea psihologica a copilului.
In jurul varstei de 4 luni copii incep sa dezvolte diverse legaturi in capsorul lor:)) cum ar fi aceea cauza-efect. Si incep sa experimenteze: scapa jucaria ca sa vada dc vii sa o ridici si sa i-o dai inapoi, impinge biberonul sau sanul cu limba inpoi si tine laptele in gura, incep sa planga atunci cand iesi din camera ca sa vada dc te intorci.
In nici un caz nu e vorba de rasfat!!! (asa cum bine suntem noi indoctrinate de diverse cunostinte atotstiutoare). Daca in primele luni copilul simtea efectiv nevoia sa stea cuibarit in brate si sa simta caldura, pt el momentul in care mama disparea din raza lui vizuala era definitiv, era ca si cand si-ar fi pierdut mama pt totdeauna,nu avea cunostinta ca aceasta s-ar putea intoarce. Dupa patru luni incep sa constientizeze faptul ca mama este persoana care se intoarce intotdeauana si cea care are grija de nevoile lui, si experimenteaza .....incep sa scanceasca atunci cand aceasta dispare si incep sa rada cand mama reapare. sunt sigura ca vi s-a intamplat sa fiti intampinate cu un zambet larg pe fata copilului atunci cand ati revenit in camera.
Este foarte important sa ajutam copilul sa isi formeze aceste legaturi cauza -efect care ii vor folosi f mult in viitor, mai ales cand va fi pus in situatii primejdioase, gen aragaz, fierbinte, etc. Atunci nu tb sa ii spunem "nu ai voie" fara sa si argumentam de ce. Pt el, copilul, acel "nu ai voie" nu are nici o explicatie, nu inseamna nimic, pt ca nu intelege si de aceea tb facut sa inteleaga ce se poate intampla dc pune mana pe ceva fierbinte de exemplu.
"Nu e voie" spus tot timpul si fara argumentatie inseamna dresaj,copilul exact ca un caine se va opri din actiunea lui, la auzul lui "nu e voie". Dar noi nu vrem sa ne dresam copii, nu-i asa? Vrem sa ii crestem astfel incat sa isi gandeasca actiunile si sa actioneze corect.
Desigur, aici nu e vorba de fapte care ii pot pune viata in pericol,atunci tb actionat imediat si fara prea multe explicatii.
M-am intins cat o placinta:))
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery