Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
deliafairais spune:
irina, ii cadea parul f f mult, si total neuniform. zilele trecute mai avea par doar in spate si in varful capului, in rest cate o suvitza ratacita...el era cu mana ba in cap, ba in gura...deci iti dai seama ce combinatii faine ieseau la gura lui. si ti-am spus ca are bubitze acolo...asa ca am hotarat sa elimin una din sursele microbilor ![]()
eu ma gandesc sa il mut pe david cu vanitza lui cu tot in cada mare. ca atata da din picioare de facem inundatii la fiecare baitza! taticul lui zice ca david tine cu el...vrea sa mai usureze vanitza sa nu duca tata tot greul...
o zi faina azi! desi...e o vreme 
puiutzul meu are 16 saptamani!
bebelusi spune:
Fetelor nu v-am spus ce am gatit eu ieri. In primul rand vreau sa va mentionez ca eu nu mananc orez pentru ca nu imi place, este poate singurul aliment pe care evit sa il mananc, DAR, am facut ieri un orez super bun, cica RISOTTO:
Se ia un piept de pui care se taie ucatele lunguiete si se caleste in putin ulei de masline, se adauga ceapa, usturoi si ciuperci. Se sting cu putin vin alb de calitate. Se calesc putin si apoi se adauga o cana de orez care ATENTIE se spala foarte bine. Asta e un secret prin care scoatem amidonul, iar bobul prin gatit va ramane tare (asa il fac chinezii, fetele din Japonia poate imi confirmati). Peste tot se adauga supa de pui sau apa si se mesteca in continuu sa nu se lipeasca. La final se adauga parmezan si se mai lasa 3 min pe foc pentru a se topi. Am uitat sa va zic de sare, piper...dar asta stiti voi.
Este delicios. Nou fata de un pilaf normal este usturoiul si parmezanul care dau un gust bestial.

Eu sa stiti ca nu am pus vin ca nu am avut.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deliafairais eu ma gandesc sa il mut pe david cu vanitza lui cu tot in cada mare. ca atata da din picioare de facem inundatii la fiecare baitza! taticul lui zice ca david tine cu el...vrea sa mai usureze vanitza sa nu duca tata tot greul... o zi faina azi! desi...e o vreme ![]() puiutzul meu are 16 saptamani! |
sa stiti ca pe Andu l-am spalat in vanitza lui cu suportul acela gen fotoliu de cand s-a nascut
e mai putina tevatura iar bb s-a obisnuit asa, nu am avut probleme
din mai voi renunta si la caditza si ii fac direct in cada in suport
nu v-am mai zis...cat de denaturata sunt... nici de sterilizat nu o mai fac de mai bine de o luna, acum e drept ca e vorba numai de suzi...in fine, altceva important as fi vrut sa va transmit, nu vreau sa panichez pe nimeni, insa ma gandesc ca paza buna alunga primejdia si prefer sa ma protejez o perioada decat sa imi para rau mai apoi...
un mesaj de la o prietena al carui sot lucreaza intr-un institut de cercetare
"este vorba despre un posibil accident nuclear, scapari de radiatii pe undeva... Tipul care i-a dat informatia asta face in mod curent; masuratori de radiatii... El a observat cresterea si a anuntat cunoscutii, colaboratorii... Cica nu ar fi la noi in tara accidentul (probabil ca nivelul ar fi mai mare) dar ca sigur a fost undeva... Iarasi zic, probabil ca, cresterea a fost brusca...
Va dati seama ca toata lumea spera sa nu fie nimic adevarat sau cel putin sa nu fie foarte grav... ideea e ca, sursa e destul de sigura... nu ne-a anuntat careva de la piata...
Dupa accidentul de la Cernobil, se pare ca noi am aflat dupa 5zile...
De asta si ideea, ca macar cateva zile, sa evidem prospetimile (ce ar putea fi contaminate), pana aflam ce si cum exact...
Eu o sa va tin la curent cu ce aflu...
...Alte masuri de prevenire... De evitat expunerile la soare si de iesit cat mai putin... Daca iesim afara, dush din cap pana-n picioare cu apa si sapun pt indepartarea prafului (cica in praf se depun)...
Cam astea-s noutatile...
Cum aflu, cum va spun..."
noi fugim din bucuresti zilele aste... la muuuunteeeeeeeeeee
yupiiiiiiiiiiiii
o sa-mi fie dor de voi,
pa cucuietelor
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
deliafairais spune:
alinuk,avem si noi suport, dar bebe prefera baitza pe burta....deci nu il putem folosi 
distractie placuta la munte!
puiutzul meu are 16 saptamani!
crisspy spune:
"neata fetele,
Azi a plecat mami, parca e casa goala fara ea. Anyway vine saptamana viitoare din nou cu cateva zile inainte de botez.
Vroiam sa va urez tuturor celor care aveti in week-end botezul o zi plina de lumina si bucurii si fie ca nimeni sa nu umbreasca momentele astea unice.
Si Lisa79 "Casa de piatra" si tot ce e mai bun pentru tine si familia ta, sa fiti fericiti alaturi de ciufulita Ana.
Daiopri incet, incet se va obisnui pisoiul cu bibe, o sa ajunga chiar sa-l iubeasca. Stiu ca iti este tie foarte greu sa-l vezi cum mananca din biberon si nu de la tine, am trecut si eu prin momentele astea grele. O sa fie totul bine, ai sa vezi.
Delia e bine ca ati trecut cu bine peste operatie si ca David e bine acum.
Selene si mie mi-a zis doctorita sa continui cu vitaminele pe care le luam in timpul sarcinii. Cred ca este si mai important pt fetele care alapteaza.
Alinuk distractie placuta la munte.
Noi am avut o noapte linistita cu mancarica cum trebuie. Azi poate dam o fuga la fratele meu la curte, nu stiu inca.
O zi usoara,
Pup
Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
IRINA.C spune:
am cautat de azi dimin 300 euro pe care nu mi i-a primit dr sa-i dau 200 la dj...si i am gasit...va vine sa credeti????atata am facut azi noi 2 si cate mai avemmmmmmmmmmmmm...cine se mai boteaza maine?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita 
DarkBendis spune:
Ufff... la noi tare e urat afara! Ploua si bate vantu'... deci azi nu ne ducem in parc. Numa' bine ca azi e zi de facut ordine in casa - ca maine vine soacra cu sotul ei si la noi e ... cam vraiste
. Iar deseara mergem iar in musafirlic... de data asta la Sterling (cam o ora distanta), la o zi de nastere
LA MULTI ANI bebelusilor sarbatoriti azi... inclusiv lu' bebe mic al nostru care face 4 LUNI 
!!!
Spor la pregatiri mamicilor care boteaza/se cununa/fac chef week-endul asta.
Bebelusi, ma bucur ca a trecut cu bine si vaccinul asta! Imi notez reteta ta, chiar mi se facuse pofta de orez. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
DarkBendis spune:
Mda... iara am reusit (nu stiu cum) sa postez de 2 ori ![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
ada_coman spune:
Buna ziua fetelor!
Intru repede sa urez La multi ani sarbatorilor de azi:
Mister Mister de Dark

Alexandru de Kristinutz 
Victor Martin de Crisspoliss 
Arianna Timea de Fil_Lily 
Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!! 
Uram numai bine bbilor care vor fi crestinati week-end-ul asta!
Si parintilor rabdare, liniste si spor la organizari. 
Casa de piatra Lisa! 

Noi avem o mica indigestie, nu stiu de unde luata (toti 3 mai putin karina). Sper sa nu fie nik grav. 
O zi frumoasa va doresc! 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
veronica75 spune:
Salut fetelor,
Printesuca mea a inceput sa gangureasca minute in sir
, aseara am stat la discutii vre-un sfert de ora, dupa care a adormit
imi venea sa o mananc
si pt. prima oara a dormit de pe la 12.00 pana dimineata la 6.10
...cand m-am trezit nu imi venea sa cred...crestem, crestem
.
La multi ani! pt licuricii sarbatoriti astazi
- Mister Mister de Dark
- Alexandru de Kristinutz
- Victor Martin de Crisspoliss
- Arianna Timea de Fil_Lily
si distractie placuta celor care au botezul 

Lisa - Casa de piatra
fericire si multa sanatate la toata familia 
Ada - sanatate
sper sa va reveniti repede si sa nu fie nik serios.
Fotografii noi si vechi 
http://b1.lilypie.com/Q3wHp1.png