Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 8
flowerbee spune:
Miere, Chicco are un produs de desinfectat obiectele pt bebe, l-am vazut in farmacie si in supermarket. Cred ca o sa il iau si eu pt ca Alexia baga in gurita jucariile. Nu le apuca voluntar insa daca sunt in manuta, le trece prin gurita.
Micola, si Alexia se intoarce de la parte pe spate, dar dr cica trebuie sa o mai tin pe burta ca sa se intoarca si de pe burta pe spate. Incet-incet. Nici eu nu cred ca e o problema, sunt mici bebeii nostri.
Lisa, Casa de Piatra! Sa fiti fericiti!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
micola spune:
Mai zi, Miere 
de
Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi!
!
!
flowerbee spune:
Miere, uite ce scrie despre Chicco Dezinfectant. Da un search pt ca eu nu pot pune linkul pt ca e considerat reclama:
Solutie de sterilizare la rece a biberoanelor, tetinelor si a accesoriilor biberoanelor.
Articolele se introduc in solutia formata din dezinfectant si apa si se lasa acolo timp de 30 minute. Toate articolele trebuie spalate inainte de sterilizare.
Inaintea folosirii lasati articolele sa se usuce. Nu le clatiti.
La concentratia indicata in prospect, solutia nu lasa nici un gust pe obiectele sterilizate.
Solutia de sterilizare este activa 24 ore.
Bee
flowerbee spune:
Micola, ce mai face Alexutu tau? Nu ne-ai mai povestit!
Bee
micola spune:
Si eu am solutie dezinfectanta de la Chicco. o foloseam inainte, cand ii dadeam completare, dar acum am uitat de ea, noroc cu Bee,
. O puneam seara si o schimbam seara urmatoare. Si tocmai am observat azi in Carrefour ca era la 27 lei, pe cand eu am luat-o din Auchan cu 18 lei..
Bee, multumesc de intrebare, suntem f bine. Cu exceptia faptului ca tati e hotarat pe diversificare, ca el ia de bun tot ce spune doctora... Si el si mama mea ma bat la cap sa-i dau lapte praf completare
, ca sa se mai ingrase...La 3 luni avea 5800 g, nascut cu 36oo. Dar eu ma tin tare pe pozitii
. O sa mergem si la alt doctor, dar mai trag eu de timp, ca sunt sigura ca si ala o sa sara cu diversificarea ca e batran..
In alta ordine de idei, Alexutu e un copil foarte cuminte, nu plange decat cu motiv, e foarte "rau de foame" daca pot sa zic asa, adica atunci cand ii e foame si nu ma duc la el sa-i dau sa manace nu ma mai inteleg cu el...Asa ca am inceput sa sar cu sanul la el toata ziua, imediat ce se trezeste, mai ales. Si mai plange la baita, trebuie sa-i cant sau sa-i pun muzica pt copii ca sa fe cat de cat linistit. Aaaa, si nu mai incape in albie...cand il pun pe spate impinge cu piciorusele si se loveste cu capul de marginea cealalta..Si as vrea sa cumpar si eu reductor, dar nu stiu cum arata...
Abia luni merg cu tati la cumparaturi..
In rest, e un copil foarte vesel, toata ziua zambeste cu gurita pana la urechi :), ma topesc dupa el
. Ii place cand ii spun: te iubesc", atunci e cel mai fericit si cand ii cant
. Am descoperit un cantec pe care mi-l canta mie mama, si care m-a marcat foarte mult, cand eram micuta: A venit un lup din crang http://www.trilulilu.ro/voleta85/2fb80dd9f21ea8. La cateva zile imi pica pe cate un cantec si i-l cant numai pe ala.
Si cand adoarme mai greu, ii pun cantece de leagan de pe trilulilu si gata..
hai ca m-am intins..
.daca m-ai intrebat...
Luni pun si poze recente, sper ca pana atunci sa le descarc ![]()
pup
de
Alexutzu 21.01.2009
!
!
micola spune:
Am plecat sa vad Boogie, pe antena 1.
mamici si licurici dragi!
de
Alexutzu 21.01.2009
!
!
Carmen_Marieta spune:
IrinaC distractie placuta maine, te asteptam cu poze!
Brandusa nu cred ca ne stresezi, ca de asta suntem o echipa, sa ne fim alaturi, poate ca vreodata am fost si noi "stresante" sau vom fi si tui nu ai zis nimic, da?? Poate ne vedem saptamana viitoare...numai sa vorbim din timp.
Patricia 

de orez "a la Bebelusi". Notat reteta!! O sa ne dai multe retete... cand vom fi cu picii la 2-3 ani..![]()
Miere mai vrem... si nu te-ai intins cat o placinta.. informatiile utile sunt mereu binevenite!!
Micola se vede ca baietii nostrii sunt nascuti in aceeasi zi! cand il descrii pe Alex parca vorbesti de Stefan... si eu ii cant, iar seara ii pun muzica de adormit bb, este un post de radio pe care il ascultam zilnic...
Imi pare rau ca se insista pe diversificare, cei din jurul tau chiar nu inteleg cat de bun si important este laptele de mama?? Oricum bine faci ca ii dai sa manance lui Alex, si eu ii dau lui Stefan foarte des, de fapt el asa mananca 60-80 ml dar des... atata timp cat pediatra zice ca e in grafic nu ma stresez..
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
Selene_Bunny spune:
miere, zice bine articolul ala.
Fetelor, eu am o intrebare: ai vostri copii dorm cu picioarele intinse? Ca Daria inca doarme cu ele flexate, nu unul peste altul, dar stranse, asa, cam cum era in uter... Ea oricum nu are piciorusele drepte - nu m-am stresat pentru asta, stiam ca e f. posibil sa nu le aiba drepte, ca nici eu nu le am, nici fratele meu, nici mama, deci it runs in the family, dar totusi, nu as vrea sa ajunga cu ele "paranteze"... Sa o las in pace sau sa iau ceva masuri? Daca da, ce?
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
crisspy spune:
Hello girls,
Sper ca sunteti toate bine
.
Bee sa stii ca nici noua nu ne place pe burtica, eu cred ca fiecare copil are ritmul lui si cand or sa vrea ei o sa stea si pe burtica si pe toate partile.
Mai nou nu ne mai place nici in brate, ori pe pat (cel mare ca al lui are tepi) ori in balansoar. Ce sa zic mie imi convine partea asta ca ma rupe de spate
.
Miere sa stii ca si eu am stresul asta cu pisicul ca o sa inghita cel mic o gramada de par. Dar desi pisicului ii este interzis in camera copilului noi mai aducem cu noi fire de par si sper numai ca nu o sa se intample nimik grav. Cu jucariile nu stiu ce sa te sfatuiesc, ca doar nu o sa stai acum sa le speli de fiecare data cand le scapa Aidan pe jos. Sau ar mai fi o varianta: sa cumparam munti de jucarii si sa le inlocuim
.
Iar ce zici tu ca ai citit mi se intampla mie si Razvanica nici 3 luni nu are. Cand nu mai vrea sa manance imi da biberonul cu limba afara si daca atunci cand era mai micutz i-l mai pacaleam si mai manca, acum sub nici o forma nu mai vrea. Iar cu privitul.... ehe ... ma urmareste cand ies din camera si odata iesita din campul lui vizual incepe sa scanceasca. Cum apar... apare si zambetul 
.
Si nu te sfii sa ne mai pui materiale din astea, sunt foarte interesante
.
Astazi am stat la aer jumatate de zi. Am fost la fratele meu care sta la casa, bebe la aer, eu la gratar
. Frumos ce sa zic, numai ca tati a fost plecat din Buc.
Si... am primit si o veste buna: cumnatica mea este insarcinata 

. Au o lunita insa nu vor sa anunte inca ca sunt cam sceptici. Ziceau ca i-a venit totusi CM si le e cam teama. Au de ce? Eu sunt asa de bucuroasa pentru ei si sper ca totul sa mearga bine.
Cam atat... si eu m-am intins ca o placinta...

Crisspy mamica fericita de
Razvan Andrei 16.02.2009
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#
bebelusi spune:
Crisspy felicitari pentru cumnata ta!Sa fie intr-un ceas bun.
Miere foarte interesant ce ne0-ai scris, si Vlad face asa.
Miere sa stii ca eu nu o sa ma stresez foarte mult cu spalatul jucariilor ca o sa o iau razna. Pe cele de plastic o sa le spal sau o sa le sterg cu spirt o data pe zi iar pe cele de plus o sa le bag la masina de spalat, dar nu zilnic. Cred ca asa li se mai si dezvolta sistemul imunitar.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"