Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 25
iuliacris spune:
Crisss, si eu am tot avut emotii ca nu mananca pitica mea cat ar trebui, dar se pare ca stie ea mai bine ca mine. Stie Vitiusha ca ai de lucru, de-aia doarme. M-am uitat pe reteta, se pare ca i-a prescris Tri-Vi-Sol(vit. A, C si D), 1ml pe zi. Bine s-asa. Banana cream pie zici
.
Oxigen, sa-i dea DD sanatate Mariucai tale!
Poze
Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)
crisspoliss spune:
Trivisol luam si noi.
Banana cream pie se face super usor, zici ca-s gravida ca de o saptamana tot asta visez si mi-era lene s-o fac. Deci se face un aluat..eu nu ma omor cu aluatul, asa ca-l fac din biscuiti graham, dar poti folosi orice biscuiti vrei. Deci razi bicuiti cat de-o cana, amesteci cu o lingurita de zahar( daca nu sunt prea dulci) si vreao 3-4 linguri de unt topit. Unii mai pun si un ou, dar eu nu. Amesteci toate astea si asezi aluatul intr-o tava de placinta rotunda,cu grija sa acoperi toate marginile. Il pui la rece o ora. intre timp se face umplutura, care e budinca. Eu o fac cu 2 cani de lapte, 3 linguri de faina, 3 galbenuse de ou si juma de cana de zahar( am pus zahar brun) si esenta de vanilie si putina scortisoara.( se fierbe laptele, se adauga faina diluata in lapte rece impreuna cu zaharul, cand incepe sa fiarba, iei putin din compozitie si pui peste cele 3 galbenusuri si omogenizezi tot, dupa care se pun galbenusurile in cratita cu lapte si se amesteca continuu, se pune vanilie si ce mai vrem si 3 linguri de unt)TAiem 2 banane felii subtirele, le asezam in tava cu aluatul si turnam budinca. Eu o pun direct in frigider dupa ce o acopar cu o folie de plastic. Dar altii o pun in cuptor inca juma de ora...desi chiar nu are nevoie. Se orneaza cu frisca. Si asta e budinca americana
Un secret ar fi sa inlocuim o cana de lapte cu o cutie de lapte de cocos, iese tare buna..nu stiu daca se gaseste in Ro.
Crisss mami de pui mic
crisspoliss spune:
Acum 2-3 zile cand mi-a implinit copilul 3 luni mi-a facut un cadou super. A intins mana si si-a luat jucaria pentru prima data( o are pe "sofie la girafe") De-atunci e fascinat de orice obiect, dar mai ales de parul meu pe care-l trage vanjos de-am zis ca o sa-l tai..asa ca nu mai pot purta nici cercei, nici margele
Si ieri i-a demonstrat la doctor cum se stie el intoarce de pe burta( acasa ii e lene sa o faca, dar la doctor n-avea treaba) Azi am descoperit ca-i place "Du-ma acasa mai tramvai", si ma bucur ca imi mai amintesc si eu cate ceva, ca pana acum in pana de inspiratie ii cantam tot" un Elefan se legana pe o panza de paianjen" pana imi venea sa ma urc pe pereti.
Crisss mami de pui mic
DarkBendis spune:
Criss, si noi avem pe Sophie La Giraffe - chiar azi e prima zi cand i-am dat-o
Aici Sophie e considerata Best Buy pentru teething... se pare ca tare le place la micuti sa o molfaie ![]()
Noua aici nu ne-au dat nici un fel de vitamine... am intrebat pediatrul si a zis ca ne da de la 6 luni, tot un complex A, C SI D. Joi mergem din nou pentru vaccinul de la 4 luni si ii mai bat nitel la cap.
Me'c la nani ca-i tarziu. 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
Our Goblin Prince
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
iuliacris spune:
Bravo, Crisss, ce conteaza daca-i categoria pana daca-ti face asa surprize faine! Si eu pusesem ochii pe Sophie. Am crezut ca am scapat de necaz cu vaccinul. Vezi de treaba, s-a pus pe niste urlete acum o ora cum n-am mai auzit-o niciodata. Acum sta pe pieptul meu, s-a potolit dar tot se mai vaita din cand in cand, saraca. Poate ma lasa sa ma uit la NCIS ca tocmai a inceput.
Poze
cris30 spune:
Criss spor la impachetat , inchiriati un truck sau angaja-ti o firma specializata in mutari?/Sa va priasca mutarea si sa va simtiti bine la Chicago.Sigur o sa va intalniti cu Lisa acolo
.
Julia pai aveti si voi falcute, am intrat la semnatura si am vazut pozele noi.Incerc sa-mi dau seama cu cine seamana mai mult, se pare ca o sa fie blonduta
.
Lisa unde sunt pozele de la fotograf???
.Ati fost originali amandoi
, mi-a placut tare mult poza in care erati toti trei imbratisati pe ringul de dans.
Bebelusi ai fost tare frumoasa la botez, mi-a placut cum ti-ai aranjat parul, l-ai vopsit sau mi se pare mie??
http://b1.lilypie.com/iAvwm5.png
crisspoliss spune:
Iulia, asa a facut si Vitiusha la primul vaccin, a plans incontinu timp de o ora, am inteles ca e de la Dtap, partea de pertusiss care ii face sa planga asa. Acuma am facut numai polio si ala pneumococal, si alea n-au avut efecte( decat ca l-au ametit bine de mi-a dormit o gramada)
Cris, cred ca o sa inchiriem un camion, dar o sa-l conduca altii( de la o firma). De impachetat si pus in camion ne ocupam noi. Eu o sa zbor cu Vitiusha si sotul o sa conduca masina.
Crisss mami de pui mic
iuliacris spune:
Cris30, cam toti zic ca seamana cu Cipri, eu nu-mi dau seama. Parul e tot ca la nastere, nu e blond, dar e destul de putin in fata si asa pare in poze. Eu am fost blonda cu carlionti cand am fost mica, acum sunt bruneta cu parul lins![]()
Crisss, asa deci, Dtap-ul e de vina. Bine ca s-a linistit pana la urma, a si mancat si acum doarme. Greu cu mutatul asta, of, of.
Poze
cristi_2003 spune:
neatza
selene - e posibil sa nu ai succes cu sucul de morcovi. la carol uneori e ok cu suc de mere golden, ca e dulce. da nici asta de fiecare data
bebelusi - eu nu mai alaptez, si cand mi-a plecat laptele de deprimare mi-am luat pipe. inca le pipez.
miere - si pe aici scrie sa le dai numa cu lingurita. da asta cred ca e de la 6 luni. oricum, ce sa fac daca cand vede lingurita refuza sa deschida gura, ba mai si intoarce capul. in schimb cu biberonul accepta exact aceeasi mancare. plus ca o data de la papa data cu lingurita era sa vomite. se va obisnui el si cu ea, da daca acuma nu e pregatit nu vreau sa-l chinui prea tare. plus ca el cred ca asociaza lingurita cu picaturile... si alea nu-i plac deloc.
bee - foarte rar mai simt si eu zona operatiei.
o intrebare mai aiurea - voi aveti chef de secs? ca io rar de tot. si nici atunci nu asa, ca in tinerete. se poate face/lua ceva?
important news - am ajuns la 57 de kg. doar 5 mai am de dat jos.
Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)
http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png
http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/
rein spune:
Dark, nu toti copiii au eruptii dentare dureroase. Poate voi o sa fiti norocosi ![]()
Stiu parinti care nu si-au dat seama cand si-au 'mobilat' copilasii gurita.