Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 26
oana_vr spune:
Buna dimineata mamicile...La multi nani tuturor licuricilor si multa multa sanatate!
[b]IrinaC[b/]vazut poze superb Andrei sa va traiasca si sa va bucurati de el
Sa le fie de bine tuturor crestinatilor....

Aalina spune:
Ploua. Bani nu am , copii nu mai fac. Asa ca nu am chef de nimic. Asta mic e marait. Si il cred ca si eu am exact aceeasi stare. Numa ca pe mine nu ma leagana nime ![]()
Ca vorbeati de tigari. Eu una rezist eroic. Am savurat intr-o noapte o tigara in vis de ziceai ca placere mai mare pe lumea asta nu exista. Insa nu am de gand sa ma reapuc mai ales ca alaptez. Sunt clipe in care imi lipseste tigara dar in general nu prea ma gandesc la asta. Nici cafea nu beau ca nu ar avea farmec fara un fum. Am noroc ca nici in jur nu am fumatori acum si asta ma ajuta.
Selene_Bunny spune:
cristi, o sa incerc azi cu suc de mar. Daria nu cred ca are o problema cu lingurita, la inceput, ii dadeam Sab Simplexul cu lingurita, pana cand am renuntat si i le dadeam direct in gurita, lasam sa picure alea 15 picaturi...
Cat despre "X", eu am chef, da, desi, la inceput (pana sa faca Daria 4 luni), parca mi se dusese toata dorinta... E si chestie de ambianta - si eu zic "sa nu ne auda copilul", plus ca mie imi place sa fiu singura acasa si / sau alti stimuli - lumina, intuneric, dush...
Insa, ca ma bateti, ca nu, eu va zic ca nici pana acum nu am fost la controlul medical (ginecologic) postnatal.
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
Selene_Bunny spune:
Alina, cu Billy am vorbit eu, se muta in casa noua, deci super ocupata... Si acum ma gandesc ca Ana-Maria ei face imediat 5 luni... Cand au trecut, oare???
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
flowerbee spune:
Buna fetelor,
Tocmai am vorbit cu Naty. In continuare nu are calculator, insa va transmite salutari. Ea si fetele sunt bine, puiul mic merge mai incetisor cu greutatea dar merge ceee ce este f important iar per ansamblu este ok, mai ales ca si-a dublat deja greutatea de la nastere.
Bebe a mea tot mucoasa este si tot ii curg ochisorii. Ca sa nu mai zic de gatut. Uffff, oare cand ii trece????
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Aalina spune:
Fetelor am pus pozici cu hainutele pt botez ![]()
Si cu ocazia asta am vazut si un bb Aidan scumpic.
bebelusi spune:
Oana sa stii ca al meu se culca la 9-10 seara si se trezeste la 2 si apoi la 6 dimineata. Cand era mai mic se trezea direct la 5 dimineata.
Acum sunt moarta de somn ca azi noapte iar s-a trezit la 2 la 4 la 6, nu stiu ce a fost cu el.
Miere da-ne si noua reteta de somn a lui Aidan. Parca ai zis ca doarme noaptea mult.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
jasmi spune:
si iulia doarme toata noaptea.
inainte cand se trezea lasam lumina difuza, nu-i prea vorbeam, nu ne jucam..atata cat ii dadeam sa pape. nici de schimbat nu prea umblam la scutec - decat daca era grav
- acum scutecelul e uscat dimineata
Jasmi -
de Iulia scumpa (10 februarie 2009)