Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Intru si eu ca pana apuc sa scriu se inchide capitolul Noi suntem ocupati cu impachetatul, deja am obosit...si nici nu se vede ca as fi facut ceva. MAine trebuie sa-mi dau demisia de la serviciu, si mi-e tare greu ca asa imi plac oamenii cu care lucram, sunt tare de treaba si parca nu imi vine sa ii las balta, ca se bazau pe mine ca ma intorc.
Am fost ieri la doctor, la 3 luni avem 5,7 kg . A facut puiul si 2 vaccine, mi s-a rupt inima cand a plans de l-a intepat cu acul.
Lisa, vazut poze, sunteti niste frumosi si fericiti toti 3, de-abia astept sa va cunosc. Alina si VEronica, aveti niste fete frumoase foc. Inca nu am vazut alte poze, ca nu mi se deschide mailul. BA am vazut pe-ale printisorului lui PAtricia

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Bebelusi, parca mie mi-a zis cineva ca ceaiul de tei nu e foarte bun la baieti in general, pana la varsta de 10 ani..desi eu cred ca in cantitati mici si nu foarte des e ok

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Miera, am intrebat ieri doctorul de morcovi si sucuri naturale aici, mi-a zis ca morcovii sunt ok daca ii cuperi organici si ii cureti de coaja( nu stiu cine aici nu-i curata). Mi-a zis in general ptr bebe sa-i cupar doar alimente organice ptr inceput..si asa nu mananca el chiar atat. Cred ca o sa incep sa-i dau intr-o luna cate o lingurita de suc. A, si a mai zis sa fie proaspete cat de cat, adica nu lasate de pe-o zi pe alta.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

raspund si eu pe mare fuga
LMA celor sarbatoriti zilele acestea cat am lipsit

LISA ai fost superba ... de fapt toti ... pozel sunt minunate .. voi incerca sa fac ce am promis ... sper sa si reusesc

noi alergam cu pregatirile de botez ca avem 150 de persoane ... sunt full ... nu mai stiu de mine ... curatenie, cadouri, imbracaminte, bauturi ... etc ... sper sa ne ajute Dumnezeu sa le dovedim ...

va pup

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Si eu intru repede-repede...pana nu trece ziua cu totul

LA MULTI ANI licuricilor sarbatoriti azi: Maria de Oxigen, Vlad de Bebelusi, Luis de Yashy si Alexandru de Ingrid, sa creasca mari si sanatosi si numai bucurii sa aiba impreuna cu familiile lor

Si azi o zi oribila... ploaie si vant... deci afara nu am iesit deloc... iar acum avem musafiri (ca e marti)

Deja lui MisterMister i se vad dintisorii in gingie... deci ma gandesc ca in curand o sa cumparam teething gel... ca vom avea nevoie De colici am fost scutiti... da' de eruptiile dentare nu avem scapare

Am vazut poze tare frumoase de licurici: Anuta, Daria, Karina si surioara, Robert, Maria, Thea, Ioana, Sabina, Daria de Cris, Vladut (wow Bebelusi, da' tu esti subtirica bine... model, ce mai!), - avem niste copiii tare frumosi, fetelor! Si cum cresc....

Oxigen imi pare rau ca puiuta ta mai are cateva probleme, sper sa se rezolve cat mai repede toate

Lisa, ma bucur ca a iesit nunta asa cum va doreati, CASA DE PIATRA! inca o data si multi multi ani fericiti impreuna

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

Our Goblin Prince

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

DYA, ne-am intors si noi de la vaccinul de 2 luni, prima doza de rotavirus trebuie data pana la 14 saptamani si 6 zile, ultima doza nu mai tarziu de 8 luni, se dau doua sau trei doze in functie de brand.
Carla are la 2 luni 5,500kg, 61cm , circumferinta capului 38,5. A plans tare cand a impuns-o, dar a durat doar 1 minut plansul. De trei ore de cand a primit vaccinul tot zambeste, am fost si la restaurant sa mancam si s-a comportat ireprosabil, nici macar un scancet n-a scos. Sper s-o tina tot asa. Mi-a dat si prescriptie pt. vitamina D.

Crisss, spor la impachetat, de fiecare data cand m-am mutat mi s-a strans sufletul putin in special dupa oamenii pe care-i las in urma...S-aveti o tranzitie usoara

Lisa, tare frumosi sunteti, mi-a placut dansul in trei...am recunoscut costumasul cu retuste

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Iulia, ce mare e printesa ta. Al meu e cam la categoria pana, ca la 2 luni avea doar 5 kg. Acuma doarme dus, de ieri de la vaccin tot asa imi face..e liniste totala in casa, eu tot umblu de apucata ca parca imi lipseste ceva..galagiaIn loc sa stau la impachetat eu ma dau pe net.. si am plans de numa la povestea lui Fabian
Am vazut toate pozele pe net, sunt copii astia niste frumosi de imi vine sa ii mananc pe toti. Cris, fetita ta e asa de mare, nu imi vine sa cred. Si ma uitam la Lachlan si mi se pare ca seamana cu Vitiusha al meu putin, ca tare mai zambeste. Bee, are bebele tau niste ochi fermecatori Si ma uitam se bucuroasa e fetita lui Selene cu taticul ei.

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Ah, am uitat sa zic, si noua ne-a dat vitamina D, eu ii dau o data la 2 zile. MA duc sa fac o banana cream pie sa le duc maine la serviciu, poate asa sa nu se supere prea tare pe mine( il iau si pe Vitiusha sa le zambeasca fermecator)

Crisss mami de pui mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Seara buna fetele,

Oxigen, si noi am inceput cu cereale seara. Mie mi-a zis asa d-na Dr. prima data pui o jumatate de masura de cereale in bibele de seara (masura luata de la cutia de lapte), a doua zi o masura intreaga, a treia zi o masura si jumate...si tot asa pana este suficient de gros ca sa poate fi tras de bebe prin tetina, ca daca e prea gros nu mai curge cum trebuie si se enerveaza bebelusa. Succes!

Pati, esti FFFF frumoasa si ai un corp de invidiat! Are cu se mandri tati si Vladutz . Ati fost niste superbi la botez, TOTI!

Fetelor, eu nu am mai intrat si nu mai stiu nimic de Naty! A mai scris? Ce mai stiti de ea? Si de Billy la fel...

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Criss, cum se face banana cream pie, ca mi-ai facut pofta si suna tareee bine :-). Da-mi si mie reteta please. Si succes maine!

Cami, tinem pumnii sa iasa bine botezul! Sa va distrati si pupa fata si din partea noastra

SABINA-MARIA (29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA (9 octombrie 2006)
Mami de printesa ANA
Mami de printesa SABINA

Mergi la inceput