Licurici de ianuarie-februarie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 23
bebelusi spune:
Fetelor am mai pus cateva pozici si pe mailul comun la sesiunea photo.
Miere stiu ca mi-ai zis cum sa fac cu fotografiile dar imi e cam lene sa fac asta
Fetelor eu ieri am tras 3-4 fumuri dintr-o tigara, e grav tare?
Cele care au fost fumatoare inainte de nastere nu poftiti? Eu nu am mai fumat din ziua in care am aflat ca sunt insarcinata.
Noi am fost la plimbare si am dormit tot timpul. Fiu-meo zici ca stie ca a facut trei luni, de ieri a inceput sa manance la 4 ore in loc de 2-3 ore 

Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
pe noi ne gasiti aici:
Bebelusi,pe shutterfly,poti sa pui cate poze vrei tu,free!!!
ENJOY!!!
am sa mai pun mai multe,azi le primesc la ora 1,de abia astept!
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
Oxigen spune:
Multumim pentru urari.Sa ne traiasca copilasii si sa fie sanatosi.Azi Mariuca a facut 4 lunite. Am fost la doctor si dupa masuratori avem asa:
PC - 42 cm (cranian)
PT - 44 cm (toracic)
Lungime - 58 cm
Greutate - 5700 kg
Mi s-a spus ca are perim.cranian cam mare si diagnosticat-o cu OXICEFALIE.Ne-a marit doza de D3 la 4 pic pe zi, calciu 2 lingurite pe zi, fier 3 pic pe zi si vitamine pentru sugari.
Sunt fericita ca de cateva zile mananca mai bine fata mea adica de la 50 max 90ml a ajuns si la 160 ml.Acum mai mancam doar o masa san ca nu mai am de atata stres si suparare.Ne-a zis sa-i punem de acum si cereale in lapte seara dar nu mi-a zis cate cupe.
Rog mamicile cubebei de 4 lunite sa-mi spuna si mie care sunt masuratorile lor si daca stie cineva ce inseamna oxicefalie sa-mi spuna si mie ce si cum se trateaza. Va pupam
Voi dati bebeilor suc de fructe? Le place?
Andreea, mami lui Alex
11 ani si Maria Teodora
nascuta pe 05.01.2009
POZE CU NOI http://picasaweb.google.ro/andreeazamfir1
Aalina spune:
sarbatoritilor.
Eu sunt super mega obosita. Am umblat zilele astea de am capiat. Dar a trecut cu bine ziua lui Dorian (Ada, Ciufik
), a fost incantat de cadouri. Azi am primit si eu unul: un sterilet nou nout
Asa ca 5 ani am inchis pravalia.
Am umblat cu dosarul pt. CIC si evident de la job mi-a gresit adeverinta (desi i-am desenat ca nu e ok) asa ca tre sa mai bag o tura.
Drumuri si pe la finante, o sa ne omoare birocratia asta. Da in mare am cam terminat.
In schimb i-am gasit la Fabi hainuta de botez care mi-a placut.
Am vazut poze superbe de licurici deliciosi si mamici 
Va pup
ada_coman spune:
Buna seara fetelor!
Noi am fost la vaccin azi, Karina nu a plans deloc ca era ocupata cu o jucarie 

La multi ani! sarbatoritilor de zi!!!
Sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!
Vladutz
sa fii sanatos si sa incanti viata parintilor tai! 
Am vazut poze cu Ana ciufulita
FFFF frumooooaaaasasaa!!! 
Merg sa mai vad pozeeee 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
flowerbee spune:
Oxigen, felicitari pentru cele 4 lunite ale puiului!
Nu stiu ce inseamna oxicefalie insa stiu ca multe chestii care apar la sugari se corecteaza in timp.
Ma bucur cand aud ca bebeii incep sa pape. La mao mult si la mai mare! Sa stii ca si bebe a mea papa max 90-110 ml, asta cand ii mai fac proba suptului (doar cand vad ca stagneaza sau scade in greutate).
Si noi luam polivitamine pt sugari, asta de vreo 3 zile si sper sa ne mai creasca pofta de mancare. Tu ce vitamine ii dai? Eu ii dau Infant Formula de la Calivita, vitamine (in special B-uri) pt prematuri si sugari micuti.
Succes cu diversificarea! E greu la inceput, dar o sa va obisnuiti. Eu deja ii dau orez bebitei si ii place f mult.
Fetelor, pe voi va mai doare zona operatiei, uterului si ovarelor? Pe mine cam da.
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
flowerbee spune:
Aoleu, trece ziua si eu nu am urat La Multi Ani sarbatoritilor zilei!!!!! Sa fiti sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii!!!!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
Selene_Bunny spune:
Bai, fetelor, eu tocmai am descoperit ca al meu copil e oarecum pe invers...
Adica eu ma tot preocupam sa fie bine imbracata, sa nu-i fie rece, sa nu raceasca, ea mereu avea manutele reci... No, azi a stat in body cu maneca scurta, si afara, si in casa, si le avea calde... 
Azi i-am dat si prima lingurita de suc de morcovi. A luat-o, s-a strambat, a inchis gura si a lasat-o sa-i curga pe la colturi, pe barbetica... Io ce sa pricep de aici?
Este Baby Expo la Bucuresti si apoi la Cluj... In mai la Bucuresti, in iunie, la Cluj...
Am vazut si eu poze faine, faine...
LMA sarbatoritilor de azi!
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
ada_coman spune:
Selene eu am inceput cu suc de mar si tare ii place. Imi aduc aminte ca Dariei mele nu ii placea sucul de morcov si nu am insistat, ca oricum l-a primit mai tarziu fiert. Tre sa ai rabdare, iar daca vezi ca nu papa, incerca altceva.
Multa bafta!!! 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
bebelusi spune:
Fetelor am iesit azi in parc cu o prietena care are o fetita de un an si 3 luni. Mi-a spus un truc de cum sa facem sa accepte bebe laptele praf cand vrem sa renuntam la alaptat: sa amestecam laptele cu ceai de tei, cica seamana mai mult cu laptele de mama.
Mona ti-am zis si pe mine ma mai doare operatia din cand in cand cred ca e normal.
Lisa imi place mult cum ati fost imbracati la cununie, original.
Baiatul meu a inceput sa se joace cu jucariile, 
le baga in gura, dar dupa un timp ii scapa din mana.
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"