Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ce-mi place cand citesc vesti frumoase de la voi!!!

Floricik felicitari ptr bb care l-a fcaut fericit pe tati!!! Sa creasca mare si sa vina pe lume sanatos si frumos

Laurairina, moaaamaaa!!! 13 saptamani!!! Ce mult mai am eu pan acolo... abia astept! Acuma o eco la Iosup ti-ar satisface curiozitatea si ti-ar spune daca e fetita sau baietel.... Doamne Ajuta!!! La mai mare!!!

Cami, bafta multa maine sa-l vezi pe bb sanatos si zglobiu si sa te intorci cu vesti bune la noi!

Cine mai merge la echo zilele urmatoare? Ce mult as vrea si eu sa merg mai repede dar o sa fiu cuminte si o sa merg pe 27 cand am programare... Voi avea atunci 10 saptamani spre 11 si sper si eu ca bb va creste frumos si sanatos!
Ptr toate fetele, sa piara greturile si sa treaca timpul cat mai usor Eu azi am poftit la gogosi de casa dar cum sunt inca la servici si ajung acasa la 21 ora romaniei nu stiu daca ma mai apuc de framantat

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Camy_Pus bafta maine la consult. Tie ti-au recomandat cumva Bitestul? Mie da, dar nu stiu daca sa-l fac.

Larisel eu am facut prima eco la 5 saptamani si 3 zile cand a vazut sacul gestational si vezicula vitelina. Urmatoarea, am facut-o la 6 saptamani si 4 zile. La ceea de a doua a vazut si masurat sacul gestational, vezicula vitelina si embrionul. Tot atunci s-a vazut si activitatea cardiaca. O sa vezi ca palpaie un punctulet pe ecran. Deci, tot asa ar trebui sa vezi si tu.

simina_kin felicitari pentru 12 saptamani. De saptamana viitoare treci in trimestrul doi. Eu, azi, am implinit 7 saptamani. De abia astept si eu sa ajung la 12-13 saptamani. Iti faci bitestul?

laurairina bine faci ca sarbatoresti un pic mai devreme. Felicitari. AI trecut in trimestrul 3. Bravo.

Pupici

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Salutare mamicutelor,

Eu am petrecut un weekend frumos (la tara, la mami), dar s-a terminat si maine mai incep lucrul, dupa o luna de pauza.
Nu prea am timp ca trebuie sa ma pregatesc pe maine, dar vreau sa va invit, pe toate, la gogosi. Am facut azi pentru tot satul. Deabia reusea mami sa le imparta prin vecini, asa-i la tara. Dar au ramas si am adus si cu mine.
Va pe toate,

CRIS 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_boc spune:

Maine facem 7 sapt. Mi-am si schimbat semnatura.
Ce mult mai e pana joi ce ajungem la dr sa auzim inimioara.........

CRIS 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Gagici, ma bucur ca azi sunteti mai vesele.
Pupici pe burtici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Vreau si eu gogosi

12+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Camy_Pus bafta maine la consult. Tie ti-au recomandat cumva Bitestul? Mie da, dar nu stiu daca sa-l fac.

Larisel eu am facut prima eco la 5 saptamani si 3 zile cand a vazut sacul gestational si vezicula vitelina. Urmatoarea, am facut-o la 6 saptamani si 4 zile. La ceea de a doua a vazut si masurat sacul gestational, vezicula vitelina si embrionul. Tot atunci s-a vazut si activitatea cardiaca. O sa vezi ca palpaie un punctulet pe ecran. Deci, tot asa ar trebui sa vezi si tu.

simina_kin felicitari pentru 12 saptamani. De saptamana viitoare treci in trimestrul doi. Eu, azi, am implinit 7 saptamani. De abia astept si eu sa ajung la 12-13 saptamani. Iti faci bitestul?

laurairina bine faci ca sarbatoresti un pic mai devreme. Felicitari. AI trecut in trimestrul 3. Bravo.

Pupici

7+

Vineri ma duc la control, nu stiu ce mi-o face...ce considera doctorul ca tre sa fac , aia fac!!! Am asa niste emotii...si pana vineri mi se pare un an......n-am mai fost la control de la 4sapt si 5z, iti dai seama ca va fi prima oara cand imi vad bebita(ca eu cred ca-i fata)

12+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Eu azi am facut clatite si supa cu galusti. Am mancat trei portii de supa . Nu-mi vine sa cred la ce greturi am avut pana acum. Pt cine vrea mai sunt si clatite si supica...
Pupici

11+

Mergi la inceput

Am reactualizat lista cu sarbatorite, si-am vazut ca am avut o sarbatorita pe 1Mai , asa ca spun acum:

Maddy

12+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata fetelor,

va urez o saptamana cat mai placuta, mai ales pt. cele care merg la dr. sa-si vada

am de-a treaba de luni dimineata de nu-mi vad capul...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Directionati 2% din impozitul pe venit si viata animalutelor comunitare va deveni mai buna www.asociatiaclopotel.com

Mergi la inceput