Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Neata la burticoasee!
Am intrat asa mai de dimineata sa va urez o saptamana cat mai usoara...si numai vesti bune!
Ii tin pumnii si lui Camy, care acum e la Cluj, sa vina numai cu vesti bune!
Simina, sa treaca saptamana mai repede sa te intalnesti cu bebitza ta cu ''fustita''!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata burtici, azi facem si noi 9 saptamani.....dau si eu un ceiuc, un cafeluta slaba, o bericica, o prajiturica, o limo...ce vreti voi...

offff doamne, de cand am intrat si am citit despre alina, nu ma pot opri din plans, de ce oare se intampla asa ceva? mai intai l-a pierdut pe bebe, apoi s-a dus ea........sincere condoleante familie....D-zeu s-o odihneasca in pace !!!

eu sunt mai binisor cu datu-l la rate...dar ceva ii extraordinar de ciudat...daca sunt acasa absolut orice vomit, chiar si apa...daca mananc la mami sau la soacra nu am absolut nimic...
am fost sambata la padure, am mancat 9 mici , nu am mancat in viata mea atatia mici, cel mai mult am putut manca 4, acuma 9...la samburel i-or fi placut micii... si nu am avut nimic...
eu merg la eco in 15, abia astept....voi avea atunci 10 sapt si 4 zile, sper sa vad un bebe micut ghemuit acolo

bun venit noilor gravidute, sarcini usoare si bebei la termen

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

9+

strumfulet + poza strumfulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Adriana si eu am avut chestia asta cu mancatul la mama. Cand mancam acasa nu imi pria nimic dar cand facea mama mancare si nu simteam mirosurile era ok. De cand am intrat in saptamana 11 parca nu mai am asa greturi si am inceput sa fac si eu de mancare ca nu suportam nici macar mirosul de ceapa fiarta. Ai sa vezi ca pe masura ce te apropii de saptamana a 12-a o sa iti fie mai bine.
Pupici.
O zi minunata

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelix spune:

Dumnezeu s-o odihneasca pe Alina!
Condoleante familiei!

lorelix 11+ sa fie sanatos/a
Vor exista mereu oameni care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine sa ai incredere si a doua oara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Pup fetele, iacata am revenit, daca aveti ocazia mergeti sa vedeti Parisul , am sa incerc sa citesc din urma insa este foarte multtt, asa ca o sa prind din zbor, sa nu va suparati daca va intreb chestii pe care le-ati mai vorbit.

La mine ceva greturi dupa pranz, si seara balonata, noaptea urinez de 2-3 ori. Nu am mai fumat de 3 sapt cred, nu mai suport fumul mirosul nimik

10+
http://www.popasmusic.com
www.inimacopiilor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Nu-mi vine sa cred, am ramas fara cuvinte...

Dumnezeu s-o odihneasca in pace.

Doris 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

tuturor.

Tocmai ce m-am intors de la analize (coada, dureri, nebunie, certuri, etc., toate pentru niste analize gratuite pe care ar fi fost uti sa le facem in cursul lunii, nu doar la inceput pe motiv ca apoi nu mai sunt fonduri). Maine dupa-amiaza iau rezltatele si apoi fac programarea la ginecolog. Deci saptamana aceasta fac al doilea ecograf in care sa se vada micutul meu.

Viitoare mamica in culmea fericirii 7+ (9+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

buna ,burtici! eu tocmai am luat micul dejun si acu ma delectez cu niste portocale..am scapat de greturi..
va doresc o saptamana cat mai usoara si plina de vesti bune...!!

miany
12+

Mergi la inceput

Cu atatea vesti triste ,am uitat sa va zic ca am fost la echo ..miercurea trecuta si am vazut "minunea"..am fost..cat de tare a crescut ! nu-mi venea sa cred ce vad ..e extraordinar !

miany
12+

Mergi la inceput

fetelor ..cred ca am luat-o razna...de cand am fost la echo ma uit intr-una la poza "bebelului" si nu-mi vine sa cred ce minune este la mine in burtica .....

miany
12+

Mergi la inceput