Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata dragelor

Eu am recitit ieri posturile in care se scrie despre Alina, am mai plans putin, dar azi m-am mai luminat ca aveti vesti mai bune.
Sper sa vin si eu diseara cu vesti bune, merg la echo - morfofetala de trim I... astazi intru in trim. II conform ultimei echo de la 9 saptamani, sa vedem ce zice cea de azi.

Bun venit noilor gravidute, spor in lupta cu greturile, dar suportati-le ca sunt semne f bune de sarcina. Pe mine m-au lasat pe la 9 saptamani aproape complet.
De la cele cu "vechime" asteptam vesti, poze, interviuri
all

monis 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Monis, Doamne ajuta sa fie bine la eco.
Myani sa fiti sanatosi si voiosi. Ma bucur ca ai scapat de greturi.
Pupici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Myani, stiu cum e cand il vezi, si cand vezi cat de mult a crescut de la un punctulet in doar cateva saptamani sa ii vezi capusorul, manutele, piciorusele...
Monis5 , bafta, sa vii cu vesti bune si pozeeee!! Asteptam!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Laura cum te simti in trim II de sarcina? Ti se vede burtica?

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Buna tuturor!

Eu sunt la servici si va citesc caci nu e agitatie pe aici!

Felicitari tuturor celor care si-au schimbat semnatura

Simina, bafta multa!!! Spune-mi si mie ce te face sa crezi ca e fetita??? Ca si eu imi doresc fetita si poate ai tu niste simptome prevestitoare!

Bun venit noilor gravidutze si sarcina usoara!

Eu am facut aseara gogosi pana la urma ca nu m-a lasat pofta si au iesit delicioase...sunteti invitate toate!

Am visat muuulte flori rosii vii, adica erau tufe de flori nu buchet...aveti idee ce poaate insemna?
Cami te asteptam cu vestile bune si cu noutati despre bb!!!

Va doresc o saptamana minunata!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

O saptamana usoara si cu mai putine greturi va doresc si eu!

Asteptam vesti bune de la fetele care mergeau la eco azi-maine camy_pus, monis5.

miany75 Cred ca si eu voi reactiona la fel cand imi voi vedea puiul. Felicitari!

lillyka Bine ai venit si sarcina usoara. Te asteptam sa ne spui cum a fost la control.

Ciudat, dar eu nu am greturi deloc, nici alimente care sa ma deranjeze (poate doar rosiile dar chiar am mancat cam multe in ultima vreme), dar nici pofte deosebite. Oare e prea devreme pentru greturi?
La sarcina trecuta am avut inca inainte sa aflu ca sunt insarcinata.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lidia74..asa e, am intrat in trim II . Burtica se vede deocamdata foarte putin..si ma bucur bineinteles..vechea poveste cu rochia mea de miresica.

Din pacate, cu arsurile de stomac cam nasol stau, si cu starile nasoale cam continua vad..Norocul meu e ca nu ma simt nasol non stop. Si tot nu prea pot manca orice, tot am repulsie de anumite combinatii de alimente care inainte le devoram cu placere..
Una peste alta, eu zic ca e ok si mergem asa mai departe!! ..daca nu ar fi fost sa fie stresu cu nunta mea din iunie, m-as fi bucurat altfel acum de perioada asta, si de inceputu' meu de burtica

O sa incerc sa pun poze facute acum de 1 mai la gratare pe album , sa ma vedeti ce supla sunt inca.., da sa ajung intai acasa, sa le pun pe net.

Voi? Burticile? Se vad? Vreau si eu pozici cu burtici, sau inceput de burtici..pleasseee, sa ne cunoastem si noi altfel decat asa doar prin mesaje!

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Felicitari celor care au schimbat semnatura, ma bucur tare mult pt voi!
Si tin si eu pumnii stransi fetelor care merg la eco, sigur o sa veniti cu vesti bune!
Printre altele, am aflat si eu de Alina nu mi-a venit sa cred, viata asta ii asa de cruda si de imprevizibila

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Laura draga la mine se vede un pic burtica, nu mult dar un pic se vede (miercuri fac 12 saptamani).
Va doresc o nunta frumoasa ca in povesti.
Ai sireturi la spatele rochiei? Asa ai putea sa o mai ajustezi.
Pupici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonette

Buna tuturor!

Eu sunt la servici si va citesc caci nu e agitatie pe aici!

Felicitari tuturor celor care si-au schimbat semnatura

Simina, bafta multa!!! Spune-mi si mie ce te face sa crezi ca e fetita??? Ca si eu imi doresc fetita si poate ai tu niste simptome prevestitoare!

Bun venit noilor gravidutze si sarcina usoara!

Eu am facut aseara gogosi pana la urma ca nu m-a lasat pofta si au iesit delicioase...sunteti invitate toate!

Am visat muuulte flori rosii vii, adica erau tufe de flori nu buchet...aveti idee ce poaate insemna?
Cami te asteptam cu vestile bune si cu noutati despre bb!!!

Va doresc o saptamana minunata!

mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

Nu am ceva semne prevestitoare, nici nu cred in ele...doar ca imi doresc asa mult o fata incat vorbesc despre "ea" mereu

12+

Mariana

Mazarica

Mergi la inceput