Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Doamne ce nenorocire!!!! Nu pot sa cred ca nu mai e Alunelul.

Dumnezeu sa ai grija de Bradut, sotul Alinei si intreaga familie!

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianeAli spune:

buna fetelor.

dumnezeu s-o odihneasca pe Alina, sincere condoleante familiei.

a mai trecut o saptamana, si eu ma simt la fel de rau. greturi intr-una, foame, constipatie.. arsuri.. ma cam chinuie toate. colac peste pupaza, fratele meu imi spune ca de 4 saptamani numai despre mancare vorbesc si ca ii satul deja. in 2 zile se intoarce in sfarsit barbatul meu si deja mi-e groaza ca o sa o ia la fuga cand o sa vada ce dezastru is....

va doresc la toate o saptamana usoara! v-am pupacit!

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lidia, rochia e cu corset si fusta, corsetul e cu sireturi, deci reglabil..Dar fusta deja nu imi mai vine in talie, pentru ca am luat 2 cm deja de sunci fix la talie,nu in alta parte..de cand sunt .Imi era fixa fusta cand am luat-o..acum ... Asta e stresu meu cel mai mare..
In fine...om trai si om vedea.. Atata doar, abia astept sa treaca sa scap de stresul asta...si sa rad cat de mult m-am agitat pt doar o zi..si sa va povestesc ce frumos a fooost!

Aaa..mai fetili, eu mai am un pitic pe creieri . Era cat pe ce s-o comit de 2 ori pan acu, adic sa fur neste floricele, odata niste lacramioare din fata blocului, si odata un liliac la niste vecini..da' furat se cheama daca nu ceri de la nimeni voie. Si stiu din batrani ca nu e bine sa furi ca cica se naste copilu cu diverse pete in functie de ce ai furat,(spre ex eu am in varful capului , un loc gol fara par, in forma de mar, ca a furat mama niste mere de la vecini cand era insarcinata cu mine..) Voi ce parere aveti??? Stiu ca am mai vazut fete pe strada cu ditamai petele violete pe fata, maini , vizibile si taree inestetice, si sunt sigura ca erau din nastere..

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Monis, Doamne ajuta sa fie bine la eco.
Myani sa fiti sanatosi si voiosi. Ma bucur ca ai scapat de greturi.
Pupici

Lidia 11+
Lidia,multumim de urari ....va doresc din suflet sa fiti la fel !! Sper ca tu esti k..

miany
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Laura am auzit si eu despre chestia asta cu `furatul` la gravidutze...

Ma tot gandesc ce ai putea sa ii faci fustei ca sa iti vina la nunta ca pana in iunie mai e ceva vreme...

Miany sunt ok: am inceput sa scap de greturi (yes!)

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

multumesc pentru cuvintele frumoase.cateodata si eu ma intreb cum oare de am avut asa curaj sa o iau de la capat...dar,nu stiu,parca pana sa raman gravida mi-am adus aminte numai de clipele frumoase,cum ii cantam cand era in burtica(acum asa adoarme),cum a supt prima oara, cum mergeam amandoua peste tot,si acum e la fel defapt...si sa fiu mai convingatoare uitatiaici cum a crescut micul meu pui de om....si da nu e usor ,ea e inca fff mica,nu avem nici un ajutor decat bona pe care o platim dar e fantastic sa ai copii...
felicitari mamicilor care au intrat in gasca noastra,DD ajuta sa ramanem toate in aceeasi formatie pana la final.
la multi ani mindy!
laura vei arata trasnet in rochita de mireasa!nu poate fi ceva mai frumos decat o mireasa care stie ca e si mamica
in rest va felicit pt vestile bune de la eco!
maine ma duc la eco sa vedem ce-i cu durerile astea....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Diane..de ce sa o ia barbatu la fuga???? Acu ca esti o sa te tina numai in 'palme si in puf', nu??? Trebuie ei sa inteleaga ca suntem mai ciufute, si mai schimbatoare..dar tot ale lor suntem
Al meu a avut saracu ceva soc, de cat m-am schimbat, si toata ziua rau, si toata ziua nesimtire in mine, ca nu mai fac curat, ca nu pot gati ca imi vine rau de la mirosuri...S-a tot plans el, a tot bodoganit, ba la un moment dat a indraznit sa zica ca 'ma prefac' Da la ce scandal si teorie i-am tinut pe urma, si l-am parat la toata lumea, de i-au sarit toti in cap... nu mai indrazneste sa zica ceva de rau..ma suporta asa
Off..de parca noi am vrea sa ne fie rau..si sa ne plangem, si sa ne ingrasam..hai sa fim serioase. Asa e natura, si noi urmam cursul firesc, cu bune si rele.

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Myani, stiu cum e cand il vezi, si cand vezi cat de mult a crescut de la un punctulet in doar cateva saptamani sa ii vezi capusorul, manutele, piciorusele...
Monis5 , bafta, sa vii cu vesti bune si pozeeee!! Asteptam!

Laura, 13+
poze
draga Laura ,intr-adevar e uimitor cand vezi asa o transformare intr-o perioada asa scurta de timp ..surpriza a fost totala ..si sa il fi vazut pe al meu sot ce emotionat era !!..credeam ca nu va pricepe nimic ,dar a vazut tot ..nu a mai fost nevoie de poze..

miany
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Alina ce frumusica esti (ca de altfel multe dintre fetele din odiseea noastra). Doamne Doamne sa te pazeasca si sa te ajute sa ai un bebe sanatos, inteligent si frumos. Cat despre giza ta....e o dulcica

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lidia74

Alina ce frumusica esti (ca de altfel multe dintre fetele din odiseea noastra). Doamne Doamne sa te pazeasca si sa te ajute sa ai un bebe sanatos care sa semene cu tine. Cat despre giza ta....e o dulcica

Lidia 11+

mersi ,ma faci sa...da ar fi cazul ca nr2 sa semene si cu mine,eli e copy-paste dupa tac-su....

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy 8+

povestea noastra...

Mergi la inceput