Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

LAURA,vizavi de rochia de mireasa eu zic sa nu ti faci prea mari griji ...oricum vei fi o mireasa deosebita pentru ca au o frumusete a lor ...asa ca e important e sa te simti tu bine si bebita..

miany
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

fetele , ne auzim mai incolo ...tocmai ce am papat si imi da tarcoale ...va pupsi va doresc o dupa masa placuta la toate !!

miany
12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Sar'na, fetele! Stiu eu ca sunt o ''special one bride'' ..asta ca sa fiu modestaa rauu..
Ei..e veche povestea..doar de atatea ori v-am ros urechile cu ..''imi vine/nu imi vine'' Peste fix 6 saptamani o sa va povestesc acilea, cu poze cu tot, cum fusei de 'special'

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

hmm..mai sunt fete care lipsesc de la apel...Krelia, Myrella, Edelya, ..si multe altele?? Unde sunteti gagici?? AVeti vacanta prelungita???

'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciandrea spune:

Hop si eu la apel!
Buna fetele, eu maine merg sa imi fac cateva analize, urocultura , hiv-ul si alte alea...deja am intrat in saptaman a 10, de fapt vineri fac mai exact 10 saptamani!
Va poop, si aveti grija de voi, de maine sunt in concediu dar asta nu inseamna ca nu voi fi pe forum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Cand ma laudam si eu ca n-am greturi se pare ca vor sa ma bantuie si pe mine. Asta e...mergem inainte cu curaj!

laurairina13 Eu am dat-o pe salate si ma simt bine, poti sa incerci si tu daca cu gatitul si cu mirosurile nu te impaci.

5+

asa incepe odiseea mea

Mergi la inceput

Larisel, as vrea eu salateee...dar nu imi priesc, am gastrita, si orice cu rosie, acritura, otet nu imi priesc.Chiar ieri mi-am trantit o mare salata de verdeturi si un strop ffffoaarte mic de otet..si am crezut ca nu imi mai trece, mi se intorcea tot inapoi, arsuri peste arsuri..etc..nasol tare..

Lidia74, tot m-am holbat eu pe listuta de la inceputu'cap da nu am reusit sa te gasesc... Ca voiam sa stiu data UM Simina, daca nu e pe acolo Lidia, nu e asa ca o sa o treci tu, te rog??

Laura, 13+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edelyia spune:

Hop si eu la apel!buna burticute dragute! nu am intrat de multisor si ca avem vesti rele pe forum....condoleante familiei alinei!sunt sigura ca DD ii va ajuta sa treaca peste asta mai usor.
in rest eu ma simt binisor,dimineata daca nu mananc ceva dupa ce ma ridic din pat imi iese si sufletul din mine de rau ce`mi este,arsuri ceva mai putine,mai persista cateodata si greturi,pofte....sa nu mai zic de sfanta lene(azi iar am chiulit de la cursuri..si imediat ii sesiune ).dupa 8 mai imi fac programare la mures.apropo de burticuta si mie mi se vede un pic de tot.
a si sa nu uit....Bun venit noilor burtici!sarcini usoare si la termen va doresc
va pup dulce

delia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisore spune:

Fetelor azi a fost una dintre cele mai fericite zile din viata mea: mi-am vazut mazarica care are 2.4 cm si i-am vazut si ascultat inimioara care bate cu 140 de batai/minut. Sunt in al noulea cer. Bebica e bine insa eu am o rana mititica pe col. Dar mergem cu Dumnezeu inainte si speram ca totul v-a fi bine. Azi doctora mi-a dat si lista de analize pe care trebuie sa le fac si maine dimineata sunt prezenta la medic pentru donare de sange. Va pup pe toate si azi dau de baut suculet si apa plata cu lamaie, preferata mea.

In asteptarea puiului meu!!!

7+

http://bd.lilypie.com/EONEp3.png

Puiutul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia74 spune:

Draga Laura, data UM la mine este 11.02. Nu ma gasesti pe listuta pt ca nu m-am inghesuit sa ma trec.

Stii ce ma gandeam? Daca nu o sa iti mai vina fustita ai putea sa mergi la magazinul de unde ai luat-o si sa le spui ca intre timp ai ramas insarcinata si poate ti-o schimba cu o marime mai mare ca oricum e noua. Poate gasesti intelegere...

Pup

11+

Mergi la inceput