Mamici recunoscatoare de Nov.Dec2009(16)
Raspunsuri - Pagina 14
simonette spune:
Fetelee...nu va suparati pe mine dar ma mut la mamici de pufuleti de ian-feb 2010!!! Fetele de acolo au sarcina mai apropiata de a mea si simt ca acolo as putea sa fiu mai de folos!
O sa mai trec si pe aici dar sincer nu cred ca o sa-mi simta cineva lipsa.....
Va doresc sarcina usoara in continuare si sa gasesc mereu numai vesti bune aici la voi!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
DianeAli spune:
![]()
da Laurairina, ai dreptate. mi-ai adus un zambet pe fata
. sper sa fie asa! mi deajuns ca ma simt cum ma simt, nu mai imi trebuie si comentarii si critici de la altii, in special de la tatal strumfului
.
v-am pupat!
8+
DianeAli spune:
simonette, chiar asa? la experienta care o ai fi sigura ca avem nevoie de tine si aici. poate reusesti sa te imparti cumva?
te pupacim!
8+
laurairina13 spune:
Lidia, am fost deja de 2 ori pe la magazinul de rochii sa vb de rochie si stiu ca sunt
, mi-au zis ca cel mult ma pot ajuta cu modificatul, si anume pun un adaos la corset la spate sub snurulet, si fusta o sa ii puna elastic in talie..da' tot nu inteleg cum o sa ma incapa cu elastic...din moment ce acu nu ma incape la circumferinta taliei. Altceva nu pot sa imi faca, sa o schimbe..etc(doar daca intamplator cand ma duc eu la modificat ar avea modelul care il am eu,un numar mai mare, dar..si asa au zis ca nu schimba nimic, politica firmei
)
Simonette, cum sa nu iti simtim lipsa???
Pai ne bazam tare pe experienta ta proaspata de mamica a 2 baietei...
Da intram peste tine la mamici de 2010, dac nu mai dai pe la noi
Nu ne suparam ca te muti, dar sa nu ne uiti, mai tragi cu ochiu si pe la noi! 
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
13+
poze
vias spune:
Acum 5 minute am ajuns acasa di Cluj....bebe este sanatos, este bine!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
vias spune:
acum sunt foarte obosita, abia ma mai tin pe picioare...nu am mai dormit de sambata noaptea..
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
12+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe pe care mami l-a visat ca e 
POZE
monis5 spune:
Buna fetelor
Am fost la echo... dupa 8 saptamani de tratament si stres, tarat de pe pat pe scaun, din masina in scaunul de la birou, fara sex 

doar cu stres - raportez yuhuuu totul e bine. Nu am scanner acasa si nu stiu ce se vede din poze, dar o sa incerc sa pun macar 2 zilele viitoare. Intr-adevar e fascinant cum se vede totul la echo
numai ca acuma m-a trimis dr la triplu test. Cine mai e la 14 sapt + dintre noi? Cine are valorile scrise? (la morfofetala ma refer) Ca la mine a iesit mai mare... dupa UM sunt 13 sapt si 3 z, dupa echo de azi 14 sapt si 6 z...
A, si pentru ca existau intrebari pe aici mai de mult - la mine a incercat echo normala, dar nu vedea mai nimic ca bebe statea in cap, asa ca a trecut la trasnvaginala si a masurat totul asa.
Una peste alta cico la toata lumea 

monis
14
simonette spune:
Cami, te asteptam cu detalii! Pana atunci odihna placuta si bine ca bb e sanatos si voi fericiti
Monis5 bine ca ai reusit sa iti revii cat de cat si ma bucr enorm ca bb e bine! Sa inteleg ca te referi la translucenta nucala sau la ce? Ce anume a iesit cam mare? Daca bb e mai mare atunci te felicit, inseamna ca ii prieste la mami in burtik si creste ca fat frumos!!!
Mai fetelor, raspund cu placere la tot ce ati vrea sa ma intrebati si stiu... vad eu cum ma impart dar chiar aveam impresia ca vb ca televizorul si de aceea m-am mutat!
mami de
Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum
cu bb 3 in 7+
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
laurairina13 spune:
Camy, Monis ,
iuhuuu!!

Camy, ma bucur tare mult ca e totul bine! Da' maine te asteptam cu detalii ca esti datoareee
,azi esti scuzata![]()
Monis, ma bucur sa te aud ca ai vazut bebelu si ca e totul bine!! Sa stii ca si mie mi-a iesit mai mare bebelu la eco-adica in sensu ca: eu stiu sigur ca am ovulat tarziu, ca mi-am masurat temperatura si banuiam ca am la eco undeva la 12saptamani, dar de fapt am 13 saptamani-fix cat iesea si de la data UM. Si apoi mai discutasem pe aici, ca bebele evolueaza diferit pe perioade, poate sa creasca mai binisor o perioada, sa mai stagneze o perioada..la tine bebelu o fi harnicut
si a crescut mai mult decat era pentru perioada lui.
Mie la eco la 11 sapt si 5 zile bb masura 44.3 mm, translucenta nucala era de 0.8., si cu datele astea m-a trimis la dublu test. A mai zis doctorul ca daca iese cumva naspa dublu test, tre sa fac si triplu test. Dar sper sa nu fie cazul! ![]()
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
13+
poze
laurairina13 spune:
Simonette, nu vorbesti cu televizorul!![]()
![]()
Te asigur eu..doar ca acum fiind asa multisoare pe aici,e mai greu sa urmaresti pe fiecare in parte, sa ii stii istoria etc. Si la noi la inceput cand eram putintele am reusit sa ne apropiem mai mult unele de altele, cum e Camy, mai era Menics, si tot asa..dar pe masura ce ne-am largit listuta, raspundem fiecare sporadic, dupa cum fiecare se potriveste cu altcineva la simptome, stari , etc..
Si cred ca nimeni nu o face intentionat, cand ocoleste sa mai dea cate un raspuns, poate chiar nu stie ce sa spuna unei gravidute, ca nu are habar..si decat sa zica vreo prostie..mai bine se abtine! Si banuiesc eu ca asta e parerea tuturor de pe aici.
O sa vezi si tu, pe masura ce la mamici de 2010 se largeste listuta, e imposibil sa mai tii ritmul..
Si apropo, mi-am bagat nasu la listuta voastra de pufuleti de 2010,
, ca deh..ma facusei curioaaasaaaa..
Mult spor la scris si acolo-da si pe acilea', si sa aveti o odisee numai cu vesti bune!
Laura,
13+
poze